Silinen Üye 14714
Kapalı Hesap
hazırladım fakat uzun zamandır internetim açılmadığı için birşey upload edemedim.kendi kullandığım yazılım öyle çünkü.
Ben teşekkür ederim.
uzun bir internetsizlik hatta smilezede olarak mobillle biraz idare ettim ama 8mb/bit gibisi yokmuş.
extra tuş uygulaması tarafımdan türkçeleştirildi ve olabildiğince E6 için düzenlendi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
uzun bir internetsizlik hatta smilezede olarak mobillle biraz idare ettim ama 8mb/bit gibisi yokmuş.
extra tuş uygulaması tarafımdan türkçeleştirildi ve olabildiğince E6 için düzenlendi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hocam, bu CFW işi ciddi emek ve uğraşı istiyor. Benim daha onlarca fırın ekmek yemem lazım istediğim gibi bir CFW yapabilmek için. Bahsettiğin sade orjinal belle CFW yi paylaşbilmen mümkün müdür?
hocam eline emegine saglık gercekten
konu güncellendi
sağol abi ellerine sağlık yenisinde ne gibi değişiklikler oldu onuda anlatırsan sevinirim
SS'lerdeki font'un adı nedir acaba ?
Birde c6-01 de kullanılabilir mi ?
Hocam Nokia betal labs te E6 hava durumu widget ı için yapılan şikayetlerde bugün senin adın geçti öyle paylaşım dedim haberin olsun. Adam resmen diyor ki ""bu adam bunu yapabiliyor(E6 da hava durumu yani) ama siz yapamıyor musunuz ?""[/URL][/IMG]
Bu da linki :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
çok güldüm,
haberdar ettiğin için teşekkür ederim dostum.
sen demesen haberim olmayacak,bayağıdır orayı takip etmiyordum.
iyi oldu,belki nokia beni işe alır
Ellerindeki o kadar adamla bir işi beceremiyorlar. Gönüllü olarak bu işi yapan senin gibi onlarca insan var. Ve sonuç ortada. Seni işe almalılar. Home Office çalış ustam, pazarlığı sağlam yap.
Allahda seni güldürsün.
2000euro yeterlimidir sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?