Yeter artık!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sago.Kaf-Kef

Sago.Kaf-Kef

Üye
    Konu Sahibi
Yeter artık!
Bu ne , ne yapsam uyarı alıyorum...

Böyle sebepmi olur? ben yönetimin uyarısını falan görmedim. sonra konularda göndermeler yapınca suçlu oluyoruz valla yeter artık ya.

bunun icinde 3 uyari puani aldm::

Anlamadım gitti Arkadaş, belki bu konuyu açtığım içinde uyarı alırım...

Geçen seferde konu actim Site actim falan dedim isteyenlere link atarim dedim, bir moddan sözlü uyari aldm!!

Gerçekten bıktırdınız bu işiniz artık ego meselesine dönmüş.

Türe

Türe

Üye
Ben de senin yüzünden uyarı aldım ciğer. İyi olmuş uyarı çok şık duruyor hepimizde de (!). :tebessüm:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Sorduk mu bre?

Akıncı

Akıncı

Üye
kurallari okumadın mı

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
satın almak isteyenler mesaj atsın deyince tabii ki yanlış anlaşılmaya mahal veriyor.
Diğer bi konu şu ki bir yöneticiyi dikkate almamışsın.Bir de bu konuyu açmışsın.
Kusura bakma ama bu konularda yönetim %100 haklı :oke:

• Beğen
Tepkiler: Türe
-Emre

-Emre

Üye
Belki birisi hem forumu kirlettiğin, hem de üslubuna hiç dikkat etmediğin için şikayet etmiştir.

Sago.Kaf-Kef

Sago.Kaf-Kef

Üye
    Konu Sahibi
Belki birisi hem forumu kirlettiğin, hem de üslubuna hiç dikkat etmediğin için şikayet etmiştir.

O kişinin kim olduğunu biliyorum zaten.

- - - Eklendi - - -

satın almak isteyenler mesaj atsın deyince tabii ki yanlış anlaşılmaya mahal veriyor.
Diğer bi konu şu ki bir yöneticiyi dikkate almamışsın.Bir de bu konuyu açmışsın.
Kusura bakma ama bu konularda yönetim %100 haklı :oke:

Ne gibi bir yanlış anlaşılma olabilir açıklasan?

- - - Eklendi - - -

Ben de senin yüzünden uyarı aldım ciğer. İyi olmuş uyarı çok şık duruyor hepimizde de (!). :tebessüm:

gerçekten aldınmı?

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
şöyle ki gerçekten satış yapıyor gibi yazmışsın yani ''şaka şaka :D'' tarzında bir şey yazsaydın ceza almazdın kanımca :oke:

Sago.Kaf-Kef

Sago.Kaf-Kef

Üye
    Konu Sahibi
şöyle ki gerçekten satış yapıyor gibi yazmışsın yani ''şaka şaka :D'' tarzında bir şey yazsaydın ceza almazdın kanımca :oke:

Yuh artık 15 yaşındaki bir üyenin adı Antüreoid OS olan ve işletim sistemi symbianolan bir telefon ürettiğine inanan kişinin aklından şüphe duyarım!
Ayrıca tamam senide anlıyorum burada bana modları savunarak onlarla yakınlaşmak istiyorsun.. bizim burada senin gibi yapanlara birşey derler ama boşver söylemiyim.

• Beğen
Tepkiler: abandonware
iOSait

iOSait

Üye
Bu ne , ne yapsam uyarı alıyorum...

Böyle sebepmi olur? ben yönetimin uyarısını falan görmedim. sonra konularda göndermeler yapınca suçlu oluyoruz valla yeter artık ya.

bunun icinde 3 uyari puani aldm::

Anlamadım gitti Arkadaş, belki bu konuyu açtığım içinde uyarı alırım...

Geçen seferde konu actim Site actim falan dedim isteyenlere link atarim dedim, bir moddan sözlü uyari aldm!!

Gerçekten bıktırdınız bu işiniz artık ego meselesine dönmüş.

1. Sago konusunda haklin olabilirler ama bazi admin/modlar gicik oluyor bazilari durduk yere ban atiyor benim bi arkadasa durduk yere sahte hesap diye ban attilar yani oluyor boyle seyler

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye

Yuh artık 15 yaşındaki bir üyenin adı Antüreoid OS olan ve işletim sistemi symbianolan bir telefon ürettiğine inanan kişinin aklından şüphe duyarım!
Ayrıca tamam senide anlıyorum burada bana modları savunarak onlarla yakınlaşmak istiyorsun.. bizim burada senin gibi yapanlara birşey derler ama boşver söylemiyim.

konuşmalarına dikkat et lütfen

- - - Eklendi - - -

ben haklıyı savunurum...

- - - Eklendi - - -

hadi ikinci konuda haklısın diyelim(ki değilsin) birinci konuyu açıkla

Akıncı

Akıncı

Üye

Ben modları savınıyorum onlara yaklaşmak istiyorum.nasıl yapılıyor anlatırmısın ? Tahir abi anıl joker buğra haydar... Tanımakla sizin oradakiler gibi mi olduk ?

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye

Ben modları savınıyorum onlara yaklaşmak istiyorum.nasıl yapılıyor anlatırmısın ? Tahir abi anıl joker buğra haydar... Tanımakla sizin oradakiler gibi mi olduk ?

haklıyı savunmak modları savunmak oluyorsa bende o zaman sonuna kadar modları savunuyorum

Not: biz sizin oradaki insanlar gibi değiliz.

Sago.Kaf-Kef

Sago.Kaf-Kef

Üye
    Konu Sahibi

konuşmalarına dikkat et lütfen

- - - Eklendi - - -

ben haklıyı savunurum...

- - - Eklendi - - -

hadi ikinci konuda haklısın diyelim(ki değilsin) birinci konuyu açıkla

Haklıyı savunurum diyor hala yaa hadi nerde haklılar onu anlat birde?!?
1. nin açıklamasını öğrenmek için açtım bu konuyu.
Bütün forumlarda böyleleri olmak zorundamı yaa...

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye

Haklıyı savunurum diyor hala yaa hadi nerde haklılar onu anlat birde?!?
1. nin açıklamasını öğrenmek için açtım bu konuyu.
Bütün forumlarda böyleleri olmak zorundamı yaa...

kardeşim birinci konu gayet açık her şeye muhalefet olman.
İkinci konuyuda ben zaten anlattım güzel kardeşim anlıyormusun beni?

Sago.Kaf-Kef

Sago.Kaf-Kef

Üye
    Konu Sahibi
iOSait

iOSait

Üye

Anlattım dediğin şey aşırı derecede saçma!

Sagocum ben senin daha once bi agir hareketini gormustum belki baska modlar da sana sinirliyse o yuzden de yapmid olabilirsin biraz sabikali mesajlarin var

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye

Anlattım dediğin şey aşırı derecede saçma!

birinci konuda anlaştık dimi paşam?

Bak güzel kardeşim forum bir satış sitesi değil sen oraya gerçek bir telefon koymuşsun ve yorumunda şu istediğiniz fiyatı söyleyin üstüne 3000 :tl: ben ekleyim demişsin normalde satış için değil gırgır için yaptığını biliyorum ama yorum ve resimin birleşiminden dolayı uyarı aldığını düşünüyorum paşam :oke:

Sago.Kaf-Kef

Sago.Kaf-Kef

Üye
    Konu Sahibi
Sagocum ben senin daha once bi agir hareketini gormustum belki baska modlar da sana sinirliyse o yuzden de yapmid olabilirsin biraz sabikali mesajlarin var

Ama Objektif bakmaları lazım aslında..
Sana teşekkür ederim kardeşim sen yağcılık peşinde değilsin kendine göre bir açıklama üretiyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt