yere tükürenlere...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
    Konu Sahibi
yere tükürenlere...
yere tükürenlere ne gibi ceza verilmeli sizce?

• Beğen
Tepkiler: ebuş...

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
100 kişi yan yana dizilip suratlarına tükürsün aynı anda :)

futbol123

futbol123

Üye
ağızları banlanmalı tüküremezler tükürseler bile bant var geri gider:ehe

sanberk_11

Üye
Yere tükürdüğü alandaki tüm pislikleri temizlemek ve 1 ay dışarı çıkamama cezası :ehe .

Aziz™

Aziz™

Üye
kendisi bunun ne kadar çirkin birşey olduğunu göremeyecek ve davranışını değiştiremeyecek kadar kör ve vurdum duymazsa yapacak birşey yok:)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ooo havaya mi tükürecek bu millet :ehe
Yere tükürmüşlügüm vardır ama bir keresinde sinek kaçtı ağzıma bir keresinde ise de oruçlu iken ağzıma bir nesne girdi onların dışında da zevk için tükürmem ... :D (carpitmayın)

'Davut

'Davut

Üye
Herkese bir ceza verilse bitmez bunun sonu...:ehe

Ya millet içinde burnunu karıştıranlara ne ceza verilmeli adam takmıyor yanında biri varmış yokmuş... Tükürenler gibi saniyelik olsa neyse yarım saat karıştırıyor...:islik

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
boynuna tasma takıp taksimde gezdiriceksin yere tükürenleri :d:

haltie

haltie

Üye
Yeni Çevre Yasa tasarısıyla, yere tükürene 50 YTL, standartlara aykırı gürültü ve titreşim yapan konutlara 200 YTL, ulaşım araçlarına 600 YTL ceza kesilecek.
TBMM Çevre Komisyonu'nda, alt komisyon Yeni Çevre Yasa tasarısına son şeklini verdi. Buna göre çevre kirliliğine neden olabilecek faaliyetleriyle ilgili yanlış bilgi veren ve bildirim yükümlülüğüne uymayanlara altı aydan bir yıla kadar hapis cezası verilecek.
Tasarıda yer alan düzenlemeler şöyle:
* Umuma açık yerlerde her ne şekilde olursa olsun buna yere tükürmekte dahil çevreyi kirletenlere 50 YTL idari para cezası verilecek.
* Fabrika, şantiye ve eğlence gürültüsü için 6000 YTL ceza kesilecek.
* Tehlikeli veya radyoaktif atıkların her ne şekilde olursa olsun ülkeye girişini sağlayanlara ayrı ayrı 1 milyon YTL para cezası kesilecek.
* Yasa ve yönetmeliklerde öngörülen yasaklara veya standartlara aykırı olarak veya önlemleri almadan atıkları toprağa verenlere 12 bin YTL idari para cezası verilecek. Bu suç konutlarla ilgili olarak işlenmesi halinde her konut ve bağımsız bölüm için 300 YTL idari para cezası kesilecek. Bu cezai sorumluluk, müstakil konutlarda konutu kullanana, diğer konutlarda ise yöneticiye ait olacak.
:ehe

arslansem

arslansem

Üye
Tükürdüğünü yalatmak :pro: Çok mu iğrenç oldu? :ehe

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
iğrenç değilki bu hatta ceza bile değil çünkü türükük zaten ağzından çıkıyor çıkmamış gibi oldu daha ağır olması lazım

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
    Konu Sahibi
çaydırıcı olması lazım cezaların
düşünün hastalıklı bir insan tükürdü yere tabi tükürük buharlaştı havaya karıştı bizde onu bir güzel içimize çektik ya da görmeden bastık üzerine gittiğimiz her yere taşıdık ne irenç ya

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
çaydırıcı olması lazım cezaların
düşünün hastalıklı bir insan tükürdü yere tabi tükürük buharlaştı havaya karıştı bizde onu bir güzel içimize çektik ya da görmeden bastık üzerine gittiğimiz her yere taşıdık ne irenç ya

Nadide resimli anlatım yokmuydu :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bana kalırsa bunun tek bir çözümü var:
Yere tükürenlerin ilkokula başlayan çocuklarına bunun ne kadar yanlış bir şey olduğu bilincini yerleştirmek ve yaklaşık 40-50 sene beklemek. Yeni jenerasyonun çocukları olana kadar yani.

minoo

minoo

Üye
yere tükürenlern o anda azına bi tane çakasım qeliyo :off:
ben bi adamla kawqa ettm bu yüzden..sen evine de byle tükürüyo musn lan pislk dedim :D
bn çevre qönüllüsüym sna ceza vermk zorundaym 3qün hapis cezası var tc'ni ver dedm yalvardı adam :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
:hmmm

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Bu konunun bir de ''balgamlı'' versiyonu vardı,onu bulayım ben.Ne muhabbetler döndürmüştük yahu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...