yere tükürenlere...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
tamam tamam bir daha çayın köpüğünün tükürüğe benzediğini hatırlatmıcam sustum ok:sır:

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
    Konu Sahibi
:box:box:box

haltie

haltie

Üye
bende dayak yiyenlere... diye bir konu açacam senin avatarını mağdure olarak koyucam :d: hahahahaha

mağdure :kop:
nakavt olmuş yerde yatıyor

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
    Konu Sahibi
uyuyor o be :D

haltie

haltie

Üye
bak buda uyuyor:ehe

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
    Konu Sahibi
:kop:

Aziz™

Aziz™

Üye
:kop:

zehircbbb

zehircbbb

Üye
xD xD ßende tükürmüştürüm ama öyle can sıkıntısına değil :d Yani bazı armutlar hani kızların yanından geçerken falan tükürür ya onuda hiç anlamamışımdır ne yani tükürüyorsunda popülariten mi artıyor :D Hiç haz etmem :D

X_MaN_YaK

X_MaN_YaK

Üye
yalatacaksın aga en guzelı o :d
bende tukururum ama kımse gormeden gızlı yerlere saglık sorunlarımdan dolayı

bulo206

Üye
ödül vermeli ağızda daha çok tükürük üreten gıdalar yedirtmeli

Aziz™

Aziz™

Üye
:hmmm

yorgunazrail

Üye
bende tik gibi bişey var sürekli tükürürüm,yalan degil.ikincisi tükürük çok büyük bir sucmuş gibi yorumlar var,hepsi sacma.tükürügün olması gayet normal bence,tabi öyle dedim diyede gidsip insanlar arasında tükrmüyorum çaktırmadan yapıyorum o işi.

minoo

minoo

Üye
peki sen evine de tükürüyo musn arkadaşım?yataqın içine,mutfaqa falan?

--------------- Ekleme ---------------

özrün kabahatinden büyük :)

kemal21

kemal21

Üye
Yeni Çevre Yasa tasarısıyla, yere tükürene 50 YTL, standartlara aykırı gürültü ve titreşim yapan konutlara 200 YTL, ulaşım araçlarına 600 YTL ceza kesilecek.
TBMM Çevre Komisyonu'nda, alt komisyon Yeni Çevre Yasa tasarısına son şeklini verdi. Buna göre çevre kirliliğine neden olabilecek faaliyetleriyle ilgili yanlış bilgi veren ve bildirim yükümlülüğüne uymayanlara altı aydan bir yıla kadar hapis cezası verilecek.
Tasarıda yer alan düzenlemeler şöyle:
* Umuma açık yerlerde her ne şekilde olursa olsun buna yere tükürmekte dahil çevreyi kirletenlere 50 YTL idari para cezası verilecek.
* Fabrika, şantiye ve eğlence gürültüsü için 6000 YTL ceza kesilecek.
* Tehlikeli veya radyoaktif atıkların her ne şekilde olursa olsun ülkeye girişini sağlayanlara ayrı ayrı 1 milyon YTL para cezası kesilecek.
* Yasa ve yönetmeliklerde öngörülen yasaklara veya standartlara aykırı olarak veya önlemleri almadan atıkları toprağa verenlere 12 bin YTL idari para cezası verilecek. Bu suç konutlarla ilgili olarak işlenmesi halinde her konut ve bağımsız bölüm için 300 YTL idari para cezası kesilecek. Bu cezai sorumluluk, müstakil konutlarda konutu kullanana, diğer konutlarda ise yöneticiye ait olacak.

böyle olursa 1 yılda kalkınır bu ülke

NoScatter

NoScatter

Üye
bencede verilmeli çok iyrenç ve pislikce

ebuş...

ebuş...

Üye
ağızdaki tüm sıvıları kurutan hap yapılsın yere tükürenlerin zorla boğazından aşşağı sokulsun her yerleri kurusun bitsin mahvolsun :ehe

Aziz™

Aziz™

Üye
buda çok acımasız olmadımı yahu:hmmm

yorgunazrail

Üye
peki sen evine de tükürüyo musn arkadaşım?yataqın içine,mutfaqa falan?

--------------- Ekleme ---------------

özrün kabahatinden büyük :)
yorumu iyi oku anlarsın evin içinde nie tüküreyim,sadece sölediginiz cezalar bana sacma geldi.

ebuş...

ebuş...

Üye
öylemi oldu ya :D bi fimde görmüştüm adamın agzı bi kuruyodu agzı burnu kayıyodu resmen ordan anımsadım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...