YGS sınavına girecek olan arkadaşlara başarılar...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
u_cosar

u_cosar

Üye
Şuanda ygs de olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum inşallah istedikleri yerleri kazanırlar.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
ÖSYM bir güzellik yapıp "1 nisan" şakaları yapmasa sınav sorularında iyi olur.

mstf_l

mstf_l

Üye
Oğuz, Osman siz bu sene mi giriyorsunuz yav :) . Hepinize başarılar inşallah iyi geçer. İyi geçsin gelecek sene kendime rakip istemiyorum :ehe

Astrosman

Astrosman

Üye
Oğuz, Osman siz bu sene mi giriyorsunuz yav :) . Hepinize başarılar inşallah iyi geçer. İyi geçsin gelecek sene kendime rakip istemiyorum :ehe

mustafa görürüz gelecek yıl seni.. :ehe

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
2012 YGS ÖSS sınavı iptal edilecek

Çünkü sistem hatalı Bu yıl gerçekleştirilen YGS sınavında ortaya atılanlar ve belli methodların kullanılarak şifrelerin çözüldüğü iddiaları ile bilrikte ÖSYM tarafından ilke gelen açıklamada matbaadaki bir kişinin hatası daha sonrasında ise Sistem ki hatayı bizlerde şimdi fark ediyoruz şeklinde ki açıklamaları ile Sınavın yeniden yapılacağı kesinleşmiş gibi.

Astrosman

Astrosman

Üye

Nasıl geçti sınav Osman

sosyal ve türkçe güzel yaptım... Ayrıca mat ve fenden de yaptım abi güzel di yaniiii... :)

---------- Eklendi @ 13:26:42 ---------- Yazıldı @ 13:25:54 ----------

2012 YGS ÖSS sınavı iptal edilecek

Çünkü sistem hatalı Bu yıl gerçekleştirilen YGS sınavında ortaya atılanlar ve belli methodların kullanılarak şifrelerin çözüldüğü iddiaları ile bilrikte ÖSYM tarafından ilke gelen açıklamada matbaadaki bir kişinin hatası daha sonrasında ise Sistem ki hatayı bizlerde şimdi fark ediyoruz şeklinde ki açıklamaları ile Sınavın yeniden yapılacağı kesinleşmiş gibi.

emre ne yaptın yaw. Böyle güzel mat ve fen yapmışken...

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
sosyal ve türkçe güzel yaptım... Ayrıca mat ve fenden de yaptım abi güzel di yaniiii... :)

---------- Eklendi @ 13:26:42 ---------- Yazıldı @ 13:25:54 ----------

emre ne yaptın yaw. Böyle güzel mat ve fen yapmışken...

bn deil osym yapti :ehe

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşlar inşallah istediğiniz sonuçla karşılaşırsınız.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
benim şeklim şu gardaş.. Kapşon var üzerinde içinde adidas yazar tişört var... Kapşonun onu açık.. Kot pantolon ama açık mavi gibi.. Altta spor ayakkabısı.. Saçımın önü kakül yani seyrek seyrek yaptım.. :D

Yine Görüşemedik :D

---------- Eklendi @ 17:09:39 ---------- Yazıldı @ 17:08:09 ----------

Kazanamazsak Rakip Oluruz Artık :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt