ön kamerası varmıydı ?280 lira temiz durumda kıtulu nokia 700 ince ve kibar bir telefon 1 ghz işlemci ile n8 den hızlıdır
Telefonu bayan kullanacağı için N8 biraz kaba gelir. Kendime alsam N8 düşünebilirdim.TeşekkürlerUsta Nokia N8 düşünür müsün?
Kardeşim ben N8 kullandım 700 ile kıyaslanmaz o telefon. bir telefonun özelliği hız ile bitmiyor. Kamera, dayanıklılık vs vsn8in kamerası, ekran boyutu 700den daha iyi olduğunu ve vereceğim fiyatın 250 olacağını belirtmeyi unutmuşum![]()
Telefonun durumu nedir ? çizik vsbende nokia c7 var yalniz kutusu falan yok sadece orj.sarj aleti mevcut
Telefonu kullanan acemi olduğu için wp çok garip gelir kullanamaz.O fiyata Lumia 2.el alırsın symbian Öldü Artık![]()
paranı çöpe Atmış olursun Sen bilirsinTelefonun durumu nedir ? çizik vs
Telefonu kullanan acemi olduğu için wp çok garip gelir kullanamaz.

Fotoğrafları varsa görebilir miyim ve fiyat konusun da ne düşünüyorsunuz ?tlfn stabil olarak calisiyor bütün herseyiyle cizik konusuna gelirsek kasada herhangi bir yipranma yok
[email protected] . tamam kardeşim. Akşama bekliyorum ona göre başka tel bakmayacağım akşama kadarfoto kolay bana mail adresini ver atarim aksama fiyat konusuna gelince 190 lira diyorum
yav arkadaşım o kadar da beklettin beni .....tmm.. aksama kadar yollarimarkadasim telefonu yarin icin sahibinden.com üzerinden sattim.. kusura bakma yarin sabah gelip alacakmis
teşekkürler kardeşim.. c6 düşünmoyrumKonu güncel arkadaşlar.Nokia c6-01 var kutulu faturalı 1 ay da garantili bayan kullandı siyah renk fiyat 200 tl
İkinci el olarak o telefon dan çok daha yükseğini bulabilirim diye düşünüyorum. 3 Megapixel çok düşük..Sıfır Nokia 501 360 tl. Dokunmatik ve zarif telefon. Tam bayan işi. İkinci el ile uğraşmana değmez bence.