yerel disk(D:/) açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

silvana

Üye
    Konu Sahibi
yerel disk(D:/) açılmıyor
arkadaşlar slm yerel disk(D:/) açılmıyor yardımcı olur musunuz?

• Beğen
Tepkiler: suskun_56

vic353

vic353

Üye
nasıl açılmıyor??? üzerine tıklayınca birlikte aç mı geliyor

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Anladığım kadarıyla klasik yaşanan sorun...Yerel disk C veya D ye çift tıklayınca "Birlikte Aç" seçeneği geliyor...

1. Bilgisayarınıza spy türü bir virüs girmiş...Bu virüs genelde flashdisk yoluyla bulaşır...

2. Bu programı kur ve tarama yap...

3. Bu tür virüsleri engellemek için bu programı kullan...http://www.maxicep.com/pc-yazilim-g...rkce-harici-bellek-koruma-sistemi-194362.html

4. Eğer hala sonuç alamadıysan bunu kullan...
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

barbar4444444

Üye
arkaaşlar benimde hartdiski birleştirirken bilgisayar kapandı ve açtığımda birleşmemişti tüm dosyalarımın olduğu hartdisk kaybolmuş diğerinin içine oluşturduğu klasörede erişim engellenmiştirdior verileri kurtara bilir miyim yardım plsssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Barbar arkadaş,bunu bilgisayarcıya vereceksin.O da sabit disk parsel sistemini düzenleyecek.Sonra disk gelir.

--------------- Ekleme ---------------

Sezen kardeş,seninkine gelince ise büyük bir virüs girmiş sanırım.

djserkan37

djserkan37

Üye
Anladığım kadarıyla klasik yaşanan sorun...Yerel disk C veya D ye çift tıklayınca "Birlikte Aç" seçeneği geliyor...

1. Bilgisayarınıza spy türü bir virüs girmiş...Bu virüs genelde flashdisk yoluyla bulaşır...

2. Bu programı kur ve tarama yap...

3. Bu tür virüsleri engellemek için bu programı kullan...http://www.maxicep.com/pc-yazilim-g...rkce-harici-bellek-koruma-sistemi-194362.html

4. Eğer hala sonuç alamadıysan bunu kullan...
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bir Zamanlar Bende Aynı Sorunları Yaşıyordum Kaspersky İndirdim Bütün Virüsleri Sildim Artık Çalışıyor Sende Dene Derim.

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
tek başına combofix yeter arkadaşlar...

barbar arkadaş sende disk yönetimine gir bakalım orada gözükecekmi

en_gin

Üye
yazdıgınız programlarıda denedım onlarıda acmak ıcın program seç dıyor:)
anlamadım gitti

defnarkoz

Üye
arkadaslar çok acill yardıma ihtiyacım war .. D diskim açılmıyor ' bilgisayarınızı etkileyen kısıtlamalar nedeniyle bu işlem iptal edildi .sistem yöneticisine basvurun dio.. acil dosyalarıma kavusmam lazım çünkü multimedia dosylarım orda silinmemesi gereklii .. yardımlarınızı bekliormmm :(

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
arkadaslar çok acill yardıma ihtiyacım war .. D diskim açılmıyor ' bilgisayarınızı etkileyen kısıtlamalar nedeniyle bu işlem iptal edildi .sistem yöneticisine basvurun dio.. acil dosyalarıma kavusmam lazım çünkü multimedia dosylarım orda silinmemesi gereklii .. yardımlarınızı bekliormmm :(

Farklı bir hesap açıp oturum açın...Ya da güvenli mod da giriş yapmayı deneyin...

defnarkoz

Üye
çok saol krdsmm gerek kalmadı .. diskin ismini deiştirdim oldu :D:D

göktaş

Üye
dracula ile tarat büyük ihtimalle autorun.inf diye virüs girmiştir ondan açılmıyordur
2. olarak hd anakartan ayır ve tekrar tak sonra xp cd sini tak ve xp yükseltü seç sorun kalmaz

carisssma_

carisssma_

Üye
allah razi olsun helal valla bilmiyorum mesajim sana ulaşsin diye her köşeye yazdim kus. bakma çok yardimci oldun var ol!

burakgode

Üye
açarken birlikte aç geliyor buna internet ex ile açıyorsunuz sorun kalkıyour

levent25

Üye
gerçekten bugun büyük bir beladan kurtuldum sizin sayenizde bunun için teşekkür ediyorum

undergand

Üye
Emegine saglik Kardes ! ;)

my_tower

Üye
herşey için teşekkürler..yardımlarınızın devamını dilerim ..

GrundiG

Üye
tesekkür ederim emegine saglık tebrikler :D:D:D:D:D:D

motox

motox

Üye
arkadasların dedigi yöntem olmassa hddyi farklı bi pcye tak gunvenli modda calıstır o pcyı ordan kendi hddne girebilirsin

jftmnbz

Üye
lütfen yardım edin yerel disk d yi çift tıklıyom birlikte aç geliyo lütfen yardım edin yardımlarınızı bekliyorum :vur :off: :oke: :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur:vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur

Üst Alt