Yok böyle bir zeka!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kyoman

kyoman

Üye
    Konu Sahibi
Yok böyle bir zeka!
Şu Karadenizliler bir alem doğrusu. 11 katlı binayı yaptı. En üst kata ahırı koydu. Sonrası fıkralara taş çıkartıyor.

Öğretmen Burhan Kırdağ emekli olduktan sonra yıllardır hayalini kurduğu evi inşaa etmeye başladı... Ortaya 11 katlı bir ev çıktı. Kırdağ evin en üst katını hayvanlarına ayırdı... Ama onları oraya teleferikle çıkarıyor.

BİR BAKTI Kİ 11 KAT OLMUŞ
Kırdağ Artvin'in Borçka ilçesinde yaşıyordu. Malum oranın arazisi de tüm Karadeniz'de olduğu gibi engebeliydi... Arazi yapısı neye izin veriyorsa o da öyle bir ev yapacaktı...

Evin temelini dere kenarından atmaya başladı... Ev yamaca doğru yükselmeye başladı. Yamaç bitene kadar kat atmaya devam eden Kırdağ bir baktı ki 11. kata kadar gelmiş...
HAYVANLARI EN ÜST KATA YERLEŞTİRDİ
Ev bitince Kırdar'ın aklına bir fikir geldi: Hayvanlarını en üst kata yerleştirmek... Böylece 11. kat hayvanların ahırı oldu. 8. kata da ev halkı yerleşti. İlk başlarda bir problem yoktu. Hayvanlar apartmanın içindeki merdivenlerden ahırlarına inip çıkabiliyorlardı. Ancak büyüdükçe iş değişti.

Kırdar derdini şöyle anlatıyor: "Buzağı iken hayvanları çıkarmak kolay oluyordu ancak şimdi onları teleferikle 11 kata çıkartıyoruz" dedi.

İŞTE O APARTMAN:

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Güzel Yurdumun Güzel İnsanları :)

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
yükseklik korkum var ve o evde bırak yaşama yı yanından bile geçmek istemezdim...

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
ilginç ...haberlerde görmüştüm..

iremm

iremm

Üye
:kop:Allah akıl fikir versin yha

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Ya hayvanlar yukardan düşerse:D

xkadir61

xkadir61

Üye
:ehe:ehe

Anıl Umut

Emekli Yönetici
KARADENİZLİLER HARİKA İNSANLAR yaw kimin aklına gelirdi :kop::ehe

tanso

tanso

Üye
yakında gökdelen filan olur.. :) bu kadarla yetinceğini sanmıyorum

black_angel2123

black_angel2123

Üye
bencde allah akıl versin

brhm32

brhm32

Üye
ohhh walla hayvanlar teras keyfi yapıyodur

Silinen Üye 299735

Üye
bravo

mavis45

mavis45

Üye
gerçekten kimsenin aklına gelmezdi herhalde zaten anladığım kadarıyla farketmeden yapmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt