Yok Mudur Bu Uygulamanin .Apk Dosyasi Allah Için Yaa

Sponsorlu Bağlantılar

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
    Konu Sahibi
Yok Mudur Bu Uygulamanin .Apk Dosyasi Allah Için Yaa
Arkadaslar tam 4 gundur bu android uygulamasinin apk'sini ariyorum yok arkadas yok yaa 4 gundur ariyorum yok :/
Cokta begendigim ve lazim olan bir uygulama. Vallahi bulan olursa geceleri yatmadan once dua etceem :/

- - - Eklendi - - -

Kontorle alabilseydim coktan almistim ama kredi karti yok.

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
    Konu Sahibi
Hocam forumda aradim bunuda buldum ama link kirik =/

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
    Konu Sahibi
Yok be kardesim1'i viruslu digeride degil =/

Secret26

Secret26

Üye
Bu uygulama türkçe değil ki ne yapacaksın?

• Beğen
Tepkiler: DeEenzameMan
DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
    Konu Sahibi
-Emre

-Emre

Üye
Apkmaniada ara.googlea program ismini yaz sonuna apkmania ekle bulursun

The Shadow

The Shadow

Üye
Şunu bi dene :

Secret26

Secret26

Üye

Boşuna indirme verdiğimiz linklerin hepsi yabancı siteler bu QR kodu da dahil; bak istersen bunu ben çektim şimdi Türkçe desteği yok. Sonradan update felan Türkçe yüklenir dersen bilmiyorum programı ama verdiğim QR kodu çalışıyor.

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
    Konu Sahibi
Zippyshare'daki viruslu hocam ya =/
maalesef yok :'(

Invoke

Invoke

Üye
Niye böyle başlıklar atıyorsunuz? Ben uygulamanın apksini bulup koysam Allah için mi koymuş olucam. Bari Allah rızası için yazın. Onu da yazmayın da dandik başlık atıyorsunuz bari mantıklı olsun.
Atılması gereken başlık: "xxxx uygulaması apk (İstek)" ya da benzeri.
(bknz: baba aküyü çalmışlar.)

• Beğen
Tepkiler: gök-türk
Secret26

Secret26

Üye
-qarapapaq-
arkadaşım senin amacın ne ne isterse yazar adam konuyu yobazlığa bağladın ya bravo alkışlıyorum yani. uyarı alıcaz sayende ama yazmadan da duramadım.

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar tam 4 gundur bu android uygulamasinin apk'sini ariyorum yok arkadas yok yaa 4 gundur ariyorum yok :/
Cokta begendigim ve lazim olan bir uygulama. Vallahi bulan olursa geceleri yatmadan once dua etceem :/

- - - Eklendi - - -

Kontorle alabilseydim coktan almistim ama kredi karti yok.

Al bakalım dostum bu iyiliğimi de unutma senin için denedim de takır takır yazıyor :D kendi kendime mesaj attım iyiyim sağol ya dedim tak diye yazdı yolladı ahah hadi iyi konuşmalar(yazışmalar)

Invoke

Invoke

Üye
ahauaha ben vatandaşa yobaz demedim öyle bir düşüncem de olmadı.Konuyu bir yere de çekmiyorum, daha düzgün başlıklar olması gerektiğini söylüyorum. Yalnız bu konu değil ki yüz konunun rahat 90tanesinin başlığı konuyla alakasız ya da dandik ya da yetersiz vs kısaca düzensizdir diyim.

- - - Eklendi - - -

Düzgün mesaj yaz, ceza yeme hacı. Çok basit :D

The Shadow

The Shadow

Üye
ahauaha ben vatandaşa yobaz demedim öyle bir düşüncem de olmadı.Konuyu bir yere de çekmiyorum, daha düzgün başlıklar olması gerektiğini söylüyorum. Yalnız bu konu değil ki yüz konunun rahat 90tanesinin başlığı konuyla alakasız ya da dandik ya da yetersiz vs kısaca düzensizdir diyim.

- - - Eklendi - - -

Düzgün mesaj yaz, ceza yeme hacı. Çok basit :D
bazen kendimden geçiyorum sağol :D

imparator2580

Üye
Blackmart markete bedava indirebilirsin dostum

Üst Alt