Yıl 2006 Maxicep Yeniden Doğmuş?

Rygebin

Üye
    Konu Sahibi
Ben tapatalkta da tema çektim mavi mavi çok hoş

Tepkiler: Sarangni
asıl o eski çok samimi üyeler forumu bıraktı ondan dolayı kimsede samimiyet yok
Örn. @The Shadow

Son düzenleme:
Tepkiler: Murat Alper, ghstr ve kaankulahli

Sarangni

Üye
Fazla samimiyet tez ayrılık getirebiliyor sanal alem de... Mesafe ve ciddiyet bir noktaya kadar iyidir. Sırf bu aşırı samimiyet sebebi ile dağılan gruplar, üyeler okuyor.

Tepkiler: Ozan

Sarangni

Üye
alınmayın hocam sizde gelin
Alınacak bir durum yok ortada.

6 yıldır üyeyim bu siteye üye profili olarak en düzgün zamanlarından birini yaşıyor diyebilirim.

Ergenler ile dolu olduğu zamanlarıda biliyorum. Bazıları hiç çekilmiyordu.

Tepkiler: Ozan, H0lligan ve ghstr

Rygebin

Üye
    Konu Sahibi
Alınacak bir durum yok ortada.

6 yıldır üyeyim bu siteye üye profili olarak en düzgün zamanlarından birini yaşıyor diyebilirim.
Hep aksini düşünüyorlar hocam . Böyle düşünmeniz güzel .

Tepkiler: H0lligan

Sarangni

Üye
Hep aksini düşünüyorlar hocam . Böyle düşünmeniz güzel .
Ben çok yazmadım bu altı yılda ama hep takip ettim. Özellikle bir dönem öyle çok bilmiş kişiler vardı ki akıllara zarar. Bir de ergenler arası it dalaşı dediğimiz şeyler oluyordu.

Şu anda daha seviyeli. Belki çok kişi yok ama yardım sever düzgün şeyler yazıp yardım isteyenleri güzel yönlendiren arkadaşlar mevcut.

ah bir de şu yardım isteyenler düzgünce istese başlıklar full ACİL YARDIM LÜTFEN YARDIM vs dolu

Sarangni

Üye
ah bir de şu yardım isteyenler düzgünce istese başlıklar fu ll ACİL YARDIM LÜTFEN YARDIM vs dolu

Yardım isteyenler birer sihirli değnek beklemekteler. Oysa ki burada ki bilgilerin çoğunu birkaç doğru arama ile ulaşabilirler ama miskinlik öyle bir boyutta ki her şeyi forum da ki arkadaşlardan bekliyorlar. Bunun birçok örneğini bulmak mümkün. Esasın da Google nasıl arama yapacağını bilen birisinin sorunları çözmesi çok zor değil ama gel gör ki şimdi kim uğraşacak Google felan.

Tepkiler: ghstr

@Safak

Üye
@ihtiyar007 @muhammed3434 unutum kac kac oldugunu @SHS burda ztn beyler eski uyeler biraz daha olgundu daha net cevaplar veriyodu
@ihtiyar007 @muhammed3434 unutum kac kac oldugunu @SHS burda ztn beyler eski uyeler biraz daha olgundu daha net cevaplar veriyodu

Hey gidi günler hey, eski zamanların tadı tuzu yok ara ara girip bakıyorum, konu dışında oldukça aktif üyeler vardı, şimdi çoğu yok, saatlerce forumdan çıkmazdık, sonra birer birer yaprak misali döküldük.