Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yilbasinda ..
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
afsinbeyyy
Üye
ailemden uzak yurdumda geçireceğim yurtta bilgi yarışması, yoğurt içinde para bulma yarışması, çuval içinde zıplayarak yarışması, Biskùvi yeme yarışması ve film izleme var yılbaşında
ailemden uzak yurdumda geçireceğim yurtta bilgi yarışması, yoğurt içinde para bulma yarışması, çuval içinde zıplayarak yarışması, Biskùvi yeme yarışması ve film izleme var yılbaşında
bilgisayar alkolsuz icecekler(cola.salgam suyu ayran) cerez yani kendim takilacam ama ozen gostermeden siradan : )))))
Turan
Üye
Ben ot aldım arkadaşta şeker(anlarsnz ya) almış akşama kızlarla ortam yapıcaz şaka şaka evdeyim tv bkarım.d
esokmen
Üye
Hayalim vardi kiz arkadasim geleck ti kendisi aehir disinda gelecekti. Bir gece burada akrabalarinda kalacakti. Ama sonradan tam dun aksam caydi gelip giderim dedi. Yani bugun gelip bugun gidecek. Yilbasi planim iptal oldu aksam oturup pc de pis yedili oynarim artik.