Yine terör,yine şehit.... :(:(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sevimrecep

sevimrecep

Üye
    Konu Sahibi
Yine terör,yine şehit.... :(:(
Çukurca'da 6 Asker Şehit
'da Karakola Saldırı Yapıldı. 6 Asker Şehit, 15 Asker Yaralı.

İlçesi'ne 30 kilometre uzaklıktaki Hantepe'de konuşlu Kayseri Komando Tugay Komutanlığı'na bağlı askeri birliğe sızmaya çalışan 'lı teröristler, saat 01.30 sıralarında iki ayrı noktadan uzun namlulu silahlar ve roketatarlarla saldırıya geçti.

Çatışma sabaha kadar sürdü

Askerlerin anında karşılık vermesi ve bölgeye sevk edilen takviye birliklerin gelmesiyle çatışma aralıklarla sabah saatlerine kadar sürdü. Sabah saatlerinde gelen ilk bilgide teröristlerin açtığı ilk ateşle 6 asker şehit olduğu, 17 askerinde de yaralandığı belirtiliyordu. Ancak Başbakan Erdoğan partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada yaralı asker sayısının 15 olduğunu, bir teröristin de ölü ele geçirildiğini söyledi.

Yaralılar helikopterle Asker Hastanesi'ne getirilerek tedaviye alındı.

2009'da 6 asker şehit olmuş, 8 asker de yaralanmıştı

Hantepe'de, 28 Mayıs 2009 tarihnede de operasyona giden askerlerin geciş güzergahına bırakılan mayının patlatılması sonucu yine 6 asker şehit olurken, 8 asker de yaralanmıştı.

Daha ne kadra devam edecek bu savaş,bizim kökümüzü kurutmaya mı niyet etti bu caniler ama bilmiyorlar ki bizim adımız TÜRK, soyadımız MÜSLÜMAN
Bizden birine bişey olursa ŞEHİT diye anılır ama onlardan birine bişey olursa LEŞ diye anılır....!!!!!!!!!!!!!!!!

• Beğen
Tepkiler: Onur Saka ve TuRkiShCowboy

Lacrymosa

Üye
Allah belanızı versin. Hain köpekler. Şe.refsiz hayvanlar,

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yuhhh 6 asker :s

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
yine bagrımıza ateş düştü şehitlerimizin ruhları Şad olsun kanları yerde kalmıcak inş

Perfect!

Üye
bu ş erefsizleri türkiye cumhuriyeti topraklarında yaşatmamak lazım ya hepsinin kafaına sıkacan yada atcan vatandaşlıktan hepsini devletin hizmetlerinden bari faydalanmıcaklar. bu topraklarda gram hakkı olmayan i tler yüzünden onlarca askerimiz ölüyo hergün kimsede bişey demiyor .....

sevimrecep

sevimrecep

Üye
    Konu Sahibi
bu ş erefsizleri türkiye cumhuriyeti topraklarında yaşatmamak lazım ya hepsinin kafaına sıkacan yada atcan vatandaşlıktan hepsini devletin hizmetlerinden bari faydalanmıcaklar. bu topraklarda gram hakkı olmayan i tler yüzünden onlarca askerimiz ölüyo hergün kimsede bişey demiyor .....

Malesef ki bu drama "DUR" diyen yok bu ülkede bu kadar acizmiyiz bunuda bilmiyorum oysaki onlar bizim içimizdeler.....:(:(

Perfect!

Üye
gerçekten çok saçma bi durum bu dur demek elimizde
anayasa değiştirmek bu kadar zor değil bu konular ancak siyasal sebebler yüzünden birilerine yaranmak uğruna oluyor bunlar ...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Benim arkam Amerika, Israil ve siyonistler olsa bana da dur diyemez kimse ...

Onur Saka

Onur Saka

Üye
İÇİMDEN COK ŞEY YAZMAK GELİYOR AMA FORUM KURALLARI EL VERMİYOR :'(
aLLAH RAHMET EYLESİN AİLESİNE PEYGAMBER SABRI VERSİN...

VATAN SAGOLSUN...

sevimrecep

sevimrecep

Üye
    Konu Sahibi
gerçekten çok saçma bi durum bu dur demek elimizde
anayasa değiştirmek bu kadar zor değil bu konular ancak siyasal sebebler yüzünden birilerine yaranmak uğruna oluyor bunlar ...

Bu ülkenin başına gelecek olanların hepsi malum seçimlerden önce bu konuların üstüne olmayacak,yapamayakları vaatleri veriyolar biz insanlarda bi umutla inanıyoruz ama her seferinde yanıldığımızı anlıyoruz ama iş işten geçmiş oluyo şimdi biz ne kadar terör dursun artık kimse şehit olmasın desekte faydası yok malum büyüklerimizin bu işe el atması lazım ama ne zaman yapacaklar bunu bilmiyoruz nasıl olsa onların canından birilerine birşey olmuyo hava hoş şehit ailelerine yardımdı falandı bu şekilde toparlayabileceklerini düşünüyorlar ama bunlar fıss işler bu şekilde bitmez bu terör....!!!!!!!!!!!

fatih5825

fatih5825

Üye
ßu kafa ile daha çokk şehit haberleri okuyacağız ve aynı tepkileri verıp 2 gün içinde unutp gidecez ölen öldüğü ve çocugunu topragın altına koydugu ile kalcak ne yazıkki biz bir siperde çömeldi diğeri çömelmedi die taraf oldugumuz kişilerin yaptıgı sacma gündemlerle meşgül iken pkk olacak o it soyları her gün bir can almaya devam edecek basiretsiz bir Türk devleti var bu "basiretsiz emir alan" kelimeleri yazarlen gerçekten utanıyorum bak gördünüzmü çömelenler yada yakta 2 metrelik siperlerin arkasına saklanan dar kafalı sayın yönetıcilerımız şehit olan o canım kardeşlermız çömelmedi yada siper arkasına geçp korkakça durmadı canlarından oldu ne için vatanının bölünmez bütünlüğünü kormak için 6 askermız şehit oldu Allah Mekanlarını Cennet EyLesinn...

sevimrecep

sevimrecep

Üye
    Konu Sahibi

Gerçekten haklısın yapacak bişeyde yok aslında ama elimizden hiç bişey gelmiyo diyede verilen şehitlerimizin arkasından bakakalmakta gelmiyo hiç birimizin içinden anlamıyorum dertleri ne bu Türkiye'yle senelerdir heleki son bir kaç yıldır........??!!!!!

Perfect!

Üye

sorunda bu ya adamlara resmen içişlerimize sokuyoruz
bu terörü bitirmek çok zor değil bence askeri güçse askeri güç siyasise siyasi bakımdan hertürlü bitebilcek bişey ancak birileri birilerinin ağzına bakınca olmuyo bu işler ...

sevimrecep

sevimrecep

Üye
    Konu Sahibi
sorunda bu ya adamlara resmen içişlerimize sokuyoruz
bu terörü bitirmek çok zor değil bence askeri güçse askeri güç siyasise siyasi bakımdan hertürlü bitebilcek bişey ancak birileri birilerinin ağzına bakınca olmuyo bu işler ...

Biz çocuk gibiyiz birşey yapmak için kırk kişiden izin alırız yoksa mazallah bize yapılan yatırımları falan keserler o kadar bakanın,o kadar milletvekilinin,o kadar bakan,vekil çocuğunun masraflarını nasıl karşılarız.......
(işte biz bu şekilde yönetiliyoruz,bu zihniyette yönetiliyoruz)
Sakın yanlış anlamayın ne sağcıyım nede solcu herhangi bi partiyi de gütmüyorum ben sadece huzurdan yanayım ve biliyorum ki bu ülkeye her anlamda huzuru sağlayabilecek bi lider yok....!!!!!!

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Mantıklı düşünün, koskoca Türkiye ordusu, ( en iyi kara ordusuna sahip ülkeler arasında 2. ydik galiba ) 3-5 iti mi yok edemiyor ... Arkasında güç olmasa bunların hiçbir şey yapamazlar, bizde de açık var çok iyi biliyorum da neyse siyaset yapmak istemiyorum isteyenle özelden konuşabilirim :)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Hala gidip amerikayla istihbarat paylaşımı yapıcaz diyorlar al sana istihbarat yahu pkk bir sopa ucunda israil abd tutuyor daha ne denilirki Allah rahmet eylesin şehit kardeşlerimize:(

Perfect!

Üye
Biz çocuk gibiyiz birşey yapmak için kırk kişiden izin alırız yoksa mazallah bize yapılan yatırımları falan keserler o kadar bakanın,o kadar milletvekilinin,o kadar bakan,vekil çocuğunun masraflarını nasıl karşılarız.......
(işte biz bu şekilde yönetiliyoruz,bu zihniyette yönetiliyoruz)
Sakın yanlış anlamayın ne sağcıyım nede solcu herhangi bi partiyi de gütmüyorum ben sadece huzurdan yanayım ve biliyorum ki bu ülkeye her anlamda huzuru sağlayabilecek bi lider yok....!!!!!!

doğru söylüyorsun ...
mesele sağcılık solculuk değil (ki buda bi oyun zaten ) mesele ATATÜRKÇÜLÜĞÜ kavrayabilmede (tümüyle sadece birini alarak değil)
insanlar parti isimleriyle ideolojileri karıştırmasa herşey daha iyi olucak belkide :hmmm

fazla uzatmamakta fayda var nede olsa forumdayız..

Necmati

Necmati

Üye
şu iki üç çabulcuyla uğraşamıyolar ya adam yok diyosanız seve seve geliyim yeter artık ağlayan hep analar babalar canımıza tak etti................. :off:

sevimrecep

sevimrecep

Üye
    Konu Sahibi
doğru söylüyorsun ...
mesele sağcılık solculuk değil (ki buda bi oyun zaten ) mesele ATATÜRKÇÜLÜĞÜ kavrayabilmede (tümüyle sadece birini alarak değil)
insanlar parti isimleriyle ideolojileri karıştırmasa herşey daha iyi olucak belkide :hmmm

fazla uzatmamakta fayda var nede olsa forumdayız..

Evet uzatmaya gerek yok ama dilerimki bu 6 şehitimizin ve bundan önceki bütün şehitlerimizin kanı yerde kalmaz ve dilerimki bu verdiğimiz 6 şehit bizden giden son canlarımız olur......

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Forum kuralları içinde kalmakta fayda var,ben de isterim duygularımı paylaşmak ama olmuyor.Daha dikkatli olalım arkadaşlar.
Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum,milletimizin başı sağolsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt