Yine samsung star wi-fi sorunu :S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mumu.

Üye
    Konu Sahibi
Yine samsung star wi-fi sorunu :S
Ben telefonu daha bugün aldım. Wi-fi ile modeme bağlanmaya çalışıyorum. Modem şifremi yazdığımda "Hatalı parametre" yazıyor. Nasıl çözebilirim? Ağlamak üzereyim sinirden ya lüften yardım edin :(

Şimdide "Bağlan" dedim. Bekledim bekledim "Bağlanıyor"dan başka bişey demedi. Sıkıldım çıktım. Sonra tekrar denedim. "AP yanıt vermiyor" dedi. Tekrar denedim. Şimdide hep "Bağlanıyor" dedikten sonra hemen "Bağlantı kesildi" yazıyor. :(:(

Lacrymosa

Üye
Modemin ş.ifresini, varsa MAC adres sınırlamasını, varsa IP aralığı sınırlarını kaldırın. Yani aslında siz tüm ayarları sıfırlamak için modeme reset atın. İnternet kullanıcı adı ve şifrenizi yazın sadece. Kablosuz ağa şifre koymadan bağlanın. Telefonda şimdi bağlanmaya çalıştığınız ağ kayıtlı kaldıysa silin. Daha sonra ş.ifresini kaldırdığınız bu ağa bağlanın. Sorunsuzca bağlanırsa modemden kablosuz ağınıza bir şifre koyun. Daha sonra telefondan bağlanın.

Mumu.

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler deneyeceğim.

RedColt

RedColt

Üye
Evet MAC sınırlaması oldugunda bu hatayı bendede vermişti. Sınırlandırma yinede yapmak istiyorsan telfonunuda izin verilenlere ekle

By_eVo_

Üye
telefonu kapayıp aç tekrar dene banada çok oluyor alıştım artık :)

Mumu.

Üye
    Konu Sahibi
telefonuda açıp kapattım modemide ama olmadı. neyse akşam babamlada bakarız tekrar. olmazsa tekrar söylerim son durumu. teşekkürler herşey için :)

Lacrymosa

Üye
Modemi açıp kapamayacaksın. Ne yapman gerektiğini yazdım.

Mumu.

Üye
    Konu Sahibi
onu önceden yapmıştım. yani senin yazdığını okumadan önce. şimdi fazla kurcalamak istemiiyorum modemi. akşam bakıcam.

SAINT1

SAINT1

Üye
Bazen telefonu açıp kapay,tmak işe yarıyor gerçekten.

Mumu.

Üye
    Konu Sahibi
hallettim. çok teşşürler cidden hepinize :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt