Yeterince açıklayıcı mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
..::Riddick::..

Üye
    Konu Sahibi
Yeterince açıklayıcı mı ?
işte evliliğe bu yüzden sıcak bakmıyor (uz),(um) :)

Yeterince açklayıcı bi düğün pastası :huhu:

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Belindeki kemer olayım ama bu biraz fazla... :blink:

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
hehe katılıorum sana herşeyi anlatıo bu

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
:lol2:

Salihyet

Salihyet

Üye
kadınlar işte... :)
evliliği kurtuluş (yada özgürlük) olarak görürler sonrada cebinizdeki 50 kuruşa kadar alıp özgür olurlar... :ah: (sözüm meclisten dışarı bayan arkadaşlar için ama çevremde çok fazla örnek var bunun için.)

perfectlover

Üye
Bir söz vardır. "Altın ateşle, kadın altınla, erkek kadınla test edilir." Kadınlar, onlarsız da olmuyor, onlarla da.

hidayet

hidayet

Üye
yeterince açıklayıcı fazla söze gerek yok :hayir: :ehe:

balli31

balli31

Üye
perfectlover' Alıntı:
Bir söz vardır. "Altın ateşle, kadın altınla, erkek kadınla test edilir." Kadınlar, onlarsız da olmuyor, onlarla da.

:good:

Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
:) daha var var evlilige

Treable

Treable

Üye
abi ben çok memnunum. kendilerini kocalarına esir eden kadınlar da vardır. hatta ve hatta erkekleri doyunca kendilerini de doymuş addeden yürekli kadınlarımız da vardır. kurtuluş savaşımızda top ve gülle taşıyan kadınlarımızda vardır. lütfen türkiyemizin emek verilen topraklarından terbiye almış mübarek kadınlarımızı kapsam dışına alalım :)

bir ara düşündüm, hemde ona çok kızgınken; dedimki bir kurşun gelse eşime önüne atlarmıyım.

10 denememde de cevap 3 sn den uzun sürmedi. Kendime dedimki; canını veriyorsun. peki ömrünü neden bu kadına hediye etmiyorsun diye. işte o zaman anlıyorsun gerçek sevgiyi, paylaşımın ama hakiki paylaşımın ve gerçek sevginin tende bıraktığı o mükemmeliyetçi duyguyu. "Arthur andersen" Philadephia University of Manager

Üye
    Konu Sahibi
Treable' Alıntı:
abi ben çok memnunum. kendilerini kocalarına esir eden kadınlar da vardır. hatta ve hatta erkekleri doyunca kendilerini de doymuş addeden yürekli kadınlarımız da vardır. kurtuluş savaşımızda top ve gülle taşıyan kadınlarımızda vardır. lütfen türkiyemizin emek verilen topraklarından terbiye almış mübarek kadınlarımızı kapsam dışına alalım :)

bir ara düşündüm, hemde ona çok kızgınken; dedimki bir kurşun gelse eşime önüne atlarmıyım.

10 denememde de cevap 3 sn den uzun sürmedi. Kendime dedimki; canını veriyorsun. peki ömrünü neden bu kadına hediye etmiyorsun diye. işte o zaman anlıyorsun gerçek sevgiyi, paylaşımın ama hakiki paylaşımın ve gerçek sevginin tende bıraktığı o mükemmeliyetçi duyguyu. "Arthur andersen" Philadephia University of Manager

güzel bir görüş saol :good:

ozoalp1

ozoalp1

Üye
hev hev hev hev de hev

islam61

Üye
evet dogru

darktempler

darktempler

Üye
bence daha gercekci olamazdı ellerine sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt