kullanıcıadları
Üye
Çok kazanıyorda demekki Apple daha çok kazanıyorki dünyanın gelmiş geçmiş en değerli şirketi...
Kim dedi apple dünyanın en değerli şirketi diyeAlakası bile yok kardeşim dünyanın en değerli şirketi coca cola ayıp ediyorsun
aynen kardesim sadece amerikada böyle
hala daha tum seyleri aciklamis olmama ragmen istedigimiz yaziyi okuyorsunuz neyse samsung un iddasi kendi patentleri icinde gecerli yani apple da benim patentlerimi caldi dedi fakat juri sallamadi bile iste bu haksizlik cunku amerikanin disindaki mahmekeler farkli kararlar verdi ayrica sadece dh i okuyupda yorum yapmadin bakin yurtdisi sitelerinde ne yaziyor
bakın samsung kim ne derse desin iphone'ların tasarımlarını çaldı
iPhone 3GS : Samsung Galaxy S,Ace Plus,Ace 2 (bu üç telefon 3GS yi çok andırıyor)
iphone 4/4s : Samsung Galaxy SII I9100 (resmen iphone 4 ü sıkıştırmışlar telefon ezilerek yayılmış gibi duruyor önden tasarım böyle)
ama şuda var birebir aynısını yapmıyor
birde ben şunu anlamıyorum hani Fiat Fiorino'lar var ya aynı tasarım hem Peugeot Bipper hemde Citroen Nemo'da var bunlar birbirlerine nasıl dava açmıyorlar anlamıyorum,yaptıkları arabada araba olsa resmen bildiğin kazık makaslı arabalar bile daha rahat
Fiorino,bipper ve nemo uc fransiz sirketinin ortak lisans uretim araci hepsi ayni fabrikalarda uretiliyor
Fiorino,bipper ve nemo uc fransiz sirketinin ortak lisans uretim araci hepsi ayni fabrikalarda uretiliyor
Hadi buyur gördün mü Talip
yok ödemiyor kimse de talep etmiyordur zaten
Taklitlerimizden sakınınyok ödemiyor kimse de talep etmiyordur zaten
Taklitlerimizden sakının
Çakması daha iyidir bakma sen ona öyle söyle
yengem benim N9 u görünce gitmiş çakmasını almış
Çakması daha iyidir bakma sen ona öyle söyle
Ahahah
120 tl ye almış dedim çok vermişsin 90 tlye vardı
Neden bilmem ama Neil amstrong geldi aklımaaslında çaldığın değil, nereye taşıdığındır önemli olanbirden kendimi Victor Hugo gibi hissettim
neil armstrong
Neden bilmem ama Neil amstrong geldi aklımaNeyse boşver konuyu dağıtmayalım
R kaçmış pardon
neil armstrong
R kaçmış pardon
şu kafayı artık değiştirin yaikiside işe yaramıyo sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?