Yoksa evlenmekten korkuyor musunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kol@j

kol@j

Üye
zaten evleneceksiniz... o korkuyu yaşıyorsanız... kaçınılmaz zaten...

bırakın korkunuzla yüzleşin...

bu zamana korktuklarımızın o kadar da korkunç olmadığını gördük...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Rica ederim abisi lafı bile olmaz. Bir derdin olursa msn' den dahi dertleşiriz merak etme. :) Güzin ablalık yaparım. :) Her erkek sevdiği için maddi yada manevi sınırları zorlar merak etme... :) Sınırları zorlamıyor ''Battı balık yan gider'' diyorsa eğer, onun sevgisinden şüphe edeceksin zaten.

Ama sana abi tavsiyesi. Hayatı korkarak yaşama... :)

Tamam abi nikah şahidim oluyorsun :ehe

kemal21

kemal21

Üye
Evliliğe karşı değilim. Sadece erken evliliğe karşıyım. Gerçekten bir kızı seviyor ve saçının teline dahi zarar gelmesini istemiyorsan zaten onunla evliymiş gibi birlikte olursun. Zamanı gelincede evlenirsin...
ya evlen ya bırak:aha::aha::aha:

-Crazy Girl-

-Crazy Girl-

Üye
Ben korkuyorum açıkçası, sevdiğim insanla evlenmek tabiki çok güzel bir şey ama unutmayalım ki Türkiye de yaşıyoruz ... Ya iş olmazsa ? Çocuklarımız ne yer, ne içer ? Büyük sorumlulukları var, sevdiğim kızı evlenerek perişan etmek istemem ...
çok güzel düşünmüşünde 1. dönem de çalışl ki derslerine aç kalmaayasın anladın sen onu :op:

--------------- Ekleme ---------------

Önümü göremiyorum ki umudum olsun ... :)
gözlerrinin önünüğ sil görürüsn o zmn:P:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Dimi Rabia ya bırakırsan beni çulsuzum diye :d:

-Crazy Girl-

-Crazy Girl-

Üye
Yaş olarak küçük olduğum içindir belki bu kaygının sebebi :)
Hani isim olsa çalışıyor olsam sorun değil ama doğru sen de haklısın :)
Örneğin kız ailesinin yanında kral gibi yaşıyordur yediği önünde yemediği arkasindadir ben bunu kıza sunamazsam psikolojik olarak cokerim :s
Sevdiğim için her şeyi yaparım, bunun da üstesinden geleceğim, ne olursa olsun bir ümit vardır, sağol Abi :oke:
amn sende düşündüğün şeye bak dileniriz olur ,biter bunları düşünmek için erken be tatlım:op:

--------------- Ekleme ---------------

Dimi Rabia ya bırakırsan beni çulsuzum diye :d:
ne alakası var yahu snde lafları çulsuz anlıon:ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
:utan:

zibidi39

zibidi39

Üye
ben ewlenıom butun forum dawetlı dugunume zaten kız atrafınıada erkek tarafınıda tanıonus :D:D

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
tamamda beklemenin ne anlamı varki

Ne anlamımı var ? Daha 17 yaşında bu anlamı anlayamazsın. Kısaca açıklayayı sana.

1 - Askerliğimi yapmadım.
2 - İş hayatımı evlenebilecek kadar rayına oturtmadım.
3 - Askerliğimi yapmadan iş hayatım rayına oturmaz.
4 - Sırtımı aileme yaslamam.

Bunlara rağmen değer verdiğim kız ile evlenirsem. Kıza mutluluk veremem. Sadece eziyet ederim. Buda bana yakışmaz...
Eziyet çekmek ve çektirmek için değil, mutlu olmak ve mutlu etmek için evleneceksin...

kemal21

kemal21

Üye
ne anlamımı var ? Daha 17 yaşında bu anlamı anlayamazsın. Kısaca açıklayayı sana.

1 - askerliğimi yapmadım.
2 - iş hayatımı evlenebilecek kadar rayına oturtmadım.
3 - askerliğimi yapmadan iş hayatım rayına oturmaz.
4 - sırtımı aileme yaslamam.

bunlara rağmen değer verdiğim kız ile evlenirsem. Kıza mutluluk veremem. Sadece eziyet ederim. Buda bana yakışmaz... eziyet çekmek ve çektirmek için değil, mutlu olmak ve mutlu etmek için evleneceksin...
senin yaş 22 değilmiydi yoksa bende kendi aykları üzerinde duramayan birinin evlenmesine karşıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt