Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yere tükürenlere...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Kimse bu konuda dürüst konuşmuyor ...
Çocuk iken hiç mi yere tükürmedi bu insanlar ?
-YARINIYOK-
Üye
Konu Sahibi
ben tükürmedim tükürmem de konu kim yere tükürdü değil enescim yere tükürnlere ne ceza verilmeli
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Öyleyse bütün yorumlar çöpe
arslansem
Üye
Ben tükürdüm itiraf ediyorum Ama mecburiyetten tabii ki..Örneğin biber gazı sıkıldığında
Halı saha maçlarında felan bende tükürüyorum bayagı bir tekrarda oluyor ama normal halka açık alanlarda mecburiyet bile olsa gidip bir çöp kovası vs bulursun gayri insani davranış ayrı diğeri ayrı
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Şu anda demiyorum ki zaten çocuk iken bu insanlar hiç mi yere tükürmedi onu merak ediyorum ?
Aziz™
Üye
evet haklısın ama çocuk zihniyetiyle tükürmek farklıdır
yaşını başını almış yada artık kendi ayakları üzerinde durabilecek ve dince yada sosyal yönden ergen sayılan aklını kullanabilen bir insanın tükürmesi farklıdır hatta arada dağlar kadar fark vardır
yoldan geçerken bir çocuğun tükürmesi mi seni rahatsız eder yada orta yaşlarda birinin tükürmesimi?
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Merak ettiğim husus bir çocuk ile bir yetişkinin arasındaki tükürük farkı değil, yere hiç tükürmedim, yere tüküren yobazdir vs vs diyen bir kişi bu davranışı yapmasına rağmen bunu söylüyor, iste aynısı burda da var mi diye merak ediyorum ?
Aziz™
Üye
anladım
ama insanoğlunun yapısında kendi kusurlarını açıkça ifade edebilecek yapıya sahip oran ne yazık ki çok az
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Aynen
Utanıyoruz geçmişimizden ...
Yağmur
Üye
tükürmedim tükürmemde niye yalan söyleyelim ki tükürenler yazmasın o zaman