Yeryüzünün En güzel telefonu anketi sonuçları:

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pRime.

pRime.

Üye
bana kaç artı sayabilirsiniz diğer telefonlara ve yazılımlara göre? oyunları mı? uygulamaları mı? kamerası mı? akıcı kaydırması mı? muhteşem office uygulamaları mı? mesajlaşması mı? telefon görüşmesi mi? bu telefonun diğerlerine fark atan tek kısmı rahatsız edici derecede çok reklamının ve tanıtımının yapılmasıdır. bu da nokia ile olan bir şey. bu sayede ve yine nokianın göz büyüleyen tasarımı sayesinde 2 senedir kimsenin yüzüne bile bakmadığı işletim sistemi şimdi eh işte seviyesinde ilgi gördü ki hala ilgi düzeyi çok az. kaç tane haber yapıldı bununla ilgili.

--- --- ---
Oytun@ MeeGo & Tizen Türkiye' Alıntı:
Arkadaşlar, sizin için Amerika'da Nokia Lumia 900'ü inceledim.
Zaten incelememe şansınız yok zira o kadar çok reklamı vardki! Her yerde karşınıza Lumia 900 afişleri çıkıyor
AT&T mağazasında bi süre takıldım, üstünede bir video çektim.
Özet: Büyük ekranlı Lumia 800.
İşin komik yanı ise, at&t çalışanlarının hepsinde Lumia 900 var. Siz hangi işlemi yapmak isterseniz isteyin, önce size aynen şöyle diyorlar:
"Hey adamım! Bak bende yeni Lumia 900 var. Çok hızlı ve muhteşem bir alet, bakmak ister misin?"
Bana bunu dedikten sonra cebimden Nokia N950'yi çıkardım ve asıl sen buna bakmak ister misin dedim.
İşte geliştirici cihazı, benim yaptığım işler, Nokia falan derken adama kendimi ve durumu anlattım.
Aynen cevap şu: "Aslında bunu bize zorla verdiler ve bu şekilde sunmamızı istiyorlar. Benim evde Android'im var ve bunu sadece işyerinde kullanıyorum. Hiç bir şey yapamıyorum, zil ses atama yok, arkadaşıma müzik gönderemiyorum, resim paylaşamıyorum, ayrıca benim kolayımada gelmiyor" diye içini döktü.
Daha bir sürü şeyde dedi ama bu kadar yazıyorum
Buyrun buda videosu, söz vermiştik diye:

Lumia'ların nasıl çok sattığı anlaşıldı.

• Beğen
Tepkiler: Türe

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Başka şekilde seçilemez kısmı tamam yeryüzünün en iyi telefonu sıfatında telefon yok zaten ama her cihazın kendince artıları eksileri vardır.. Ona göre artısı yoksa başına bence yazabilir biz de eyvallah deriz zaten ama o burdaki insanların lumia yı sevmelerine ve seçmelerine pek saygı duymuyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

---------- Eklendi @ 15:12:58 ---------- Yazıldı @ 15:12:14 ----------

Oy vermek isteyenler bu linkten oylarini kullanabilir

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
bana kaç artı sayabilirsiniz diğer telefonlara ve yazılımlara göre? oyunları mı? uygulamaları mı? kamerası mı? akıcı kaydırması mı? muhteşem office uygulamaları mı? mesajlaşması mı? telefon görüşmesi mi? bu telefonun diğerlerine fark atan tek kısmı rahatsız edici derecede çok reklamının ve tanıtımının yapılmasıdır. bu da nokia ile olan bir şey. bu sayede ve yine nokianın göz büyüleyen tasarımı sayesinde 2 senedir kimsenin yüzüne bile bakmadığı işletim sistemi şimdi eh işte seviyesinde ilgi gördü ki hala ilgi düzeyi çok az. kaç tane haber yapıldı bununla ilgili.

--- --- ---

Lumia'ların nasıl çok sattığı anlaşıldı.

Adamın paylaştığı videoyu izledim.Adam inceleme yapmamış,resmen bekleme ekranında oynamış.:zuhaha:Bu kadar basit bir şeyi de inceleme diye koymuş.Ne diyim.

pRime.

pRime.

Üye
Adamın paylaştığı videoyu izledim.Adam inceleme yapmamış,resmen bekleme ekranında oynamış.:zuhaha:Bu kadar basit bir şeyi de inceleme diye koymuş.Ne diyim.

videoyu paylaşmak için koymadım ben o yazıyı inceleme yapmadığını ben de biliyorum. okuyun diye koydum. :oke:

---------- Eklendi @ 17:28:35 ---------- Yazıldı @ 17:27:14 ----------

adam zaten tizen konferansına gitti bu işler için zaten vakti yoktu merak edenlere cihazı kısaca göstermek için bir video çekmiş.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Bütün meego maemo kullanıcıları n9 olayı yüzünden Nokia ya kızgınlar her eleştirileri wp ye değil direk nokia ya.. Yeni bir cihazın reklamının hertürlüsü makbuldür ve stratejidir heryerde böyle.. Samsung bayilerinde htc kullanan yada nokia veya sony kullanan gördünüz mü? N9 n950 vs geliştirici cihazları eyvallah. Peki kaçımız telefonda böyle fantaziler yapıyoruz? Adamlar size illa lumia alın demiyor ki reklamlarını yapıyor.. Size de seçenek sunuyor n9,950 gibi onu alın madem geliştiricisiniz kendiniz geliştirin eksikliklerini giderin.. N9 u piyasadan toplamıyolarya ya da htc gibi one x e gölge etmesin diye one s e bahane bulmuyorlar.Sırf Nokia meego ya destek vermedi diye yapıyorlar ve tizen çıktığında bi çoğu da samsunga geçip onu övecekler.. Demedi demeyin.

HaqperesT

HaqperesT

Üye
ben guzele guzel demem
içinde android olmayınca

︶︿︶

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Sen de haklısın..

pRime.

pRime.

Üye
Bütün meego maemo kullanıcıları n9 olayı yüzünden Nokia ya kızgınlar her eleştirileri wp ye değil direk nokia ya.. Yeni bir cihazın reklamının hertürlüsü makbuldür ve stratejidir heryerde böyle.. Samsung bayilerinde htc kullanan yada nokia veya sony kullanan gördünüz mü? N9 n950 vs geliştirici cihazları eyvallah. Peki kaçımız telefonda böyle fantaziler yapıyoruz? Adamlar size illa lumia alın demiyor ki reklamlarını yapıyor.. Size de seçenek sunuyor n9,950 gibi onu alın madem geliştiricisiniz kendiniz geliştirin eksikliklerini giderin.. N9 u piyasadan toplamıyolarya ya da htc gibi one x e gölge etmesin diye one s e bahane bulmuyorlar.Sırf Nokia meego ya destek vermedi diye yapıyorlar ve tizen çıktığında bi çoğu da samsunga geçip onu övecekler.. Demedi demeyin.

n9 almak ve kullanmak için geliştirici olmaya gerek yok. benim eleştirim ikisine de.

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Lumia 800 kullanıyorum ve kim elimde görse direk ilgisini çekiyo bakmak istiyo . People hub dan bahsedince gözleri açılıyo (: Kısaca telefonuma aşığım . İnanın bana bu telefon hayatın bi parçası oluyo

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
theposies

theposies

Üye
Lumia 800 kullanıyorum ve kim elimde görse direk ilgisini çekiyo bakmak istiyo . People hub dan bahsedince gözleri açılıyo (: Kısaca telefonuma aşığım . İnanın bana bu telefon hayatın bi parçası oluyo

bu şekilde yorumlar duymak çok güzel

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin kardeşim inceleme yazını okudum,video bekliyoruz senden :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Benim lumia900 u kuzenim abd de kullaniyor. Sirkette masanin ustune koyamiyorum telefonu diyor. Ilk gun butun sirket basina toplanmis. :ehe

theposies

theposies

Üye
eee abi cihaz uzaydan gelince :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hehee :ehe

eRdaL.

eRdaL.

Üye

iyi günlerde kullan arkadadim senin cihazda kilitlimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt