Yırtmaçları neden bu kadar çok seviyoruz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Perfect!

Üye
:):)

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
Sana "zorundasın" diyen mi oldu Tuba :d:

Güzel olan yeri ön plana çıkartmak "makyaj - giyim - dekorasyon" gibi pek çok alanda en temel anlayıştır.
Ben bile dilekçe yazarken ön plana en sağlam savunmalarımı çıkartırım. Güçlü olmadığım alanları es geçerim vs...
Kadın - erkek olayı yok, bu bir anlayış.

Güzel olanı öne çıkartacaksın ki değerine değer katılsın. Saklamak yalnızca güzelliğin heba olmasını sağlar.
saçma:hih:herseyde üste cıkmak zorunda mısın :dry:

--------------- Ekleme ---------------

Konunun yeri doğru zaten konu dışında görünüyo şuan...
benim fikirlerimi merak etmişsiniz onuda paylaşayım...Wala siz erkelerin bi lafı vardır biraz kaba olacak ama ""yiğidin malı meydandadır"" diye düşünüp kendine güvenen her bayan bu gibi kıyafetleri giyer....
Şimdi belkide aklınıza geliyodur şu soru acaba sen giyiyormusun??? diye ben tabiki giymiyorum öyle uluorta yerlerde benim düşüncem şudur bir bayan ancak onu hakedene sadece eşine sergilemelidir güzel neyi varsa............

bayan dayanısması:ehe:ehe katılıyorum:oke:

arslansem

arslansem

Üye
Yırtmacı destekliyoruz :megafon:
Nerdesiniz erkekler?:ehe

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
valla sana kalmıs ben yırtmaca yada dekolteye karsı değilim ..sadece guzelsen guvenıyosan gösterceksın ters geldı bana ..banane ısteyen ıstedıgı yerı acsın:ehe

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
Saçma değil, gerçekler bunlar maalesef... :)

Sen de her işine gelmeyen cevaba çamur atmak zorunda mısın? :d:
gercekse delillerle kanıtla:dry:fikir bu kişiye göre değişir,fikrin sacma geldi ama saygı duyarım dedım sacma gelse de ..ama ille üste cıkcak ya kabullenemıyor:haha::haha:

Walla destekleyin bakalımm diyecek bişey yok...:):)
bu konununda bu kadar çığır açacağını düşünmemiştim...:):):):)
benı gectın konularda polemık yaratmada:haha::haha:

Perfect!

Üye

destekleyelimde yarın bigün başımızı gelirse o kötü oyüzden olmaz ya
normal giyinsinler işte ne var

gercekse delillerle kanıtla:dry:fikir bu kişiye göre değişir,fikrin sacma geldi ama saygı duyarım dedım sacma gelse de ..ama ille üste cıkcak ya kabullenemıyor:haha::haha:

sen polimik aramıyosun ki konuların ordan oraya taşınıyo :D:ehe

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
destekleyelimde yarın bigün başımızı gelirse o kötü oyüzden olmaz ya
normal giyinsinler işte ne var

sen polimik aramıyosun ki konuların ordan oraya taşınıyo :D:ehe
noldu bakınca iyi sevgılın gıyınce kötü dımı cinayet sebebı,böyle mı cıkcan dısarı herkes sana bakıyor kapa su dekoltenı:haha::haha:

arslansem

arslansem

Üye
valla sana kalmıs ben yırtmaca yada dekolteye karsı değilim ..sadece guzelsen guvenıyosan gösterceksın ters geldı bana ..banane ısteyen ıstedıgı yerı acsın:ehe

Ah ah biz niye banane diyemiyoruz acaba?:ehe

sevimrecep

sevimrecep

Üye
    Konu Sahibi

Walla tatlım geçtim mi geçmedim mi bilmiyorum ama bilmeden polemik yarattımm....:):):):)

Perfect!

Üye
noldu bakınca iyi sevgılın gıyınce kötü dımı cinayet sebebı,böyle mı cıkcan dısarı herkes sana bakıyor kapa su dekoltenı:haha::haha:

ben başkalarınada karşıyım ama
o başka bu başka tabi ...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
gercekse delillerle kanıtla. fikir bu kişiye göre değişir,fikrin sacma geldi ama saygı duyarım dedım sacma gelse de ..ama ille üste cıkcak ya kabullenemıyor
Yahu neyin kabullenmesi :s
Güzel olanın ön plana çıkartılmasını mı açıklayacağım :s
Açıklama gerektirmez derecede açık açıkçası...

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
Yahu neyin kabullenmesi :s
Güzel olanın ön plana çıkartılmasını mı açıklayacağım :s
Açıklama gerektirmez derecede açık açıkçası...
hayır konuyu baska yere saptırıldı..sen benım demek ıstedıgımı anlamadın ,bende senınkını belkıde ,
ya neyse bu gecelık limitimi doldurdum yoksa bu konu uzar gıder ..
sende konuyu kilitlersın:kahve:

s@hr@

s@hr@

Üye
Konunun yeri doğru zaten konu dışında görünüyo şuan...
benim fikirlerimi merak etmişsiniz onuda paylaşayım...Wala siz erkelerin bi lafı vardır biraz kaba olacak ama ""yiğidin malı meydandadır"" diye düşünüp kendine güvenen her bayan bu gibi kıyafetleri giyer....
Şimdi belkide aklınıza geliyodur şu soru acaba sen giyiyormusun??? diye ben tabiki giymiyorum öyle uluorta yerlerde benim düşüncem şudur bir bayan ancak onu hakedene sadece eşine sergilemelidir güzel neyi varsa............

:spr Haklısın canım :sarıl:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt