Silinen Üye 2625978
Kapalı Hesap
Samsung A9 2018 süper amoled di galibaonu kullanmadım ama nasıldır bilmiyorum uzun vadede görmek gerek
Çok iyiydi
Samsung A9 2018 süper amoled di galibaonu kullanmadım ama nasıldır bilmiyorum uzun vadede görmek gerek
casper x40 iyi gibi bak. bi şarj kablosu bozuldu 200 tlye yenisini aldım bakalım nolacak. tcl değilde bence gm yada casper vs dene sürekli üreten onlar malumTelefonu yere düşüre düşüre
Ses hoparlör çok kısıldı gitti
Özelliklede konuşurken
Ses çok az geliyor.
Satıp yine tcl almayı düşünüyorum
En ucuz cep telefonu bu
Yerli mi ben Vestel Venus z10 aldım 2 yıl zor dayandı. Özellikleri iyiydi. Dayanıksız telefon.
Vestel telefon piyasasından çekildi
Tecno spark 9 pro kullanıyorum 2 sene oldu . Sağanak yağmuru şarj soketinde direkt aldı. Halen çalışıyor. Çeşmede yıkasam etki olmaz.Telefonu yere düşüre düşüre
Ses hoparlör çok kısıldı gitti
Özelliklede konuşurken
Ses çok az geliyor.
Satıp yine tcl almayı düşünüyorum
En ucuz cep telefonu bu
Samsung yazılımı güzel .Her yıl telefon satın alıyorum o konuda değişkenliğim olabilir yeri gelince iPhone yeri gelince Android androidlerde de samsung'u tercih ederim
UI 7 sonrası bitti. Çin malı fason telefonlara benziyor arayüzü. Saçma sapan kısıtlamaları da cabası.Samsung yazılımı güzel .
bana kalırsa aksıne nanay. kronık sorunu çok. v7 den m21 e geçtim zorakı olarakSamsung yazılımı güzel .
yani samsungta 1 tık performans iyi gibi ama ram ve donanım farkı var halıyle. 1 de çift tıklama ile kilit tuşuyla flaş açabiliyorsun. diğer türlü v7 daha ince ve kibardı.ha malzeme kalitesi biraz fark var ama samsung bence iş değilBenim kullandığım telefonArçelik onun bayiliğini yapıyordur. Arçelik mağazasında Asus, Lenovo, HTC, Huawei, Xiaomi, Toshiba, iPhone, Samsung da satılıyor. Sadece Arçelik, Beko, Grundig ve Altus Koç Holding'e ait.
Guangdong yazısını görüp, Grundig zannetmiş olabilir, diğer taraftan Arçelik servisinde dış çevre yapıldığı da doğrudur, aslında yerli falan değildir ama şirket bir bağlantı bulmuş gibi Guangdong~Grundig 🦃Arçelik ile ilgisini bilemem ama TCL'in yabancı olduğu kesin.

gittim 3. casper x40 ı aldımBenim kullandığım telefon
TCL 20E
Çinli teknoloji markası ve modelidir.
Üretim işbirliği: TCL, Türkiye'deki bazı akıllı telefon modellerini (TCL 20E dahil) Arçelik fabrikalarında yerli işbirliğiyle üretmiştir.
Doğrusu budur.
hadi hayırlı olsunHayırlı olsungittim 3. casper x40 ı aldımhadi hayırlı olsun
Arkadaş cimriCasper iyi mi ya? 🤔
Kesinlikle alma, servisleri de hiç iyi değildir. Alacaksan vivo öneririm, Kasım ayı indirimlerini takip et.Casper iyi mi ya? 🤔
Cimri mi? 😲Arkadaş cimri
Hep gidip en ucuzunu alır ha bi de yerli olanı akıllı adam
Elimdekileri satabilsem alırdım da alacak kimse yok.Kesinlikle alma, servisleri de hiç iyi değildir. Alacaksan vivo öneririm, Kasım ayı indirimlerini takip et.
Bir ay öncesine kadar öyleydi değiştiyse onu bilememCimri mi? 😲