gıybet
Üye
[YETİŞEN ALIR] Tertemiz Garantili AKsesuarlı Galaxy W
Alalı daha 1 olmamış tertemiz galaxy w cihazımı satılığa çıkarıyorum. DEĞİTİRME/SATMA NEDENİM: Cihaz yükseltmek daha açık biçimde s3 veya nexus'a geçiş yapmaktır. Cİhazın faturası garantisi kutusu kulaklığı usb kablosu durmaktadır. Bunun yanında biri silikon biri sert olmak üzere 2 kap birde resimlerde olmayan sony xperianın taşıma kılıfını vereceğim.Ayriyetten isterseniz üstten kapaklı kılıfı var onuda verebilirim ama kenarı kırıktır.İçinden çıkan kulaklığı ve şarj aleti resimdekiler gibi tertemiz durmaktadir.Bir de unutmadan kutudan çıkan usb kablosunuda yanında vericem.Bunların yanında 8gb'lık hafıza kartınıda ekliyorum ve tabiki olmazsa olmaz Faturası Alındığından beri mat ekran filmiyle kullandım. Daha sonra şuan üzerinde bulunan parlak ekran filmini taktırdım. Resimdeki kılcal çizikler KESİNLİKLE ve KESİNLİKLE ekran filmi üzerindekilerdir. Cihazım tabir yerindeyse taş gibidir
Yere düşme,çatlak,kırık,değişme hiçbirşey yoktur. Android sürümü 2.3.6yı desteklemektedir ancak isterseniz icecream ya da jellybean ile touchwiz yükleyerek verebilirim. Rom kernel işleriyle uğraşan kullanıcıysanız işlemcisi 1.8 ghz'e kadar çıkartılıp ram değeri 370 mb-400mb'a kadar çekilebilmektedir. Cihaz özetle bu şekildedir. Gönderme konusunda ise İstanbul içi ilk tercihimdir. Diğer illere ise pmden konuşulup anlaşılır. Verdiğim fotoğraflar kardeşimin galaxy wonderı ile tamamen karanlık ortamda çektiğim resimlerdir ;
420TL>400TL SON FİYAT (HAFİZA KARTİ DAHİL)
Yere düşme,çatlak,kırık,değişme hiçbirşey yoktur. Android sürümü 2.3.6yı desteklemektedir ancak isterseniz icecream ya da jellybean ile touchwiz yükleyerek verebilirim. Rom kernel işleriyle uğraşan kullanıcıysanız işlemcisi 1.8 ghz'e kadar çıkartılıp ram değeri 370 mb-400mb'a kadar çekilebilmektedir. Cihaz özetle bu şekildedir. Gönderme konusunda ise İstanbul içi ilk tercihimdir. Diğer illere ise pmden konuşulup anlaşılır. Verdiğim fotoğraflar kardeşimin galaxy wonderı ile tamamen karanlık ortamda çektiğim resimlerdir ;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
420TL>400TL SON FİYAT (HAFİZA KARTİ DAHİL)