abandonware
Üye
herneyse ya, hakkımızda hayırlısı..Tm tscilerin bakmadigini sayarsan fenden guzel puan gelecek aynen kolaydi ve dediğin gibi soru ve şiklari cok sacmaydi ya hepsini eliyorum yada birini ancak eleyebildigim cok soru oldu
herneyse ya, hakkımızda hayırlısı..Tm tscilerin bakmadigini sayarsan fenden guzel puan gelecek aynen kolaydi ve dediğin gibi soru ve şiklari cok sacmaydi ya hepsini eliyorum yada birini ancak eleyebildigim cok soru oldu
O kadar kötümüymüş o söz abi ya farketmedimTüm sınava girecek arkadaşlara başarılar.
@-Börteçine- sen sınıfta kaldın sana koca sıfır![]()
![]()
K. bakmayın arkadaşlarKlube hoşgeldin dostumAçıklanan 8 Türkçe sorusundan 4d 4y
3 Tarihten 3d
2 Coğrafyadan 1d 1y
2 Felsede ve dinden 2 y
Denemelerde 30 Türkçe 35 Sosyalin altına düşmeyen adamı ne hale getirdiler...
Herkes sen mi?Kopya çektiniz mi

Herhalde hatta gözetmenlerle oturduk tek tek çözdükKopya çektiniz mi
DeğilHerkes sen mi?![]()

Bu devirde kız olacaksınKizlar artik direkt zengin koca aramaya basladiHerkes agliyor.
Dipnot : bu sinavda fu ll cekeni kesinlikle dövmek lazim. Kopyasiz , sifresiz o is olmaz !
Bizim ortam çok iyiydi en koşede oturdum gözetmeni görmedim etmedimHerhalde hatta gözetmenlerle oturduk tek tek çözdük
Bu devirde güzel kız olacaksınBu devirde kız olacaksın
Ona bakılırsa sınav sorularını hazirlayan ekip 100 kişiydi MUTLAKA birileri soruları sizdirmistir. Danıştay kararına rağmen soruların açıklanmamış olması da ayrıca bir skandal. Üstelik Türk vatandaşınin yıllarını verip çalışarak bin bir stresle sınava giripte kazanamadıgi üniversitelere mültecilerin kafasına göre girmesi de bu devletin vatandaşlarına resmen bir hakarettir.İsteyen 1-2 gün önce gidip kopya düzeneğini yerleştirip kopya çekebilirdi