Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sana demıyor bana dıyor puffınle mac kım ızlerkı ace+sop
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bilgehan94
Üye
Açık ara opera pc de olduğu gibi mobildede virüs yeme gibi bir derdi yok.(Chrome güvenlik açısından sıfır bana göre) Daha kullanışlı. eğer opera hesabınız varsa şifreler oraya kayıt olur(Google ın yaptığı gibi). Ve son olarak yılların tecrübesi. (Mobilde 10 yılı aşkın PCde 20 yılı aşkın bir tecrübe) 2. sırada bana göre UC var. Opera kadar kullanışlı ama tasarım konusunda bence hala sınıfta kalıyo. 3. olarakta Chrome diyorum zorda kalmadıkça kullanmam (Güvenlik demişken google tek hesaba geçtiği için şifreniz kırıldığı zaman bütün google hesapları artı kaydettiğinz şifreler (facebook twitter vb.) de bu kişilerin eline geçecek. O yüzden 2 adımlı doğrulamayı açın. Chorme un 3. sırada olamsının tek nedeni güvenlik ve gizlilik sorunları hala kullanıcıların bilgilerini giridği siteleri internette ne yaptıklarını kime gönderdikleri belli değil. Cyanogen bile sırf bununla savaşmak için Rom çıkardı )
Hepsini kullandim mx bs sop ace lakin kod bulman lazim kodu verenin yayinida belli donmalar kesilmeler dakika farkı vs varsa saglam kodun versende donmadan bizde izlesek
Hepsini kullandim mx bs sop ace lakin kod bulman lazim kodu verenin yayinida belli donmalar kesilmeler dakika farkı vs varsa saglam kodun versende donmadan bizde izlesek