YGS'ye girecek öğrenciler ve mezunlar

Sponsorlu Bağlantılar

Koradam

Üye
Ona bakılırsa sınav sorularını hazirlayan ekip 100 kişiydi MUTLAKA birileri soruları sizdirmistir. Danıştay kararına rağmen soruların açıklanmamış olması da ayrıca bir skandal. Üstelik Türk vatandaşınin yıllarını verip çalışarak bin bir stresle sınava giripte kazanamadıgi üniversitelere mültecilerin kafasına göre girmesi de bu devletin vatandaşlarına resmen bir hakarettir.
Nasıl yapılırsa yapılsın sorular sızacak zaten ama diğerlerine katılıyorum

abandonware

abandonware

Üye
Nasıl yapılırsa yapılsın sorular sızacak zaten ama diğerlerine katılıyorum
"Danıştay kararına rağmen soruların açıklanmamış olması da ayrıca bir skandal." kısmına mı yoksa "Üstelik Türk vatandaşınin yıllarını verip çalışarak bin bir stresle sınava giripte kazanamadıgi üniversitelere mültecilerin kafasına göre girmesi de bu devletin vatandaşlarına resmen bir hakarettir." kısmına mı?

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Bizim ortam çok iyiydi en koşede oturdum gözetmeni görmedim etmedim
Ayağada kalkmadilar
Girişte aramadilar burnum akar diye bir sürü pecete sokmustum felan ahh ah
Erkek gözetmen saftı biraz beni aramadılar bile sadece baktı ben miyim diye o kadar. 2 saat oturdular ses yoktu ama sona doğru herkes şekerleri açmaya çalışınca sinir krizi geçiricektim

Bu arada bakalım kaç kişi haksız yere bi yerlere gidecek bizde bakıcaz arkalarından daha açık konuşurdum ama yorum silinir

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, Aybin.Kilic ve abandonware
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Erkek gözetmen saftı biraz beni aramadılar bile sadece baktı ben miyim diye o kadar. 2 saat oturdular ses yoktu ama sona doğru herkes şekerleri açmaya çalışınca sinir krizi geçiricektim

Bu arada bakalım kaç kişi haksız yere bi yerlere gidecek bizde bakıcaz arkalarından daha açık konuşurdum ama yorum silinir

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, abandonware ve 0MG90
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Soruların geri kalanı sınav sonuçlarıyla brlikte açıklanacak.

Koradam

Üye
#ygskopyaskandalı twitter da burası yıkılıyor

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Sınava kemerle girilmeyen bir yerde bu sorular ne ayak bilemedim.
Gerçek mi acaba?

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Sınava kemerle girilmeyen bir yerde bu sorular ne ayak bilemedim.
Gerçek mi acaba?

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evet sosyal böyleydi
Bu arada sıkı bi denetim yok benim üstümü aramadılar bile direk geçti herkes. Hikaye yani.
YGS'ye giren Lady Gaga

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Haberi okudum ilk başta gerçekten bir şey sandım. Yanlış anlamayın ben herhangi bir partiye üye veya destekçi değilim. Ama sondaki o " Bugün Gazetesi" yazısını görünce işte tam orada kahkaha attım.
Ona bakılırsa sınav sorularını hazirlayan ekip 100 kişiydi MUTLAKA birileri soruları sizdirmistir. Danıştay kararına rağmen soruların açıklanmamış olması da ayrıca bir skandal. Üstelik Türk vatandaşınin yıllarını verip çalışarak bin bir stresle sınava giripte kazanamadıgi üniversitelere mültecilerin kafasına göre girmesi de bu devletin vatandaşlarına resmen bir hakarettir.
TÜRK! TÜRK! TÜRKİYE

Son düzenleme:
abandonware

abandonware

Üye
Son düzenleme:
  • Beğen
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Bütün soru kitapciği internette dolaşıyo ya hay böyle sinava

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Cidden hak geçmeyen ve adaletli bi sınav oldu

• Beğen
abandonware

abandonware

Üye
Ygs 2014 soruları da net te dolaniyordu..

NextWorld

NextWorld

Üye
Hep aynı değişen bir şey yokki

Murat Alper

Murat Alper

Üye
evet ygs sonuçları açıklanmış :ehe

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Açiklanmaz olaydi beklediğimden 60-70 puan düşük aldim hay böyle işin ya