YGS denemelerinde Türkçe'yi genel olarak 1 saatte bitiriyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
YGS denemelerinde Türkçe'yi genel olarak 1 saatte bitiriyorum
Daha hızlı olabilmek için ne yapmalıyım? Günde 1 saat kitap okumak yeterli mi?

abandonware

abandonware

Üye
işin tuhaf yanı ben, bir saatte bitiriyorum diyebileceğim bir deneme bile çözmüyorum :hmmm zamanında sbs ortalamam 472'ydi ama sanki 250 almışımda zoraki okuyormuşum gibi :hmmm

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
işin tuhaf yanı ben, bir saatte bitiriyorum diyebileceğim bir deneme bile çözmüyorum :hmmm zamanında sbs ortalamam 472'ydi ama sanki 250 almışımda zoraki okuyormuşum gibi :hmmm

yine biraz kendimi öveyim :pro:

ben 8.sınıfta okuldan kaçıp net kafeye falan gidiyodum 6'da 410, 7'de 340, 8'de 368 ve ort 362 aldım, bulunduğum anadolu lisesine sonuncu sıradan girdim. şu an okulda denemelerde birinciyim :pro:

Fatic

Fatic

Üye
Benim sana tavsiyem boş okuma yani geveleyerek kitap okursan hızlı anlayamzsn vurgulu okursan zamnla alisirsn hem anlama kabiliyetin artar hem diksiyonun.

Enes

Enes

Üye
Boşver metin okucan da ne olcak

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
İlim ilim demektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendin bilmezsen
Ya nice okumaktır.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
arkadasim kitap okumaz gunde kirk elli soruyla basladi sonra biraz arttirdi duzenli cozdukce hizlanmaya basladi. bende sorun var 20'yi gecemiyodum o yuzden biraktim uc gun sonra. ama test cozmek daha cok ise yariyo bi de soru tipine gore cozmeyi ogrenirsin gereksiz uzunluktaki paragraflari okumazsin. kitap okumak da yararli tabi hafizani gelistirir

doctorrr

doctorrr

Üye
Adamlar direk geyiğe girmiş he :D Sahi ben ipin ucunu iyice kaçırdım az zaman kaldı hala bir sürü eksiğim var... Neyi bekliyorum acaba ?

Enes

Enes

Üye
Adamlar direk geyiğe girmiş he :D Sahi ben ipin ucunu iyice kaçırdım az zaman kaldı hala bir sürü eksiğim var... Neyi bekliyorum acaba ?

sunava girip hüsrana uğrayıp 1 sene daha dershaneye gitmeyi bekliyorsun büyük ihtimalle :D

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Beyler ne kadar çok 17 yaşında adam var bu forumda :D

abandonware

abandonware

Üye

yine biraz kendimi öveyim :pro:

ben 8.sınıfta okuldan kaçıp net kafeye falan gidiyodum 6'da 410, 7'de 340, 8'de 368 ve ort 362 aldım, bulunduğum anadolu lisesine sonuncu sıradan girdim. şu an okulda denemelerde birinciyim :pro:

bende hava atayım :sirit: 6. sınıfta 448, 7. sınıfta 475, 8. sınıfta 481 aldım vede 472 ortalamayla bulunduğum okula 35. sıradan girdim :pro: ama ciddi ciddi söylüyorum; herhangi bir denemede sen beni rahatlıkla geçersin.. lisede hiç çalışmadım ben ya :(

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
bende hava atayım :sirit: 6. sınıfta 448, 7. sınıfta 475, 8. sınıfta 481 aldım vede 472 ortalamayla bulunduğum okula 35. sıradan girdim :pro: ama ciddi ciddi söylüyorum; herhangi bir denemede sen beni rahatlıkla geçersin.. lisede hiç çalışmadım ben ya :(

halledersin kardeşim 232 gün var :hmmm

doctorrr

doctorrr

Üye

sunava girip hüsrana uğrayıp 1 sene daha dershaneye gitmeyi bekliyorsun büyük ihtimalle :D
Yok be abi yaz başı çalıştım baya :D

Olm benim durumumda olanınız varsa ses versin kendimi çok yalnız hissettim :D

Üst Alt