ygs sınavından çıkanlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EroL

Emekli Yönetici
1 Nisan şakası yaptılar size.

Tepkiler: L-LumieRe
gecmis olsun hepimize mat cok zordu be

denemelerde ilk çıkan ben sınavı yetiştiremedim arkadaş türkçeler uzun ve zor zaten yetiştiremeyeceğimi anlayınca iyice panik yaptım hiç yetiştiremedim bi tane yetiştirdim diyenide duymadım lan 3 saat yapaydınız bari

CorbyW

Üye
Geçmiş olsun hepinize... Bende yarın gazeteden alır çözerim. Türkçe dil bilgisi ağırlıklımıydı yoksa anlam ağırlıklı mı? Birde şu heyecandan kalp krizi geçiren kıza çok üzüldüm ya. Allah rahmet eylesin. Hep sistemin kurbanları. System Of A down artık.

Konu Sahibi
gecmis olsun hepimize mat cok zordu be
aslında çok zor değildi.. yetiştirsem 35 üstüne çıkardım..
kimi arayıp sorduysam herkes sövüyor türkçeye
yok yaa 6 tane dilbilgisi vardı 34 tane paragraf....... lanet olası turkçeee

lanet türkçe uzun ve saçma sorulardı okumaya üşendim artık başım agrıdı cok kötüydü lysyi bari basit yapsalar zaten zor kimse bi baltaya sap olamayacak bu gidişlle

hangisine değinilmemiştir, hangisi cikarilamaz vs vs vay arkadaş bu ne ya

ya bi konuda sınav iptal edildi edilecek falan demişler acayip sevindim sonra baktım konu kapatılmış asparagasmış

girdiğim okulda çocuğun biri sınavda bayıldı. bazı türkce sorularından 5 yeni soru çıkarılabilirdi; bes soruya bedel yani.

30 türkçe

32,5 sosyal

15 matematik

1 fen

Yeter bana galiba bu netler türkçenin de standart sapması yüksek olursa yemede yanında yat

Consul9

Üye
Yapmayın gencler ya.Sinavin Turkcesiyle Matematiğine baktım da türkce bizim gecen seneye göre daha zor olmuş.Amaa matematik soruları cok basitti.Ben gecen yıl son denememden 440 almıştım genelde de o civarda alıyordum ama gel gor ki Ygs 410 gelmişti Bu sınava adam akıllı hazırlanıp girseymisim 425-430 dan aşağı almazdim heralde Neyse asıl bomba lys zaten.Suan bu yazıyı okuyorsanız 1-0 geridesiniz Hadi rasgele

Habertürkün sitesinde videolar bölümünde var çözümler

hrn_07

Üye
hangisine değinilmemiştir, hangisi cikarilamaz vs vs vay arkadaş bu ne ya

aynen en sevmediğim soru tipi 1 dakka veriolar 5 tane paragraf gibi şık veriolar tek tek onlara bak paragrafata bul falan gerçekten bu sınavda türkçeyi hazırlayanı saygıyla anıyorum...

Netten Soruları Bulup Kontrol Ettim Tek Kelimeyle Berbat
Gidip Kafa Dağıtıyım
Bu Sene Tübitak Mı Hazırladı ???

Her Kim Hazırladıysa

trkçe 30
Sosyal 21
Mat 37,75
Fen 30

Kötü ama bunada şükür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...