Genelde Kırolar Güven veriyor bunlara Ben Göünce Hoşuma Gidiyor bakıyorum ama lafıda cakarımçok basit ego tatmini denen bısey var ..heralde erkekler baktıkca kendılerıne olan güvenlerı daha da artıyor ..daha begenıyorlar kendılerını baska bır acıklaması oldugunu sanmıyorum
kızlar sıraya gırse senınde kendıne guvenın gelır
kızlar yarısa gırdı hangısıyle takılsam acaba dıye
yada vay be gercekten yakısıklıymısım dıye
ben baska bır acıklaması oldugunu sanmıyorum ama bana komık gelıyor![]()

Bknz avatara : spider man ve benortak noktamız ikimiz de düz duvara tırmanıyoruz
![]()

bence sen yınede bakma yengede sana çakabılır malum║█►→ØиuЯ←◄█║;2510879' Alıntı:Genelde Kırolar Güven veriyor bunlara Ben Göünce Hoşuma Gidiyor bakıyorum ama lafıda cakarım
kızı yerle bir ederim ömür boyu giymez bir daha o biçim laf atarım ne güven nede başka bişey kalır
--------------- Ekleme ---------------
![]()
![]()
![]()
![]()

Konunun yeri konu dışıdır.
Tipik bir tartışma konusu zira.
Bu arada bazı mesajları da gereksizlere üstkonu yaptık...
Benim görüşüme gelince.
Konu yırtmaç değil ki!
Kimin neresi güzel ise, orasını sergiler.
Çırpık bacaklı kız neden açsın ki çirkin yerini?
Memeleri çirkin kadın neden açsın göğsünü bağrını?..
Ama gözleri güzelse sağlam bir göz makyajı yapar, orasını ön plana çıkartır. Memeleri güzelse göğüs dekoltesi verir, bacakları güzelse mini etek - yırtmaç kullanır vs...
Şimdi benim vücudum fena değildir mesela. Neden bol giyeyim ki, vücuda oturan kıyafetler varken

Düşüncen gerçekten mükemmel tebrik ederim
Ama maalesef günümüz genç kızları hak edene değil bütün aleme gösteriyor olmadık yerlerini![]()

Düşüncen gerçekten mükemmel tebrik ederim
Ama maalesef günümüz genç kızları hak edene değil bütün aleme gösteriyor olmadık yerlerini![]()

Wala günümüz kızlarını bilmiyorumda bende pek yaşlı sayılmam yani dimi...
O yuzden günümüz kızlarından farkım olsun en güzel şeyde farklı olmaktır......!!!!!!!!!!!
yaşlı sayılmazsın teyze
--------------- Ekleme ---------------
farklı olma konusunda haklısın
herkes aynı olsa dünyanın tadı kalmaz sağda solda hep aynı tipler olur

Yok TEYZE falan............!!!!!!!!!!!!!!![]()

tamam madem nine![]()

Yaa ama ayıp oluyo hepi topu 2 yaş var aramızda............!!!!!!!!!!!!!!!!![]()

peki tamam kızma![]()

)
)