lazye
Üye
-
Konu Sahibi
-
Çok cüzi bir paraya alıyorum hocam. O fiyata 701 bulmak imkansıza yakın temiz özellikle.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim1)Nokia hayranı olarak alabilirsiniz bence hocam,neden alınmasın.
2)Youtube'dan HD değil de HQ video izleyebilirsiniz.Yalnız o küçük bileşeni yüklemelisiniz.
3)Facebook uygulaması yüklenebilir.Forumda mevcut.Yalnız deneyimi mobil browser gibi.
C6-01 tasarım olarak sevmiyorum kamera konusunda haklı olsanız da ram ve işlemci hızı bildiğim kadarıyla 603 de daha yüksek elbette c6-01 de kasmayacaktir ama bilmiyorum yine de 603 belle fp2 olması en azından benim için daha iyi olacaktır. Zaten alır almaz evols cfw yüklemeyi düşünüyorum603 de Anna yoktur, belle var belle fp2 bir cihazdır eğer yüklenmişse tabi.
Bence baştan fikrim şudur eğer telefon kenarda duracaksa 603 yerine C6-01 bulabilirseniz onu alın. Hem daha sağlam bir cihazdır hem kamera 8 mp flaşı mevcuttur.
Teşekkür ederim hocam sağolunBu arada uygulama ararken aklında bulunsun nokia 603'ün ekran çözünürlüğü 360x640. Bu arada telefonu daha etkin kullanabilmek için verdiğim konudan hack yaparsın.
Benim tanıdığım bir telefoncuda c6 01 den 15 tane sağlam 20 tane bozuk halde var. Yine bütün nokialar var. ben ordan toplayıp toplayıp satıyorum. tanesi 20 tl ye veriyor.C6-01 tasarım olarak sevmiyorum kamera konusunda haklı olsanız da ram ve işlemci hızı bildiğim kadarıyla 603 de daha yüksek elbette c6-01 de kasmayacaktir ama bilmiyorum yine de 603 belle fp2 olması en azından benim için daha iyi olacaktır. Zaten alır almaz evols cfw yüklemeyi düşünüyorum
O konudaki anlatım ile 603 hacklenmez. Zaten evols yükleyeceğini söylemiş en mantıklı seçim olacaktır.Bu arada uygulama ararken aklında bulunsun nokia 603'ün ekran çözünürlüğü 360x640. Bu arada telefonu daha etkin kullanabilmek için verdiğim konudan hack yaparsın.
C6-01 tasarım olarak sevmiyorum kamera konusunda haklı olsanız da ram ve işlemci hızı bildiğim kadarıyla 603 de daha yüksek elbette c6-01 de kasmayacaktir ama bilmiyorum yine de 603 belle fp2 olması en azından benim için daha iyi olacaktır. Zaten alır almaz evols cfw yüklemeyi düşünüyorum
İkinci cihaz olarak kullanılacak 701 temiz çalışan bulsam alayım ama 1.nesil cihaz almak istemiyorum. 50 lira civarı bir fiyata alacam bu fiyata 701 bulmam çok çok zor.O konudaki anlatım ile 603 hacklenmez. Zaten evols yükleyeceğini söylemiş en mantıklı seçim olacaktır.
Siz bilirsiniz kamerası üzer o bakımdan, bu arada ön kamerası da mevcut değildir ufak bir bilgi olarak vermek istedim.
İllaki bu olacak diye bir baskı asla yoktur, cihazı yaklaşık 2 yıl kullandığım için bildiklerimi aktarıyorum bende bir süre idare etsemde keşke dediğim kısımları olmuştu ondan yani.İkinci cihaz olarak kullanılacak 701 temiz çalışan bulsam alayım ama 1.nesil cihaz almak istemiyorum. 50 lira civarı bir fiyata alacam bu fiyata 701 bulmam çok çok zor.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa konuya eklemeyi unutmuşum eklerim şimdi.O konudaki anlatım ile 603 hacklenmez. Zaten evols yükleyeceğini söylemiş en mantıklı seçim olacaktır.
Siz bilirsiniz kamerası üzer o bakımdan, bu arada ön kamerası da mevcut değildir ufak bir bilgi olarak vermek istedim.
Azerbaycanda olsa iyi para verirdimBenim tanıdığım bir telefoncuda c6 01 den 15 tane sağlam 20 tane bozuk halde var. Yine bütün nokialar var. ben ordan toplayıp toplayıp satıyorum. tanesi 20 tl ye veriyor.
Arşivler çok harika oldu teşekkür ederimBunlar Belki İşine Yarar:
Symbian Belle Fp2 Uygulama Arşivi 220 Adet Uygulama Arşivi
Symbian Belle Fp2 HD Oyun Arşivi [94 Adet] 2.50 GB [26 Mart 2016]Symbian Belle Fp2 Uygulama Arşivi 220 Adet Uygulama Arşivi
Uygulamaları Teker Teker Nokia 808de Test Ettim Çoğunu Resimledim Bazılarınında İçine Kısa Not Ekledim ve Buyrun Sizlerle :) Cihaz Menüsünden Birkaç Uygulama Görüntüsü Bunlarda İndirme Linki Buyrun :) Mediafire ...www.maxicep.com
Çoklu Paylaşım - Symbian Belle Fp2 HD Oyun Arşivi [94 Adet] 2.50 GB [26 Mart 2016]
Nokia 808de Hepsi Denenmiş,Resimlenmiş Ayrı Ayrı Klasörlere Ayrılarak Hepsi Elimden Geçmiştir. Ekran Alıntıları Oyunlar ve İçerik Hakkında : İndirme Linkleri ( 500 MBlik Partlar Halinde.Toplam 6 Part) : Klasör Linki: MediaFire Part Linkleri: Part1 (500 MB) ...www.maxicep.com
Orjinal Yazılımı Hack Düzenleme Vs İçin
CFW Nasıl Yapılır? [Detaylı Anlatım] Artık CFW Yapmak Çok Kolay!
CFW Nasıl Yapılır? [Detaylı Anlatım] Artık CFW Yapmak Çok Kolay!
Öncelikle Gerekli Program: OneDrive Nokia Cooker V.3.4.rar Mediafire Nokia Cooker V.3.4.rar Mega.nz MEGA CFWnizi Yaptıktan Sonra Test Gibi Diğer İşlemleri Yapmak İçin: (Yazılı Olarak Anlatım İçin) Phoneix İle Nokia Cihazlara Flash Atma ( Dead Phone Flash ) (Videolu Olarak Anlatım İçin) Phoenix...www.maxicep.com
Nokia Cooker Ile CFWye yada OFWye Mod Ekleme (Videolu Anlatım)
Nokia Cooker Ile CFWye yada OFWye Mod Ekleme (Videolu Anlatım)
Bu Videoda Basit Şekilde CFW Kullanmak İstemeyenler Nasıl OFW Atarken Cihazi Hackleyebilir yada Her Zaman Uğraşmak İstemeyip Dead Flash Atarken Cihazi Modlu Kullanmanın Yollarını Bulabilirsiniz. :)www.maxicep.com
Bir Bu Kadar Daha Varda Teker Teker Girip Bulmam LazımArşivler çok harika oldu teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?