Peocawe
Üye
-
Konu Sahibi
-
Türkçede paragraf ve sözcük, cümle anlam ve yorumlama konuları üstüne yoğunlaş, sorulan soruların %60'ını sadece o konular oluşturuyor. Sosyalden de her derste her konudan çıkar. Ben de senin gibi sadece ts yapacağım ama bikaç matematik de çözebilirim.
Matematik-geometri yapman lazım. Antremanlarla Matematik ve Geometri serisi var onlardan al sıfırdan başlıyor. Bana iyi geldi o kitaplar.
Daha iyi bir yere gitmen için iyi puan yapman lazım, baktın mı hangi üni. kaç puan istiyor diye? Nereye gitmeyi düşünüyorsun?hedefim 350-400 felan değil ki besyo istediğim için 250 felanda yeter bana. yani yapmam lazım diye bir şey yok hocam. türkçeden 30-35 arası net, sosyalden de en az 15 netim olsa yeter bana. 300ü bile geçebilirim.
Daha iyi bir yere gitmen için iyi puan yapman lazım, baktın mı hangi üni. kaç puan istiyor diye? Nereye gitmeyi düşünüyorsun?
Hangi bölümde okuyorsun, sayısal mısın?ya benim asıl amacım üniversite bitirmek. bölüm fark etmez. ama besyo olabilir bölüm olarak. hacettepe denerdim de lisans istiyor. kütahya ya felan gidebilirim belki.
Hangi bölümde okuyorsun, sayısal mısın?
Bende 2014 tercihler kitabı varda bakayım istiyorsan?lise çoktan bitti de benim şuan sadece dersane ile hazırlanıyorum. sözelim hocam.
Bende 2014 tercihler kitabı varda bakayım istiyorsan?
Dediğim gibi matematik-geometri iyileştirseniz daha iyi yerlere gidebilirsiniz. +Burslubende de var 2-3 tane internetten de sürekli bakıyorum da 250 üstü puan almam için hangi konular üzerinde yoğunlaşmalıyım diye sormuştum. zaten 19 gün kaldı. açıktan yazar yine okurum bu sene ya. kurtulayım
Dediğim gibi matematik-geometri iyileştirseniz daha iyi yerlere gidebilirsiniz. +Burslu
250 almak için extra bişeye gerek yok alırsın rahatlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?