Yeter Artık!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Arkadaşlar, yönetici arkadaşlar zamanlarından arta kalan vakitlerini burada bölümleri düzenlemek, daha titiz hale getirmek adına ellerinden geleni yapıyorlar ve kayrabey de, test yöneticisi olarak yeni geldi aramıza , pasif biri de değil ve bölüme hakim olacağından eminiz ve inanıyoruzki her iki arkadaşımızda elinden gelen emeği sarf ediyor. Ayrıca sizlerinden yardımlarına şikayetlerine ihiyacımız olacaktır, amaç sadece yönetici olarak faydalı olmak olmasın üye'de olsa, yönetici de olsa varsa bilgisi tecrübesi her türlü yardım etmek isteyen eder şikayetleri ile yardımını yapabilir.

• Beğen
Tepkiler: Dede

papakudioflu

papakudioflu

Admin

ben seni övüyodum o mesajda :ehe

Ben de o yüzden bu sekilde cevap verme ihtiyacı duydum. Olayı kisisellestirmemek için. Biz yoneticiler ve uyelerle büyük bir aileyiz ve herkes elinden geleni gönüllü olarak yapmaya çalışıyor. Eksiklerimiz tabi ki olabilir kimse kusursuz değildir ama ne kadar düzenlerseniz düzenleyin önemli olan düzenlemek değil düzenli tutmaktir.

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye

Ben de o yüzden bu sekilde cevap verme ihtiyacı duydum. Olayı kisisellestirmemek için. Biz yoneticiler ve uyelerle büyük bir aileyiz ve herkes elinden geleni gönüllü olarak yapmaya çalışıyor. Eksiklerimiz tabi ki olabilir kimse kusursuz değildir ama ne kadar düzenlerseniz düzenleyin önemli olan düzenlemek değil düzenli tutmaktir.

Gerçekten doğru söyledin abi.Bizim belediyenin bir sloganı var.Önemli olan çevreyi temizlemek değil kirletmemektir.Senin sözünde işte böyle güzellikte.Bakın ben yasak olmasına ve defalarca uyarılmama rağmen işyerinden giriyorum.Normalda bilgisayarlarda net kapalı.Google, banka gibi birkaç siteye açık.Benim bilgisayarım yeni geldi ve sisteme eklemeyi unutmuşlar.Bu sayede gündüzleri online olabiliyorum ve kaçak kaçak girip Android bölümünde düzenleme yapmaya çalışıyorum.Bana biraz zaman verirseniz foruma yakışır bir moderatör olacağıma inanıyorum.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi

Gerçekten doğru söyledin abi.Bizim belediyenin bir sloganı var.Önemli olan çevreyi temizlemek değil kirletmemektir.Senin sözünde işte böyle güzellikte.Bakın ben yasak olmasına ve defalarca uyarılmama rağmen işyerinden giriyorum.Normalda bilgisayarlarda net kapalı.Google, banka gibi birkaç siteye açık.Benim bilgisayarım yeni geldi ve sisteme eklemeyi unutmuşlar.Bu sayede gündüzleri online olabiliyorum ve kaçak kaçak girip Android bölümünde düzenleme yapmaya çalışıyorum.
Bana biraz zaman verirseniz foruma yakışır bir moderatör olacağıma inanıyorum.

abi peki bu nedenden dolayı şikayet etsek bakarmısınız

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici

tamam :D abi bu arada özel e gel ve ben diyene kadar açma konuyu :D

- - - Eklendi - - -

Duyurular - Android Genel & Destek lütfullah abi döktürmüş bende elimden geleni yapacağım ilk öncelikle yönetime duyarsız kalmadıkları için teşekkür ederim konu kilitlenebilir
Yönetici arkadaşlarımızın duyarlı oldukları gibi sizinde duyarlı olup sorunlara yardımcı olmanız katkıda bulunmanız bizleri sevindirdi.
Keyifli forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt