saçmaSana "zorundasın" diyen mi oldu Tuba
Güzel olan yeri ön plana çıkartmak "makyaj - giyim - dekorasyon" gibi pek çok alanda en temel anlayıştır.
Ben bile dilekçe yazarken ön plana en sağlam savunmalarımı çıkartırım. Güçlü olmadığım alanları es geçerim vs...
Kadın - erkek olayı yok, bu bir anlayış.
Güzel olanı öne çıkartacaksın ki değerine değer katılsın. Saklamak yalnızca güzelliğin heba olmasını sağlar.
herseyde üste cıkmak zorunda mısın 
Konunun yeri doğru zaten konu dışında görünüyo şuan...
benim fikirlerimi merak etmişsiniz onuda paylaşayım...Wala siz erkelerin bi lafı vardır biraz kaba olacak ama ""yiğidin malı meydandadır"" diye düşünüp kendine güvenen her bayan bu gibi kıyafetleri giyer....
Şimdi belkide aklınıza geliyodur şu soru acaba sen giyiyormusun??? diye ben tabiki giymiyorum öyle uluorta yerlerde benim düşüncem şudur bir bayan ancak onu hakedene sadece eşine sergilemelidir güzel neyi varsa............

katılıyorum
saçmaherseyde üste cıkmak zorunda mısın
--------------- Ekleme ---------------
bayan dayanısmasıkatılıyorum
![]()

valla sana kalmıs ben yırtmaca yada dekolteye karsı değilim ..sadece guzelsen guvenıyosan gösterceksın ters geldı bana ..banane ısteyen ıstedıgı yerı acsınYırtmacı destekliyoruz
Nerdesiniz erkekler?![]()

Saçma değil, gerçekler bunlar maalesef...saçmaherseyde üste cıkmak zorunda mısın
![]()

Yırtmacı destekliyoruz

gercekse delillerle kanıtlaSaçma değil, gerçekler bunlar maalesef...
Sen de her işine gelmeyen cevaba çamur atmak zorunda mısın?![]()
fikir bu kişiye göre değişir,fikrin sacma geldi ama saygı duyarım dedım sacma gelse de ..ama ille üste cıkcak ya kabullenemıyor

benı gectın konularda polemık yaratmadaWalla destekleyin bakalımm diyecek bişey yok...
bu konununda bu kadar çığır açacağını düşünmemiştim...![]()

Yırtmacı destekliyoruz
gercekse delillerle kanıtlafikir bu kişiye göre değişir,fikrin sacma geldi ama saygı duyarım dedım sacma gelse de ..ama ille üste cıkcak ya kabullenemıyor
benı gectın konularda polemık yaratmada![]()

noldu bakınca iyi sevgılın gıyınce kötü dımı cinayet sebebı,böyle mı cıkcan dısarı herkes sana bakıyor kapa su dekoltenıdestekleyelimde yarın bigün başımızı gelirse o kötü oyüzden olmaz ya
normal giyinsinler işte ne var
sen polimik aramıyosun ki konuların ordan oraya taşınıyo![]()

valla sana kalmıs ben yırtmaca yada dekolteye karsı değilim ..sadece guzelsen guvenıyosan gösterceksın ters geldı bana ..banane ısteyen ıstedıgı yerı acsın![]()

gercekse delillerle kanıtlafikir bu kişiye göre değişir,fikrin sacma geldi ama saygı duyarım dedım sacma gelse de ..ama ille üste cıkcak ya kabullenemıyor
benı gectın konularda polemık yaratmada![]()

noldu bakınca iyi sevgılın gıyınce kötü dımı cinayet sebebı,böyle mı cıkcan dısarı herkes sana bakıyor kapa su dekoltenı![]()
hani..
neyse işte bana dokunmayan yırtmaç uzun olsun 

köşeye sıkıstınneyse işte bana dokunmayan yırtmaç uzun olsun
ne diyeyim ya şimdi yiter ya![]()

köşeye sıkıstın![]()

bune ya insana bu kadar yüklenilmezYahu neyin kabullenmesigercekse delillerle kanıtla. fikir bu kişiye göre değişir,fikrin sacma geldi ama saygı duyarım dedım sacma gelse de ..ama ille üste cıkcak ya kabullenemıyor

hayır konuyu baska yere saptırıldı..sen benım demek ıstedıgımı anlamadın ,bende senınkını belkıde ,Yahu neyin kabullenmesi
Güzel olanın ön plana çıkartılmasını mı açıklayacağım
Açıklama gerektirmez derecede açık açıkçası...

Konunun yeri doğru zaten konu dışında görünüyo şuan...
benim fikirlerimi merak etmişsiniz onuda paylaşayım...Wala siz erkelerin bi lafı vardır biraz kaba olacak ama ""yiğidin malı meydandadır"" diye düşünüp kendine güvenen her bayan bu gibi kıyafetleri giyer....
Şimdi belkide aklınıza geliyodur şu soru acaba sen giyiyormusun??? diye ben tabiki giymiyorum öyle uluorta yerlerde benim düşüncem şudur bir bayan ancak onu hakedene sadece eşine sergilemelidir güzel neyi varsa............
Haklısın canım