Yetersiz depolama alanı hatası

Sponsorlu Bağlantılar

mzksrc91

Üye
    Konu Sahibi
Yapacak bir şey yok; yapılıyor olsa bu zamana kadar yaparlardı.En iyisi yüksek bellekli bir telefona geçmek.Bu zamanda 32 gb altı telefon almak saçmalık zaten.
Sen şöyle bi kenara çekil hocam da bilenler konuşsun sıkışıp kaçanlar değil. Benim cihazımda 12 gb veri yok ve bu bir hata bulmaya çalışıyoruz bilen insanların yardımı ile senin düşündüğünü bende düşünebiliyorum. Teşekkürler fikrin için

-Emre

-Emre

Üye
Sen şöyle bi kenara çekil hocam da bilenler konuşsun sıkışıp kaçanlar değil. Benim cihazımda 12 gb veri yok ve bu bir hata bulmaya çalışıyoruz bilen insanların yardımı ile senin düşündüğünü bende düşünebiliyorum. Teşekkürler fikrin için
Ben çekileyim de bilenler konuşsun? Ben? Ben bilmiyorum ha?Bennn?????!!!???!!!? gir de bak profilime, yorumlarıma, konularıma kim bilmiyor.Yüksek bellekli telefon almaktan başka çaren YOK. Ve bu bir hata değil GOOGLE ENGElİ. Kullanılabilir 394mb yazıyor senin kartında isterse 1 tb yer olsun o 394 MB, 500den fazla olmadığı sürece uygulama KURAMAYACAKSIN.Bir dene bakalım sonra gelip özür dilersin.

osmnbabaoglu

osmnbabaoglu

Üye
HTC ONE M8 kullanıyorum sana çözümünü hemen söyleyeyim
Öncelikle dahili hafızayı biçimlendiriyorsun
Daha sonra wipe cache dalvik cache yapıyorsun
Daha sonra titanıum backup programı ile htc ve google nin işe yaramayan programlarından kurtuluyorsun

Geçmiş olsun bundan sonra böyle bir hatayla karşılaşmazsın :)

-Emre

-Emre

Üye
HTC ONE M8 kullanıyorum sana çözümünü hemen söyleyeyim
Öncelikle dahili hafızayı biçimlendiriyorsun
Daha sonra wipe cache dalvik cache yapıyorsun
Daha sonra titanıum backup programı ile htc ve google nin işe yaramayan programlarından kurtuluyorsun

Geçmiş olsun bundan sonra böyle bir hatayla karşılaşmazsın :)

Kullanılabilir alan 500'ün altına inince yine alacak.

osmnbabaoglu

osmnbabaoglu

Üye
Kardesim dahili 16 gb degil mi
Root yetkin varsa hemen titanium backup yukle gereksiz uygulamalrdan kurtul
Daha sonra resim video dosyalarini hafiza kartina tasi (direk tasi yap kopyalama) boylelikle yuksek bir miktar hafiza bosta kalacak
Yardimci olabildiysem ne mutlu
Sorun olursa bana geri donebilirsin yardimci olurum
Not:bende htc one m8 16 gb kullaniyorum 5 tane yuksek gbli oyun var halen daha 2 gb bos yer var :)

Üst Alt