yerel disk(D:/) açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Figo_78

Üye
teşekkürler

kalenderbeyi

Üye
autorun delete.rar

bu linkteki küçük program benim sorunumu çözdü arkadaşlar. C ve D sürücülerini tıklayınca birlikte aç menüsü çıkan arkadaşlar bu linki denesin. NRDVED seninde emeğine sağlık çok sağol.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Rica ederim , teşekkürler...

orhann63

Üye
kardeş allah razı olsun bendenedim autorun delete.rar bu programı açıldı süper çalışıyor urfadan herkese selam orhan baba

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Rica ederim...

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Combofix yazılımını indir PC'yi tarattır.Otomatik temizler.

the.yunus

the.yunus

Üye
Merhaba arkadaşlar. Benimde sorunum var.
Disk birleştirirken partitionMagic yükledim açmaya açılıştım hemde flash takılıidi amca oğlunun virüs falan dedi emin olmadan silmek istemedim
bilgisayar anında kapandı. Hangisinden kaynaklandı bilmiyorum. Açtığımda d kayboldu sizin yorumları okudum kurtarma programlarını denedim bazisinda görünüyor, d normalde yok ama boş disk gibi içindeki görünüyor. Çıkart deyince sadece dosyaları çıkıyor. Kafayı yiyeceğim. Şimdide kök gitti açılmıyor bilgisayar. Açamıyorum bana yardım edin arkadaşlar. :( :( :(

embulshow

embulshow

Üye
Yok abi sen benim dediğimi yap D>Özellikler>Araçlar ordan en baştaki denetlemeyi seçip çalıştır sonra düzelecek

Burak

Üye
banada oluyordu.d ye girilmiyordu.nedved in dediğini yaptım.çözdüm.
sizlerde deneyin.
tesekkürler nedved

motox

motox

Üye
sorunu çözemeyen arkadaslara basıt bi yöntem assagıdakı kodu not defterıne kopyala yapıstır yapın farklı kaydet dedikden sonra isim.bat şeklinde kayıt edın kaydettıgınız bat dosyasına çift tık ve açılır

--------------- Ekleme ---------------

@echo on
taskkill /im explorer.exe /f
taskkill /im wscript.exe
start reg add HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\EXplorer\Advanced /v ShowSuperHidden /t REG_DWORD /d 1 /f
start reg import kill.reg
del c:\autorun.* /f /q /as
del %SYSTEMROOT%\system32\autorun.* /f /q /as
del d:\autorun.* /f /q /as
del e:\autorun.* /f /q /as
del f:\autorun.* /f /q /as
del g:\f.* /f /q /as
del h:\autorun.* /f /q /as
del i:\autorun.* /f /q /as
del j:\autorun.* /f /q /as
del k:\autorun.* /f /q /as
del l:\autorun.* /f /q /as
start explorer.exe

murat3318

Üye
Arkadaşlar önce "sysanti.exe" arat bulursa sil.
Veya
bılgisayarımdan yukarı "C:\" yaz olur %99.

bemese963

Üye
Anladığım kadarıyla klasik yaşanan sorun...Yerel disk C veya D ye çift tıklayınca "Birlikte Aç" seçeneği geliyor...

1. Bilgisayarınıza spy türü bir virüs girmiş...Bu virüs genelde flashdisk yoluyla bulaşır...

2. Bu programı kur ve tarama yap...

3. Bu tür virüsleri engellemek için bu programı kullan...http://www.maxicep.com/pc-yazilim-g...rkce-harici-bellek-koruma-sistemi-194362.html

4. Eğer hala sonuç alamadıysan bunu kullan...
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

tşkkrlr:bye2::evet::evet::evet::evet::evet:

Üst Alt