[ENGİN]
Üye
Türk malı diye adı da böyle olmak zorunda değildi.Alternatifler mevcut.
kemal sunal'ın bekçiler kralı filmindeki çocuga ne isim koyalım konusuna döndü ? Gebze mi,anadolu mu olsun? Buldum İsmail Hakkı olsun

Türk malı diye adı da böyle olmak zorunda değildi.Alternatifler mevcut.

Bize saçma gelse de Türkçe bilmeyen için çok çekici olacaktır

[ENGİN];6055295' Alıntı:
kemal sunal'ın bekçiler kralı filmindeki çocuga ne isim koyalım konusuna döndü ? Gebze mi,anadolu mu olsun? Buldum İsmail Hakkı olsun![]()

yerli telefon ama android olacak. Mantığa bayıldım.
pardus gibi projeler varken...
yerli telefon ama android olacak. Mantığa bayıldım.
pardus gibi projeler varken...
android olmassa zaten yaşamaz o cihaz
çip kısmı çok önemli değil. çoğu şirketinki kendine ait değil ama yazılım işi başka. iphone gibi telefon yapacağız diyorlar en azından iphone gibi özgünlüğe daha yakın bir şeyler yapmalılar.[ENGİN];6055482' Alıntı:
Aynen Serdar madem yaptınız kendi işletim sistemimizle olsa dimi? Ama yok çip Quallcoom sistem android al sana yerli telefon ?
çip kısmı çok önemli değil. çoğu şirketinki kendine ait değil ama yazılım işi başka. iphone gibi telefon yapacağız diyorlar en azından iphone gibi özgünlüğe daha yakın bir şeyler yapmalılar.
pardus'un mobil sürümü yok da olsa güzel olurdu yani. sadece bi fikir.[ENGİN];6055558' Alıntı:
Çip işi zaten uzun bir süreç gerektirir ama en azından pardus'ü kullanmaları gerekir di
kesinlikle sana katılıyorumbiraz gercekçi olalım. Kendi malına bu kadar hain bir milletin gözünde ios ve android varken yeni ve hic bilinmeyen bir sistemle telefon çıkartmak,ölü dogmuş çocuga don bicmekten başka bişey olmaz.
Bence android olarak çıkıp belli bir muşteri kitlesi kazanmalı. İlerleyen dönemde yerlilik oranı arttırılabilir.
pardus'un mobil sürümü yok da olsa güzel olurdu yani. sadece bi fikir.