Yilbasinda ..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Yilbasinda ..
Yilbasina 2 Gun Kaldi ..
Aile'mdeki Herkes Programini Yapti ..
Aile'nin Butun Fertlerine Davet Gitmis Katilim Icin ..
Bana Bahsi Bile Edilmedi .. Anlasilan Yine Yalniz Kutlayacagim Bu Senenin Bitiminide ..
Gerci Neyi Kutluyoruz Ki .?
Savasi Mi .? Insanlarin Olumunu Mu .? Katledilmeleri Mi .? Acilari Mi .? Gozyaslarini Mi .?
Bunu Bildigimiz Halde Yilbasini Kutlayan Insanlar Var ..
Kiz Arkadasimdan 2 Sene Once Ayrildim ..
2011' Girerken Yalnizdim .. Tek Bir Yere Gidip Ahmet Kaya'nin En Acili Parcalarini Acmis, Sabaha Kadar Icmistim ..
Sanirim Bu Sene De Boyle Olacak ..

*Kitabim (Emperyalizm)
*Muzik
*Fotograflar
*Ahmet Kaya
*Biralar
*Sevda Turkuleri
*Siirler
*Alkol
*Acilar ..

Yeni Seneye Bunlarla Girecegim ..

Peki Sizler .? Neredesiniz .? Neler Yapacaksiniz .? Kimlerle Berabersiniz .?

.Murat.

.Murat.

Üye
ben yine tek başınayım yani en güzel olan halimle
içki içmem zaten diğer günlerden farklı olmayacak benim için

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
oruç tutacam kuran okuyacam ve aılemle herzamankı oldugu gbı vakıt geçırcem

Jamiryoğ

Üye
Çok iyi yapıcan abi böyle devam :oke:

zombaka

zombaka

Üye
mandalina çerez falan yerim aksiyon olsun diye elma keserim saat 11 gibide uyumuş olurum

doctorrr

doctorrr

Üye
Ben hala n'apıcağımı bilmiyorum :hmmm

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Test çözmeye devam ederim heralde. Belki de dışarıda geziyo olurum sakız çiğneyerek

jackalmami

jackalmami

Üye
Ben napsam acaba ya? hala karar veremedim :ehe Lan ne güzel 4 gün izin verecektiniz, niye caydınız? Yok yani madem vermeyecen ne diye lafını edip milleti hayal kırıklığına uğratıyorsun ki ! Terbiyesizler :)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Ben napsam acaba ya? hala karar veremedim :ehe Lan ne güzel 4 gün izin verecektiniz, niye caydınız? Yok yani madem vermeyecen ne diye lafını edip milleti hayal kırıklığına uğratıyorsun ki ! Terbiyesizler :)

Komutan Mi Muhammed .? :]

otostopçu

otostopçu

Üye
Müzik Müzik Müzik :hmmm

jackalmami

jackalmami

Üye

Komutan Mi Muhammed .? :]

Normalde yemin töreni 21'indeydi. O hafta denetleme oldu ve 1 hafta ertelendi tören. Ertelendiği zaman, yani 2-3 hafta önce, törenin ertelendiğini ve yılbaşı nedeniyle izinlerin 4 gün olacağını kesin bir dille söyledi komutanlar. Aradan bir hafta geçmedi, kesinlik yok ne olacağı belli değil dediler. O günlerden yemin töreni arefesine kadar bu şekilde devam etti ve biz 4 gün beklerken, son gün, izinin 2 gün olduğu açıklandı ve bütün hevesimiz kursağımızda kaldı. Bu 2 günlük izin bile o psikolojiyle yetersiz oldu gözümüzde ve hiç bi değeri kalmadı hemen hemen. Biz de ona kızıyoruz, ne diye 4 gün lafını ediyorsunuz ki?
O kadar önemli değil aslında da, 4 gün olaydı eyi olurdu :) Ne güzel eve gidecektim..

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi

Normalde yemin töreni 21'indeydi. O hafta denetleme oldu ve 1 hafta ertelendi tören. Ertelendiği zaman, yani 2-3 hafta önce, törenin ertelendiğini ve yılbaşı nedeniyle izinlerin 4 gün olacağını kesin bir dille söyledi komutanlar. Aradan bir hafta geçmedi, kesinlik yok ne olacağı belli değil dediler. O günlerden yemin töreni arefesine kadar bu şekilde devam etti ve biz 4 gün beklerken, son gün, izinin 2 gün olduğu açıklandı ve bütün hevesimiz kursağımızda kaldı. Bu 2 günlük izin bile o psikolojiyle yetersiz oldu gözümüzde ve hiç bi değeri kalmadı hemen hemen. Biz de ona kızıyoruz, ne diye 4 gün lafını ediyorsunuz ki?
O kadar önemli değil aslında da, 4 gün olaydı eyi olurdu :) Ne güzel eve gidecektim..

Anladimm ..
Valla Askerlik Konusunda Pek Bir Bilgim Olmadigi Icin Yorum Yapamayacagim .. =]
Soruda Soramam Cunku Askerlik Yapmicam Ben .. =]
Hayirlisi Olsun .. Uzulme .. =]

esokmen

esokmen

Üye
Kız arkadaşımla gireceğim. İlk yılbaşımız olacak. Keşke yanında bir sevdiğin olsa.
Bak kardeşim. Bence kapılarını herkese aç.

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
jackalmami

jackalmami

Üye

Anladimm ..
Valla Askerlik Konusunda Pek Bir Bilgim Olmadigi Icin Yorum Yapamayacagim .. =]
Soruda Soramam Cunku Askerlik Yapmicam Ben .. =]
Hayirlisi Olsun .. Uzulme .. =]

Üzülmüyordum ama bu sefer senin için üzüldüm :) Herkesin yapması gerektiğini düşünüyorum..

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi

Üzülmüyordum ama bu sefer senin için üzüldüm :) Herkesin yapması gerektiğini düşünüyorum..

Aslinda Ben Askerlik Yapmayi Istemem .. Herhalde Allah Gonlume Gore Verdi .. =]
Bro Valla Yasadigim Ulkede Askerlik Derdi Yok .. Sevinilir Mi Uzunulur Mu Bilemem Ama =/

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Fem desanesinde bilgi yarışmas falan 7-12 takılcaz :zzz:

jackalmami

jackalmami

Üye

Aslinda Ben Askerlik Yapmayi Istemem .. Herhalde Allah Gonlume Gore Verdi .. =]
Bro Valla Yasadigim Ulkede Askerlik Derdi Yok .. Sevinilir Mi Uzunulur Mu Bilemem Ama =/

İstemiyor olman gayet doğal, ki zaten zor gelir alışana kadar. Ben de işte o zorluğun insanlara faydalı olduğu düşüncesindeyim. Özellikle de senin için. Üşengeç olduğunu söylemiştin diye hatırlıyorum. Bu askerlik üşengeçliği köküne kadar alır insandan :D
Düzenli besleniyorsun, düzenli yatıp kalkıyorsun, spor yapıyorsun.. Maddi olmasa da manen çok faydalı :D Tabi bakış açına göre de değişir. Şahsen ben böyle düşünüyorum. Bu sayede hiç zor gelmiyor bana :)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi

İstemiyor olman gayet doğal, ki zaten zor gelir alışana kadar. Ben de işte o zorluğun insanlara faydalı olduğu düşüncesindeyim. Özellikle de senin için. Üşengeç olduğunu söylemiştin diye hatırlıyorum. Bu askerlik üşengeçliği köküne kadar alır insandan :D
Düzenli besleniyorsun, düzenli yatıp kalkıyorsun, spor yapıyorsun.. Maddi olmasa da manen çok faydalı :D Tabi bakış açına göre de değişir. Şahsen ben böyle düşünüyorum. Bu sayede hiç zor gelmiyor bana :)

Soylediklerin Yuzde Yuz Dogru Seyler .. =]
Soyle Birsey De Var .. Ileride Askerlik Yapacagimi Bilsemm .. Az Da Olsa Usengecligimi Atmak Icin Cabalarim .. =]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt