iOSait
Üye
birinci konuda anlaştık dimi paşam?
Bak güzel kardeşim forum bir satış sitesi değil sen oraya gerçek bir telefon koymuşsun ve yorumunda şu istediğiniz fiyatı söyleyin üstüne 3000ben ekleyim demişsin normalde satış için değil gırgır için yaptığını biliyorum ama yorum ve resimin birleşiminden dolayı uyarı aldığını düşünüyorum paşam
Bak güzel kardeşim forum bir satış sitesi değil sen oraya gerçek bir telefon koymuşsun ve yorumunda şu istediğiniz fiyatı söyleyin üstüne 3000ben ekleyim demişsin normalde satış için değil gırgır için yaptığını biliyorum ama yorum ve resimin birleşiminden dolayı uyarı aldığını düşünüyorum paşam
Abi bisey dicem size galiba S3 kullaniyorsunuz yeri degil ama ben haftaya bayram harcliklarim ile s4 almayi dusunuyorum siz memnun musinuz s3ten s4 iyi midit
yani konunun şaka olduğu da her halinden belli
konunun adı Antüreid os ve bu bir telefon ve uygunsuz konuşma diye bir uyarı var ortadabence mesele açtığın telefon konusu değil bu işin içinde başka bir iş var paşam
yuh be ben bayram harçlıklarımla anca boncuklu tabanca alıyorum adam s4 alıyor
Bu konu uzar millet. Konunun başlığında bile şikayet eden ADAMA Karsi bir mesaj var. Bi An önce modların gelmesi lazım.
yani konunun şaka olduğu da her halinden belli
Ne bu telaş? ADAM'ı niye büyük harflerle yazdın? kendinimi yüceltmeye çalışıyorsun?
konunun adı Antüreid os ve bu bir telefon ve uygunsuz konuşma diye bir uyarı var ortadabence mesele açtığın telefon konusu değil bu işin içinde başka bir iş var paşam
- - - Eklendi - - -
mesela şikayet
Yüceltmek mi? Egolu birisi değilim.. Seninle tartismak istemiyorum kardeşim. Telaş değil konu kalabalığı olmasın .
Ban at belli bir süre kendine iyi gelir. Beraber gidebiliriz istersen
O Gammaz'ı biliyorum.
- - - Eklendi - - -
Sen yüceltmek derken verdiğim mesajı anlamadın.
bilmiyorumki burdan ayrılmakta istemiyorum.
Söyle peki ne anlatmak istedn? Ben senin neden uyarı aldığını çok çok iyi biliyorum, savunma yapmana da gerek yok.
Birkaç gün ban at. Uzak durunca daha çok seversin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?