Yılın Oyunu Anketi

Sponsorlu Bağlantılar

Bu yıl hangisi en iyiymiş bakalım.

• Rage (Bethesda- id Software)

Kullanılan: 0 0.0%
  • L.A Noire (Rockstar Games - Team Bondi)

Kullanılan: 1 1.7%
  • Crysis 2 (EA - Crytek)

Kullanılan: 12 20.0%
  • Deus Ex Human Revolution (Square Enix - Eidos Montreal, Nixxes Software)

• Call of Duty Modern Warfare 3 (Activision - Infinity Ward, Sledgehammer Games, Raven Studios)

Kullanılan: 13 21.7%
  • Battlefield 3 (EA - DICE)

Kullanılan: 5 8.3%
  • Assassin's Creed Revelations (Ubisoft - Ubisoft Motreal)

Kullanılan: 13 21.7%
  • Batman Arkham Cİty (Warner Bros. Interactive, Square Enix - Rocksteady Studios)

• Bastion (Warner Bros. Interactive - Supergiant Games)

• NBA 2K12 (2K - 2K Sports)

• Need for Speed The Run (EA - Black Box, Firebrand Games)

Kullanılan: 3 5.0%
  • FIFA 12 (EA - EA Sports)

• Pro Evolution Soccer 2012 (Konami)

Kullanılan: 5 8.3%
  • The Elder Srolls V Skyrim (Bethesda)

Kullanılan: 2 3.3%
  • F1 2011 (Codemasters - Birmingham)

• Portal 2 (Valve)

• Uncharted 3 Drake's Deception (Sony - Naughty Dog)

• Forza Motorsports 4 (Microsoft - Turn 10 Studios)

• The Legend of Zelda Skyward Sword (Nintendo)

• World of Warcraft Cataclysm (Blizzard)

• Total War Shogun 2 (Sega - Creative Assembly)

• Minecraft (Mojang)

• Orcs Must Die (Microsoft - Robot Entertainment)

• Limbo (playdead)

• Football Manager 2012 (Sega - Sports Interactive)

Kullanılan: 2 3.3%
  • Dead Space 2 (EA - Visceral Games)

• The Witcher 2 Assassins of Kings (Atari - CD Project)

• Dragon Age II (EA - Bioware)

• From Dust (Ubisoft - Montpellier)

• Dirt 3 (Codemasters)

• Saints Ros The Third (THQ - Volition)

• Anno 2070 (Ubisoft - Releated Design Blue Byte)

• Tropico 4 (Haemimont Games AD - Kalypso Media)

• Trackmania 2 Canyon (Ubisoft - Nadeo)

• Terraria (Re-Logic)

• Rayman Origins (Ubisoft - Montpellier)

• Mass Effect 2 (EA - Bioware)

• LittleBigPlanet 2 (Sony - Media Molecule)

• Resistance 3 (Sony - Insomniac Games)

• Infamous 2 (Sony - Sucker Punch)

• Killzone 3 (Sony - Guerilla Games)

• Gears of War 3 (Microsoft - Epic Games)

• Kullanılan toplam oy
    60
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fullwar

fullwar

Üye
    Konu Sahibi
Yılın Oyunu Anketi
Evet arkadaşlar birçok site ve oyun dergisi yılın en iyi oyunlarını seçiyor. Biz neden yapmayalım? Oyunlarda PC, konsol ayrımı yok. Sizi en çok hangi oyun etkilediyse ve en beğendiğiniz oyunu seçin. Seçimi yaptıktan sonra mutlaka açıklama ve bence ilk 5 şu olmalıydı yazalım. İyi olan kazansın.

Not: Oyunlar çeşitli sitelerin inceleme ve meta değerlerine göre en yüksek notlara sahip oyunlardır. Hepsi 8.5/10 yada 85/100 üzeri notlara sahiptir. 9.5 yada 10 gibi notlara sahip oyunlarda var fakat ben notlarını yazmayacağım. Anket Ocak 1'e kadar sabitlenirse sevinirim.

Edit: Ankette imla hataları yapmışım. Saints "Ros", Saints "Row" olacak.

India

India

Üye
valla yapmak isterdim de pc çok zayıf pes 12 bile oynayamadım ama assasin creed güzeldir heralde. Skyrim içinde çok iyi olduğunu duymuştum :)

fullwar

fullwar

Üye
    Konu Sahibi
valla yapmak isterdim de pc çok zayıf pes 12 bile oynayamadım ama assasin creed güzeldir heralde. Skyrim içinde çok iyi olduğunu duymuştum :)

Olsun bu anket açık anket oynamasanda not verebilirsin zaten oyunlarla içli dışlısın. Sonuçta butür anketlere oy verenler illa hepsini oynamıyor. Beni karıştırma 2-3 oyun dışında hepsini oynadım.

Benim ilk beşim:

1 - The Elder Scrolls V Skyrim (eh fazla söze gerek yok benim zaten aylar önce söylediğim gibi çıktığında herkes onu oynayacak, WoW'cular bile serverlara girmeyecek, diğer oyunlarda o çıkana kadar iş yapacak diye)

2 - Mass Effect 2 (gördüğüm en iyi oyun ve oyun finallerinden biri, süpersin) ve Deus Ex Human Revolution (ilk oyuna bu kadar güzel bir devam oyunu yapılabilirdi, tebrikler)

3 - Uncharted 3 Drake's Deception (bu nasıl aksiyondur arkadaş ya ve ne şanssız adamsın Drake) ve Batman Arkham City (2-3 tuşla bu comboları nasıl yapıyoruz hala anlamıyorum)

4 - Crysis 2 (daha iyi notlar alanlar olsada nede olsa türkçe ve yeri asla dolduralamaz bir oyun bizim için. Birazda torpil yaptım)

5 - Batllefield 3 (senaryosu daha iyi olsaydı inanılmaz multi özellikleri ve oyun zevkiyle Crysis 2'yi geçerdi) - Portal 2'yide koysammı acaba? Neyse oda 6. olsun.

viktoreznov

viktoreznov

Üye
valla hepsini oynamadım. Istesem de zamanım yok zaten ama zaman ilerledikçe oynarım insaallah :) Oynadıklarımın arasından oy verdim. 2k12 ile AC arasında kaldım ve senaryosunda dolayı AC dedim :)

India

India

Üye
o zaman l.a noire diyim izlediğim kadarıyla güzel :) çatışmalar birazcık aksiyonsuz gibi ama daha iyi bence daha gerçekçi olmuş. en güzel yanı da bir mekana girip her tarafı karıştırıp delil bulmak :)

fullwar

fullwar

Üye
    Konu Sahibi
o zaman l.a noire diyim izlediğim kadarıyla güzel :) çatışmalar birazcık aksiyonsuz gibi ama daha iyi bence daha gerçekçi olmuş. en güzel yanı da bir mekana girip her tarafı karıştırıp delil bulmak :)

Yüz ve vücut animasyonlarıyla kusursuz bir oyun. CSI'ın 1947'de geçen versiyonu diyebilirim.

yakup_281

yakup_281

Üye
pes 2012 hariç hiç birini oynamadım

mustafaxxx

mustafaxxx

Üye
mound blade yi de eklermisin :)

fullwar

fullwar

Üye
    Konu Sahibi
mound blade yi de eklermisin :)

At ve Kılıç çok güzel bir oyundur fakat dediğim gibi yukarıdaki oyunlar belli bir notun üstündeler. Zaten dünyadada bu iş öyle yapılıyor. 8-10 arası oyunlar en iyi için yarışıyor. Bazıları abartıp sadece 9 ve üzerini hedef alıyor. Yoksa güzel oyun.

Edit: Metacritic notu.

mustafaxxx

mustafaxxx

Üye
tmm kardesim anladm... :] seninde bilmedigin oyun yq :D

fullwar

fullwar

Üye
    Konu Sahibi
katogorilere ayırsan anketi daha gzl olurdu spor oyunu savaş yarış fln diye bencem yarış ouyunda Need for Speed The Run senaryosu gzl di savaş oyununda ise crysis 2 tükçe dil olması oyuna zefk kattı sporda ise fıfa 12 07 den buyana oynadığım en gzl seri idi birde tabiki mafia 2 bu senenin oyunu dil ama söebi baksak son 5 seneye mafia 2 gibisi yokdu ilk serisini 9 kez bitirdim her oynayışımdada ayri zefk aldım 2 ci serisini ise tam 8 sene baklemiştim ikincisi alsında pekk 1 gibi olmasada ama yinede harikaydı yani şimdi ise 3 cüşünü beklemedeyim bir 8 sene dahda beklenir bu oyun için ...

Burada yapılan anket öyle detaylı bir anket değil ve zaten sitenin şablonunda kategorilere ayrılamıyor. Bende o şekilde yapmak isterdim fakat o zaman 6-7 tane ayrı konu açmak gerekirdi. Hem konu kirliliği olur hemde buradaki anketler öyle ahım şahım bir hit almıyor. Alt tarafı kendi aramızda oluyor. Hem kategorilere ayırsam bile yukarıdakinin 2 katı oyun olması lazımdı. Savaş oyunu diye bir kategori yok. :) Kategoriler şöyledir; Action, Strategy, Adventure, Sport, Race, FPS, RPG, MMORPG, Platform gibidir. Aşağıda kategorilere ayırdım bu kategorideki seçimim bu, diğer kategoride bu gibi yazabilirsin. Bende tahminlerimi yazdım bakalım Oyungezer, Level gibi dergi ve ünlü sitelerin sonuçlarını tutturabilecekmiyim.

FPS: Rage, Crysis 2, Battlefield 3, Portal 2, Call of Duty Modern Warfare 3, Killzone 3, Resistance 3 Bence: Battlefield 3 (çünkü değerlendirmelerde onlineına çok iş düşecek) yada Portal 2
RPG: The Witcher 2 Assassins of Kings, Dragon Age II, Mass Effect 2, The Elder Srolls V Skyrim, Deus Ex Human Revolution, Bastion, Terraria Bence: The Elder Scrolls V Skyrim
Action: Dead Space 2, Uncharted 3 Drake's Deception, Assassin's Creed Revelations, Batman Arkham Cİty, Gears of War 3, Saints Row The Third, Infamous 2 Bence: Uncharted 3 Drake's Deception.
Strategy: Total War Shogun 2, Anno 2070, Tropico 4, Orcs Must Die Bence: Total War Shogun 2
Adventure: Portal 2, L.A Noire Bence: Portal 2
Sport: FIFA 12, Football Manager 2012, Pro Evolution Soccer 2012, NBA 2K12 Bence: NBA 2K12
Race: Forza Motorsports 4, Trackmania 2 Canyon, Need for Speed The Run, Dirt 3, F1 2011 Bence: Forza Motorsports 4
MMORPG: World of Warcraft Cataclysm
Platform: The Legend of Zelda Skyward Sword, Limbo, Rayman Origins, LittleBigPlanet 2, Bastion, Terraria Bence: The Legend of Zelda Skyward Sword
Survival Horror: Dead Space 2
Stealth Action: Batman Arkham Cİty
Sandbox: Minecraft
Simulation: From Dust, Football Manager 2012 Bence: From Dust

Türe

Türe

Üye
grafik olarak 1. olmasa da gerek senaryo gerekse oyundaki diğer yenilik , eklenti ve düzeltmelerle assasins creed revelations favorim bu sene :oke:

fullwar

fullwar

Üye
    Konu Sahibi
grafik olarak 1. olmasa da gerek senaryo gerekse oyundaki diğer yenilik , eklenti ve düzeltmelerle assasins creed revelations favorim bu sene :oke:

Süleyman imza biraz büyükmü olmuş benim monitörmü yan duruyor? :)

Not: Yorum sayısı oylarla aynı. Evet oyları görelim beyler.

brqsalvo

brqsalvo

Üye
Mass Effect'i en kısa zaman da indircem.Güzel görünüyo :D

Runner626

Runner626

Üye
Portal 2 :bilmm

sakaryam54500

Üye
İnceleme ortalaması 95 olan bir başyapıt.

kardeş ben oynadım valla kıyaslamak gerekirse benim için assın creed brohterhood kıyaslanamaz ve oyun berbat counter oynarım mass effet2 oynamam dedigim gibi renkler ve zevkler tartışılmaz

fullwar

fullwar

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben oynadım valla kıyaslamak gerekirse benim için assın creed brohterhood kıyaslanamaz ve oyun berbat counter oynarım mass effet2 oynamam dedigim gibi renkler ve zevkler tartışılmaz

:oke: Zaten Assassin's Creed gibi oyunları oynayanlar RPG oyunlarını pek sevmez, RPG sevenlerde aksiyon oynamaz. Batman'i dene derim. Xbox bulursanda Uncharted efsanedir.

Portal 2 demişsin oy vermemişsin. Kaçma! Kaçma diyorum! Gel buraya. :)

sakaryam54500

Üye
:oke: Zaten Assassin's Creed gibi oyunları oynayanlar RPG oyunlarını pek sevmez, RPG sevenlerde aksiyon oynamaz. Batman'i dene derim. Xbox bulursanda Uncharted efsanedir.

Portal 2 demişsin oy vermemişsin. Kaçma! Kaçma diyorum! Gel buraya. :)

batmanı denicem şaunda şöyle yüzüklerin efendisinin senaryosu olan güzel bir yüzüklerin efendisi oyunu cıkarsalar iyi olur ne kadar yüzüklerin efendisi cıkardıysalar hepsi berbat son cıkanda ise hep aynı vuruş teknikleri ve assın creed boy ölçüşemicek kadar zayıf aynı şekilde hunted kötü god of war güzel ama oda pclerde sıkıntı cıkarıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt