işin tuhaf yanı ben, bir saatte bitiriyorum diyebileceğim bir deneme bile çözmüyorumzamanında sbs ortalamam 472'ydi ama sanki 250 almışımda zoraki okuyormuşum gibi
![]()

İlim ilim demektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendin bilmezsen
Ya nice okumaktır.
Sen seni bil sen seni.
Sen seni bilmezseni
Nerden bileyim ben seni.

Öyle değildi la o
Sen seni bil
Sen seni
Sen seni bilmezsen
Patlatırlar enSeni

Adamlar direk geyiğe girmiş heSahi ben ipin ucunu iyice kaçırdım az zaman kaldı hala bir sürü eksiğim var... Neyi bekliyorum acaba ?

Beyler ne kadar çok 17 yaşında adam var bu forumda![]()
yine biraz kendimi öveyim
ben 8.sınıfta okuldan kaçıp net kafeye falan gidiyodum 6'da 410, 7'de 340, 8'de 368 ve ort 362 aldım, bulunduğum anadolu lisesine sonuncu sıradan girdim. şu an okulda denemelerde birinciyim![]()
6. sınıfta 448, 7. sınıfta 475, 8. sınıfta 481 aldım vede 472 ortalamayla bulunduğum okula 35. sıradan girdim
ama ciddi ciddi söylüyorum; herhangi bir denemede sen beni rahatlıkla geçersin.. lisede hiç çalışmadım ben ya 
bende hava atayım6. sınıfta 448, 7. sınıfta 475, 8. sınıfta 481 aldım vede 472 ortalamayla bulunduğum okula 35. sıradan girdim
ama ciddi ciddi söylüyorum; herhangi bir denemede sen beni rahatlıkla geçersin.. lisede hiç çalışmadım ben ya
![]()

halledersin kardeşim 232 gün var![]()

ben 11'e geçtim; benim bir yılım daha var![]()

Aslında benim yazdığım farklı versiyon da bilen anlar![]()
Yok be abi yaz başı çalıştım baya
sunava girip hüsrana uğrayıp 1 sene daha dershaneye gitmeyi bekliyorsun büyük ihtimalle![]()