Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ama düşnün herkezin hızı sınırsız olursa bu kezde operatörler kaldıramaz sistemleri çöker hatta eski cepneti(hızı düşük olsa bile) bu yüzden kaldırıp kullanıcı sayısını düşürdüler, diğer paketlere yönlendirdiler
ama düşnün herkezin hızı sınırsız olursa bu kezde operatörler kaldıramaz sistemleri çöker hatta eski cepneti(hızı düşük olsa bile) bu yüzden kaldırıp kullanıcı sayısını düşürdüler, diğer paketlere yönlendirdiler
sn 15 kb indiren bir internetle ne yapabilirsin face twitter vb mobil versiyon siteler. eee sinirsizin bir anlami yok. video izlenmiyor. download acayip uzun suruyor kucuk de olsa. ne anlami kaliyor sinirsiz netin.
- - - Eklendi - - -
yapsin adam gibi net indirsin sn 500-1000kb 20 veya 30 tl ise satin alalim. ama bu yavas internete para vermem bir daha. ben hizli donmadan video izlemek mp3 indirmek istiyorum. bu operatorlerin yaptigi serefsizlik degil mi 3 g ile sn max 2-3 mb indirirken bize kisitlama getiriyor 1000kat daha yavas giriyoruz. boyle devam ederse paramla yavas nete girecegime. hizli neti olan hndler kullanirim kimse k.bakmasin. Adam gibi net paketi vardida biz mi almadik. var olani aldik video izlemek iskence gibi napayim boyle neti. simdi bana tekrar haram kullaniyorsun diyebilirsin. operatorlerin yaptigi helaldir diyebilirsin. insanlari somurmuyor diyebilirsin kardesim...
Sen ve senin gibi düşünenler yüzünden zaten bu ülkede internet sektoru ilerleme kaydetmez. Hem hızlı olsun diyorsun hemde maliyeti düşük olsun istiyorsun. Parası yoktur yemeye atla gider
O operatorlerin üzerinde sadece sahiplerinin hakkı yok biz kullanıcıların da hakkı var. Ve sen eğer benim hakkımı haram yere kullanıyorsan benden ve bu forumdaki tüm normal paket satın alan insanlardan hakkını helal etmesini bekleme. Ve umarım bu hndlerin bir tespit yönetimi çıkar da yakında mahkeme mahkeme sürünür kullananlar yazık be.
SheFy
Üye
Konu Sahibi
bak ben sana ne dedim hizli internet kullanmak istiyorum parasi hic onemli.degil. ben hndleri bedava diye degil hizli oldugu icin.kullaniyorum. yapsin 30-40 tl yine alirim yeter ki hizli olsun. ben mecburiyetten hndler kullaniyorum.
bak ben sana ne dedim hizli internet kullanmak istiyorum parasi hic onemli.degil. ben hndleri bedava diye degil hizli oldugu icin.kullaniyorum. yapsin 30-40 tl yine alirim yeter ki hizli olsun. ben mecburiyetten hndler kullaniyorum.
Bu lafınıza anca 5 yasındaki çocuk inanır. Bildiğiniz yoldan devam edin sizi vicdanınız ile baş başa bırakıyorum tabi varsa. Yoksa dediklerim aynen geçerli.
Bu lafınıza anca 5 yasındaki çocuk inanır. Bildiğiniz yoldan devam edin sizi vicdanınız ile baş başa bırakıyorum tabi varsa. Yoksa dediklerim aynen geçerli.
10liraya bence parasını hakediyor dakikada enaz 8mb. iniyor bu hızla.
bir ikincisi kota derdiyle kendinizi sınırlamıyorsunuz. (tabi aylık 9.99cepnete üyeler için)
istediğiniz zamanda istediğiniz yerde internetiniz var. Sadece şarjı düşünürsünüz
Beğenmeyen kullanmasın kardeşim, zorla mı kullandırıyorlar.
Türkiye'de yaşadığınızı hatırlatırım birde..
Operatörler fiyat ve sınırlamaları önceden belirtmiştir. Paket alırken bunları bilerek alıyorsunuz. Sonradan niye böyle demenin bir anlamı yoktur. Ayrıca cepnetin sınırını aşarak yani hızı düşük şekilde aylık 20-25GB arası kota dolduran insanlar var.
Diğer bir konu bu yöntemler yasadışıdır. Yöntem paylaşımı gibi şeylerde yasaktır. Ek olarak ileride operatör bununla ilgili yasal işlem başlatabileceği gibi sözlerinizle de yaptığınızı kanıtlamaktasınız.
Konu Handlere dönmemesi ve yasal olmayan içeriği övme gibi bir duruma girdiği için kilitlenmiştir.