BornToBeBest
Üye
Kaya abimin önceki paylaşımları ve caner arkadaşın sırayla açıklamalarını bir bir takip ettim ve flas atmanın f sini bilmezken , suan flas atabilir duruma geldim kendilerine tek tek teşekkürü bir borç bilirim allah razı olsun. Diğer arkadaşlardan da istirhamım lütfen araştırın ve öğrenin flas atmak o kadar zoor bişey degil , artık zaman olanı geliştirme zamanıdır elimizden geldiğince gerek fikir olarak gerekse bireysel yetenek olarak kaya abimize yardım edelim cfw yi bizim için elinden geldiği kadar güzelleştire bilsin ... saygılar...
lafı bile olmaz.senın kadar gorev ustlenemesemde yardım edebıldıgım kadar ederım. extra buton guzel olur duzenlemeyle bıde kardesım. ıstedıgımız uygulamayı secme gıbı bı duzenleme getırebılırmısın?
----------Eklendi @ 18:23:27 ---------- Yazıldı @ 18:22:19 ----------
mesela menu tusu kılıt olsa. extra butondakı 2 yerede uygulama koyabılsek super olurcok seymı ıstıyorum ne? ekran kucuk olduguna hemen doluyo
Aynen kardşm bende sayelerinde öğrendm. Bundan sonra el ele vererek bu telefonla ilgili gereken sorunları beraber çözsek çok daha iyi olur. Ben elimden geldiğince yardmcı olmaya çalışırım. Mesela benm kafamda şey var. Bu android telefonlarda fln hareketli arka planlar varya bizim telefonlarımızda neden olmuyor mesela arkaya hareketli bi akvaryum koyamıyorz veya sahilde dalgalar gelip giderken olmuyo.. Buna bi çözüm bulabilirmiyz kaya abi
bende boşlukdan sardım bu işe zaten,meslekte yatkın olduğu için pis daldım[sıze=1][ı]
yakup kardeşim o konuda haklısında. Ben sensor uygulamasını beceremiyorum. Tel sürekli masanın üstünde zaten. Iş yerımdede evımdede. Bide favorı wıdgetını ıcıme sınerek kullanamıyorum nedenı nedır bende bilmiyorum ama içime sinmiyor.neyse bakalım calısmalarını beklıyorum.ah ben anlasam az karıstıracamda anlamıyorum. Anlamaya calısmayada erınıyorum bi sararsam işle güçle ilgilenemem diye[/ı][/sıze]
tabanı değiştirmek lazım.emülatör çıkacakdı çıkmadıkaya abi zamanında e71 aldığımdan beri takip ediyordum igo my way diye bi navigasyon programı var bildiğim kadarıyla piyasadaki ödüllü tek navigasyon yazılımı , programın android yazılımları da çıktı . bu ara forumlarda araştırıyorum belle için çıktı var diyenler oluyo , kimisi yaptık oluyo diyo . ben cıktıgını pek sanmıyorum ilerki günlerde çıkarsa takipçisiyim . android tabanlı bu programı belle için ayarlamak mümkün mü sence ?
tabanı değiştirmek lazım.emülatör çıkacakdı çıkmadıkaya abi zamanında e71 aldığımdan beri takip ediyordum igo my way diye bi navigasyon programı var bildiğim kadarıyla piyasadaki ödüllü tek navigasyon yazılımı , programın android yazılımları da çıktı . bu ara forumlarda araştırıyorum belle için çıktı var diyenler oluyo , kimisi yaptık oluyo diyo . ben cıktıgını pek sanmıyorum ilerki günlerde çıkarsa takipçisiyim . android tabanlı bu programı belle için ayarlamak mümkün mü sence ?
yardımın için sağol hocam dediğinizi yaptım gene olmadı aynı hatayı veriyor kısmet değilmiş sanırım
dead flash atma normal flash at sorunun cözülür kardes
geçen arkadasa atarken bende aynı hatayı aldım dead te. Normal atınca sıkıntısız kuruluyo.
eywallah kardeş birde öyle deneyim
----------Eklendi @ 16:37:42 ---------- Yazıldı @ 16:05:23 ----------
allah razı olsun kardeş attım dediğin gibi yapınca oldu
internetsizlik çok kötüymüş be ama en güzel yanı ailene daha çok vakit ayırabiliyorsun.
Lakin tek kalınca çok sıkıcı.
eskiden internetmi vardı.çevirmeli ankesör telefona at bi 10 krş evinde telefonu olan istediğin kişiyle görüş
biçoğunuz görmediği için o zamanı benimle dalga geçecek ama en saf hayat o zamandı...
---------- Eklendi @ 02:48:54 ---------- Yazıldı @ 02:46:59 ----------
sadece içimden geldi yazdım :-!
hazırladım fakat uzun zamandır internetim açılmadığı için birşey upload edemedim.kendi kullandığım yazılım öyle çünkü.
Ben teşekkür ederim.
eline emeğine sağlık gayet güzel olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?