Yıl olmuş 2012 15kb/sn yazıklar olsun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SheFy

SheFy

Üye
    Konu Sahibi
Yıl olmuş 2012 15kb/sn yazıklar olsun
Yeni eve taşındık. Daha pc ye net çekmediğim için telefona paket aldım. Almaz olaydım. Başlarda hız fena değildi 250 mb adil kullanı saçmalığı net hızını acayip bir şekilde düşürdü. Bu net hi. Bi işe yaramaz sadece face takılır. İndirme desen o hızla hi bir şey inmez. Paket almasaydımda hndler ile 1000kbps hızı kullansaydım. telefonda işe yarıyordu. Bu paket ne birak pc yi telefonda bile ise yaramiyor. yaziklar olsun paketi iptal edip. seni hndler ile somurmeye devam edecegim... !!

R.A.M

R.A.M

Üye
adam önceden diyo azami kullanım hakkını geçince 96kbps düşürüyo ona göre alsaydın ben kullanıyorum memnunum

SheFy

SheFy

Üye
    Konu Sahibi
adam önceden diyo azami kullanım hakkını geçince 96kbps düşürüyo ona göre alsaydın ben kullanıyorum memnunum

bende zaten bunu elestiriyorum. 96 kbps video izlenmiyor bir sey indirmeye kalkiyorsun cok yavas indiriyor. kucuk siteleri anca acsin bu net. bi ise yaradigi yok

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici

bende zaten bunu elestiriyorum. 96 kbps video izlenmiyor bir sey indirmeye kalkiyorsun cok yavas indiriyor. kucuk siteleri anca acsin bu net. bi ise yaradigi yok

bravo :alkis ama malesef buna razı oluyoruz

phasan

phasan

Üye
Avea olsun turkcel olsun vodafone olsun yavas

R.A.M

R.A.M

Üye
ben cepnet hattımı wına takıyorum internette takılmaya yetiyor bana aylık 10 lirayıda hak ediyor.

phasan

phasan

Üye
Bence hak etmiyor 10 tl

plusnettr

plusnettr

Üye
Adamın derdi haram olanı kullanmak siz istediğiniz kadar yetiyor diyin. Bu kafa ile devam et hndlermidir nedir onu kullan görürsün öteki tarafta hndleri :D

phasan

phasan

Üye
Adamın derdi haram olanı kullanmak siz istediğiniz kadar yetiyor diyin. Bu kafa ile devam et hndlermidir nedir onu kullan görürsün öteki tarafta hndleri :D

Hizli istiyorsab ucuz olsun diyorsan ortak kullanacan komsunla

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Ne kadar ekmek, o kadar köfte

10liraya bence parasını hakediyor dakikada enaz 8mb. iniyor bu hızla.
bir ikincisi kota derdiyle kendinizi sınırlamıyorsunuz. (tabi aylık 9.99cepnete üyeler için)
istediğiniz zamanda istediğiniz yerde internetiniz var. Sadece şarjı düşünürsünüz :D

Beğenmeyen kullanmasın kardeşim, zorla mı kullandırıyorlar.
Türkiye'de yaşadığınızı hatırlatırım birde.. :oke:

• Beğen
Tepkiler: R.A.M
Astrosman

Astrosman

Üye
Para ile rezil olmak..

phasan

phasan

Üye
Parasi biraz tuzlu ama hiz yetiyor

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Yapıcak bir şey yok.

plusnettr

plusnettr

Üye
Bunun bir de günlük olanı var 1 lira 10mb dan sonra düşüyor ama, ben 1 günde 500mb üzerini kullandım. Bu ortamda varmı acaba 1 liraya 500mb veren internet sağlayıcısı

phasan

phasan

Üye
SheFy

SheFy

Üye
    Konu Sahibi
sn 15 kb indiren bir internetle ne yapabilirsin face twitter vb mobil versiyon siteler. eee sinirsizin bir anlami yok. video izlenmiyor. download acayip uzun suruyor kucuk de olsa. ne anlami kaliyor sinirsiz netin.

- - - Eklendi - - -

yapsin adam gibi net indirsin sn 500-1000kb 20 veya 30 tl ise satin alalim. ama bu yavas internete para vermem bir daha. ben hizli donmadan video izlemek mp3 indirmek istiyorum. bu operatorlerin yaptigi serefsizlik degil mi 3 g ile sn max 2-3 mb indirirken bize kisitlama getiriyor 1000kat daha yavas giriyoruz. boyle devam ederse paramla yavas nete girecegime. hizli neti olan hndler kullanirim kimse k.bakmasin. Adam gibi net paketi vardida biz mi almadik. var olani aldik video izlemek iskence gibi napayim boyle neti. simdi bana tekrar haram kullaniyorsun diyebilirsin. operatorlerin yaptigi helaldir diyebilirsin. insanlari somurmuyor diyebilirsin kardesim...

phasan

phasan

Üye
sn 15 kb indiren bir internetle ne yapabilirsin face twitter vb mobil versiyon siteler. eee sinirsizin bir anlami yok. video izlenmiyor. download acayip uzun suruyor kucuk de olsa. ne anlami kaliyor sinirsiz netin.

- - - Eklendi - - -

yapsin adam gibi net indirsin sn 500-1000kb 20 veya 30 tl ise satin alalim. ama bu yavas internete para vermem bir daha. ben hizli donmadan video izlemek mp3 indirmek istiyorum. bu operatorlerin yaptigi serefsizlik degil mi 3 g ile sn max 2-3 mb indirirken bize kisitlama getiriyor 1000kat daha yavas giriyoruz. boyle devam ederse paramla yavas nete girecegime. hizli neti olan hndler kullanirim kimse k.bakmasin. Adam gibi net paketi vardida biz mi almadik. var olani aldik video izlemek iskence gibi napayim boyle neti. simdi bana tekrar haram kullaniyorsun diyebilirsin. operatorlerin yaptigi helaldir diyebilirsin. insanlari somurmuyor diyebilirsin kardesim...

Bu yavaslatmayi ttnet de yapiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt