Rica ederim abisi lafı bile olmaz. Bir derdin olursa msn' den dahi dertleşiriz merak etme.Güzin ablalık yaparım.
Her erkek sevdiği için maddi yada manevi sınırları zorlar merak etme...
Sınırları zorlamıyor ''Battı balık yan gider'' diyorsa eğer, onun sevgisinden şüphe edeceksin zaten.
Ama sana abi tavsiyesi. Hayatı korkarak yaşama...![]()

ya evlen ya bırakEvliliğe karşı değilim. Sadece erken evliliğe karşıyım. Gerçekten bir kızı seviyor ve saçının teline dahi zarar gelmesini istemiyorsan zaten onunla evliymiş gibi birlikte olursun. Zamanı gelincede evlenirsin...

ya evlen ya bırak![]()
çok güzel düşünmüşünde 1. dönem de çalışl ki derslerine aç kalmaayasın anladın sen onuBen korkuyorum açıkçası, sevdiğim insanla evlenmek tabiki çok güzel bir şey ama unutmayalım ki Türkiye de yaşıyoruz ... Ya iş olmazsa ? Çocuklarımız ne yer, ne içer ? Büyük sorumlulukları var, sevdiğim kızı evlenerek perişan etmek istemem ...

gözlerrinin önünüğ sil görürüsn o zmnÖnümü göremiyorum ki umudum olsun ...![]()

Hayır... Sevgine sadık kal ve sevdiğine sahip çık...
amn sende düşündüğün şeye bak dileniriz olur ,biter bunları düşünmek için erken be tatlımYaş olarak küçük olduğum içindir belki bu kaygının sebebi
Hani isim olsa çalışıyor olsam sorun değil ama doğru sen de haklısın
Örneğin kız ailesinin yanında kral gibi yaşıyordur yediği önünde yemediği arkasindadir ben bunu kıza sunamazsam psikolojik olarak cokerim![]()
Sevdiğim için her şeyi yaparım, bunun da üstesinden geleceğim, ne olursa olsun bir ümit vardır, sağol Abi![]()

ne alakası var yahu snde lafları çulsuz anlıonDimi Rabia ya bırakırsan beni çulsuzum diye![]()

o sana sahip sen ona sahipsin evlensene işte

tamamda beklemenin ne anlamı varkievliliğe karşı değilim fakat erken evliliğe karşıyım dedim.![]()
ben ewlenıom butun forum dawetlı dugunume zaten kız atrafınıada erkek tarafınıda tanıonus[/QUOT
mutluluklaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar tebrikler
kim o $ansli kiz ?![]()
solemem sen bul bakalım kımmısben ewlenıom butun forum dawetlı dugunume zaten kız atrafınıada erkek tarafınıda tanıonus[/QUOT
mutluluklaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar tebrikler
kim o $ansli kiz ?![]()
ne takıcan duunde
gorumce olmak kolay degıl
tamamda beklemenin ne anlamı varki
kız kim yaben ewlenıom butun forum dawetlı dugunume zaten kız atrafınıada erkek tarafınıda tanıonusd
suprusskız kim ya
ozel hayatımla ılgılı bı acıklama yapmak ıstemıyorum 
senin yaş 22 değilmiydi yoksa bende kendi aykları üzerinde duramayan birinin evlenmesine karşıyımne anlamımı var ? Daha 17 yaşında bu anlamı anlayamazsın. Kısaca açıklayayı sana.
1 - askerliğimi yapmadım.
2 - iş hayatımı evlenebilecek kadar rayına oturtmadım.
3 - askerliğimi yapmadan iş hayatım rayına oturmaz.
4 - sırtımı aileme yaslamam.
bunlara rağmen değer verdiğim kız ile evlenirsem. Kıza mutluluk veremem. Sadece eziyet ederim. Buda bana yakışmaz... eziyet çekmek ve çektirmek için değil, mutlu olmak ve mutlu etmek için evleneceksin...
bence solemeyelim gelin hanimin habari olmadan burda solenmez istemez belkisolemem sen bul bakalım kımmısne takıcan duunde
gorumce olmak kolay degıl
takiya gelince sen ne takmami isitiyorsan al ben takarim![]()