Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anketyılın uygulamasını seçiyoruz
Sponsorlu Bağlantılar
pantelli
Üye
Konu Sahibi
yılın uygulamasını seçiyoruz
SİZCE 2015İN EN İYİ TARAYICISI HANGİSİYDİ
EKSİK VARSA EKLİYİM
byAndroid
Üye
Tapatalk da anketi göremiyorum ama en iyisi Chrome bence
Jelly Beanci
Üye
Tek hesap tüm google denilen olay yüzünden Chrome
Sarangni
Üye
10 yıllık Opera kullanıcısı olduğum ve bu alışkanlığı değiştirmediğim için ve hesap üzerinden bilgisayar ile telefon arası hızlı sekronlamayı yaptığı için.
Opera
elmacıadam
Üye
opera
vaterfa
Üye
sadece sekmeli gorunum olmasi bile firefox demem icin yeterli
KacakMazot
Üye
Aslında firefox çok severim eklenti olayı yüzünden ama bende çok ağır çalışıyor belkide bana geliyor bilemem yani hız bakımından Chrome diyorum
hikmet366
Üye
Chrome
BRKTNL
Üye
Ben de yandex diyorum. Pc-tablet-telefon da sorunsuz kullanıyorum. Chrome da güzel fakat telefonumu çok yoruyor o yüzden yandex daha akıcı ve kullanışlı. Tablo işlevi de ayriyetten çok iyi.
KacakMazot
Üye
Bu aralar telefonun kendi tarayıcısını kullanmaya başladım Lan yok böyle birşey ne Chrome ne de Firefox halt yemiş bunun yanında acayip hızlı hafif ve pratik. 2 yıldır niye kullanmadım ben bunu anlamadım Lg G3 tavsiye ederim Chrome kaldırdım hemen
elmacıadam
Üye
g3 ün tarayıcısı yeterli ama ekstra özellikler için opera kullanıyorum
tuncayaltinisik
Üye
hepsinde eksik var. hız olarak mozilla, özelleştirme olarak chrome gayet iyi
nolan_bros
Üye
Puffininde hakkini yemeyin beyler az mac izlemiyoruz sayesinde
Konu tarayıcılar üzerine. Siz maç yayınlarını ya da tv izlediğiniz uygulamaları yazıyorsunuz?
Skarz
Üye
Google Chrome. Vazgeçilmezim şarjın anasını aglatsada sağlam donanımlı cihazlarda akıyor bi kere bile takılmıyor namussuz
Yandex ( eksiği çok yoksa güzel tarayıcı)