Rarın içinde açıklamıslar ama ingilizce basitçe anlatmak gerekirse Bu resmi yazdırıyoruz.
Düz bi alana bunları tek tek kesip koyuyorsunuz.Sonra oyuna girip kameranızla bu resimleri koydugunuz yerleri görüntülüyorsunuz.SAdece bu resimlerdeki siyah alanlara kule kurulabiliyor.Detaylı anlatım burda ama ingilizce ;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Google Çeviri ile çevrilmiş anlatım;
Kılavuz
Öncelikle oyun için işaretleri hazırlamak gerekir.
Print pattern.png dosya ve altı bar-kodlu işaretleri içine kesti.
Oyunun Başlaması - marker kaydı.
Kadar tüm işaretleri yakalanır size izci motoru, tüm işaretleri kayıt olanak sağlayacaktır oyun beginningt az. Civarında kamera taşıyın.
Süre yapıyor kamera çerçevesinde en az iki veya daha fazla işaretleri tutmaya çalışın. Tthat aslında, sadece yeni gerekli değil, kayıtsız işareti kamera çerçeveye tamamen uygun olmalıdır. Çerçevesinde kayıt aşamasında en az iki işaretleri tutulması sürecini daha relaible olun.
Çok hareket etmeyin masa yüzeyi bu aşamada kapatın.
Sen kayıtlı işaretleri (sadece bar kodlu yakın bloklar renkli göreceksiniz, orada katı işaretleri yanında hiçbir blok is)
Tuşları
Merkezi - Yeri kule
Sol - Doğum / show enerji iletim yarıçapı kapalı
Sağ - Doğum / yangın ayakkabı alanlar kapalı
1,2 kontrast E50, E51 (değil)
8 debug dökümü. Birkaç saniye dondur telefon.
Gameplay
Inavders arasında orta güç istasyonu koruyun. Sadece enerji iletim yarıçapı içinde kule yerleştirebilirsiniz.
Orada kule bu lazer serisinin daha yüksek. Lazer Ancak az aralığı da büyük.
Maliyeti daha yüksek kuleler.
Kuleleri başarıyla güç hatları ile bağlı var yerleştirilir.
Eğer güç zincirinin kule kule çevrimdışı başarılı tahrip olmuştur.
Zincir boşluğu kule içine yerleştirilerek restore olabilir.
Kulesi olarak daha fazla can, menzil ve hasar bonusları var deneyim alıyorsanız.
Para işgalciler öldürerek kazandı.
Beware - bazı işgalciler saldırı kuleleri, ve bazı geri çekebiliyor.
Izleme
Oyun motoru kullanmak telefon kamera işaretleri izlemek ve kamera pozisyonu hesaplar. Bazen parça kaybolur.
Eğer bu kadar çeşitli işaretleri görmek için kamerayı hareket olur. Shaking kamera biraz fazla yardımcı olabilir.
Traker konumunu hesaplamak için en az dört noktası (köşe veya işaretini kenarlarında) gerekir.
Bu köşede ya da iki difeerent işaretleri den olabilir.
Oyun gerçekten güzel ama baya zor o resmi yazdırmanız zorunlu değil siyah bi kalemle beyaz kağıt üzerine çizipte yapabilirsiniz.Fakat gerçekten zor ama uğraşırsanız gerçekten güzel Teşekkürler