Anket yılın uygulamasını seçiyoruz

Sponsorlu Bağlantılar

2015İN EN İYİ TARAYICISI

• STOCK TARAYICI

Kullanılan: 4 5.2%
  • OPERA MOBİLE

Kullanılan: 5 6.5%
  • OPERA MİNİ

Kullanılan: 3 3.9%
  • CHROME

Kullanılan: 38 49.4%
  • MOZİLLA

Kullanılan: 2 2.6%
  • UC BROWSER

Kullanılan: 10 13.0%
  • MAXTHON

• PUFFİN

• YANDEX

• DOLPİN BROWSER

Kullanılan: 1 1.3%
  • CM BROWSER

• Kullanılan toplam oy
    77
Skarz

Skarz

Üye
Kafalar bir milyon

Gallahad

Gallahad

Üye
Microsoft edge ekleyin en iyiside bence o

nolan_bros

nolan_bros

Üye
Konu tarayıcılar üzerine. Siz maç yayınlarını ya da tv izlediğiniz uygulamaları yazıyorsunuz?
Hayir puffin web browser mobil tarayici flash destekli oldugu icin mac yayinlarini rahatlikla izliyorum ondan bahsetmistim bana gore en iyisi puffin

SHS

SHS

Üye
Chrome!

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
Hayir puffin web browser mobil tarayici flash destekli oldugu icin mac yayinlarini rahatlikla izliyorum ondan bahsetmistim bana gore en iyisi puffin

sana demıyor bana dıyor puffınle mac kım ızlerkı ace+sop
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bilgehan94

Bilgehan94

Üye
Açık ara opera pc de olduğu gibi mobildede virüs yeme gibi bir derdi yok.(Chrome güvenlik açısından sıfır bana göre) Daha kullanışlı. eğer opera hesabınız varsa şifreler oraya kayıt olur(Google ın yaptığı gibi). Ve son olarak yılların tecrübesi. (Mobilde 10 yılı aşkın PCde 20 yılı aşkın bir tecrübe) 2. sırada bana göre UC var. Opera kadar kullanışlı ama tasarım konusunda bence hala sınıfta kalıyo. 3. olarakta Chrome diyorum zorda kalmadıkça kullanmam :D (Güvenlik demişken google tek hesaba geçtiği için şifreniz kırıldığı zaman bütün google hesapları artı kaydettiğinz şifreler (facebook twitter vb.) de bu kişilerin eline geçecek. O yüzden 2 adımlı doğrulamayı açın. Chorme un 3. sırada olamsının tek nedeni güvenlik ve gizlilik sorunları hala kullanıcıların bilgilerini giridği siteleri internette ne yaptıklarını kime gönderdikleri belli değil. Cyanogen bile sırf bununla savaşmak için Rom çıkardı :D )

Serkan1255

Serkan1255

Üye
Kesinlikle Chrome

nolan_bros

nolan_bros

Üye
sana demıyor bana dıyor puffınle mac kım ızlerkı ace+sop
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hepsini kullandim mx bs sop ace lakin kod bulman lazim kodu verenin yayinida belli donmalar kesilmeler dakika farkı vs varsa saglam kodun versende donmadan bizde izlesek :)

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
Hepsini kullandim mx bs sop ace lakin kod bulman lazim kodu verenin yayinida belli donmalar kesilmeler dakika farkı vs varsa saglam kodun versende donmadan bizde izlesek :)

vıdeo dakı hesabı takıp et kodlar saglam

212celal

212celal

Üye
Uc browser

smh60

smh60

Üye
CM Browser diyorum bende

phasan

phasan

Üye
Tapatalkta anket gorunmuyor ama Chrome en iyisi

pantelli

Üye
    Konu Sahibi
Chrome a eklenti ekleme varmı

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Chrome alıştık artık

BozKurt0102

BozKurt0102

Üye
Maxthon da güzel kendinden reklam emgelleyicisi var ve tam oyun tarayicisi diğer işler içinde güzel

Emre

Üye
Chrome tabiiki.

skynet

Üye
Edge :D

mTalk'tan gönderildi

Koradam

Üye
Düşük sistem olsun ister yavaş internet her anda işinizi gören koca yürekli Opera Mini

Üst Alt