Umut Üye İşletim sistemi kısmında Nokia Belle Feature Pack 1 yazıyor. Bizim kullandığımız Belle'den ne farkı var acaba FP1'in ve ne zaman çıkar?
İşletim sistemi kısmında Nokia Belle Feature Pack 1 yazıyor. Bizim kullandığımız Belle'den ne farkı var acaba FP1'in ve ne zaman çıkar?
redline2525 Üye Millet bunu sırf kamerası için alır piyasada böyle bir megapiksel değeri yok tabi profosyonel bir kamerada olan diğer özelliklerde varsa
Millet bunu sırf kamerası için alır piyasada böyle bir megapiksel değeri yok tabi profosyonel bir kamerada olan diğer özelliklerde varsa
cortex47 Üye Arkadaşlar cihazda Autofocus, Continious Autofocus ve 1080p video çekimlerinde 4x, 720p video çekimlerinde 6x, 360p video çekimlerinde 12x optik zoom mevcut.
Arkadaşlar cihazda Autofocus, Continious Autofocus ve 1080p video çekimlerinde 4x, 720p video çekimlerinde 6x, 360p video çekimlerinde 12x optik zoom mevcut.
man20 Üye Gerçektende çok heyecanlandım ve sabırsızlıkla bekliyorum. Belki n8 imi satıp bunu alabilirim o derece beğendim yani. Bitek 512 mb ram kötü olmuş.
Gerçektende çok heyecanlandım ve sabırsızlıkla bekliyorum. Belki n8 imi satıp bunu alabilirim o derece beğendim yani. Bitek 512 mb ram kötü olmuş.
man20 Üye Benim şaşırdığım şey şu profesyonel kameralarda 41 mp kamera varmı ben hiç görmedim ve duymadım. Nokia dan bunu duyunca çok şaşırdım
Benim şaşırdığım şey şu profesyonel kameralarda 41 mp kamera varmı ben hiç görmedim ve duymadım. Nokia dan bunu duyunca çok şaşırdım
papakudioflu Emekli Yönetici man20' Alıntı: Benim şaşırdığım şey şu profesyonel kameralarda 41 mp kamera varmı ben hiç görmedim ve duymadım. Nokia dan bunu duyunca çok şaşırdım Genişletmek için tıkla ... zaten kamera 5mp ama gelişmiş sensör ve yazılımla o kameraya 41mp çekim yaptırıyo uydylardaki görüntü alma sistemini kullanmışlar
man20' Alıntı: Benim şaşırdığım şey şu profesyonel kameralarda 41 mp kamera varmı ben hiç görmedim ve duymadım. Nokia dan bunu duyunca çok şaşırdım Genişletmek için tıkla ... zaten kamera 5mp ama gelişmiş sensör ve yazılımla o kameraya 41mp çekim yaptırıyo uydylardaki görüntü alma sistemini kullanmışlar
papakudioflu Emekli Yönetici El~PisToLeRo' Alıntı: Hiç 5 gibi gelmedi bana. Genişletmek için tıkla ... 5mp kamera kullanarak 41mp resim çekiyo kamera beş mp ama resimler 41mp n8in 12mp kamerasını koysalarmış 70 80 mp çekerdi heralde
El~PisToLeRo' Alıntı: Hiç 5 gibi gelmedi bana. Genişletmek için tıkla ... 5mp kamera kullanarak 41mp resim çekiyo kamera beş mp ama resimler 41mp n8in 12mp kamerasını koysalarmış 70 80 mp çekerdi heralde
El~PisToLeRo Üye Hocam sensörle mensörle de olsa algılama mesafesi oldukça yüksektir 41Mp'in. Görüntüdende belli oluyo.Ayrıca görüntü çok net.
Hocam sensörle mensörle de olsa algılama mesafesi oldukça yüksektir 41Mp'in. Görüntüdende belli oluyo.Ayrıca görüntü çok net.
papakudioflu Emekli Yönetici bu sistemle uydular dünyadaki çiçeklerin böceklerin resmini çekiyo cep telefonları için çıgır acıcak bir teknolojiyi nokia kullanıcılarına sunuyo kolay degil piyasanın en iyisi olmak
bu sistemle uydular dünyadaki çiçeklerin böceklerin resmini çekiyo cep telefonları için çıgır acıcak bir teknolojiyi nokia kullanıcılarına sunuyo kolay degil piyasanın en iyisi olmak