H.O
Kingmortall Üye Konu Sahibi Nadir' Alıntı: Gökhanım geç gördüm tebrik ederim. Genişletmek için tıkla ... olsun abi teşekkrler bu arada --------------- Ekleme --------------- &&BERKAY&&' Alıntı: hayırlı olsun darısı benim başıma Genişletmek için tıkla ... amin kardeşim --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Baya uğraştın tebrikler Genişletmek için tıkla ... evett oldum sonunda --------------- Ekleme --------------- Davut™;2530438' Alıntı: Çok çacuk rütbe atlıyorsun Hayırlı olsun...Albaylar Fazlalaşıyor... Genişletmek için tıkla ... artık tuggeneral tümgeneral orgeneral koramiral gibi rütbelerde eklenmesi lazım
Nadir' Alıntı: Gökhanım geç gördüm tebrik ederim. Genişletmek için tıkla ... olsun abi teşekkrler bu arada --------------- Ekleme --------------- &&BERKAY&&' Alıntı: hayırlı olsun darısı benim başıma Genişletmek için tıkla ... amin kardeşim --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Baya uğraştın tebrikler Genişletmek için tıkla ... evett oldum sonunda --------------- Ekleme --------------- Davut™;2530438' Alıntı: Çok çacuk rütbe atlıyorsun Hayırlı olsun...Albaylar Fazlalaşıyor... Genişletmek için tıkla ... artık tuggeneral tümgeneral orgeneral koramiral gibi rütbelerde eklenmesi lazım
Lord_oF_Dark Üye bende binbaşı olacam yakında inşallah --------------- Ekleme --------------- askerde er dim burda yüzbaşıyım
bende binbaşı olacam yakında inşallah --------------- Ekleme --------------- askerde er dim burda yüzbaşıyım
Kingmortall Üye Konu Sahibi Samsunspor' Alıntı: tebrikLer komutanım Genişletmek için tıkla ... aaa abi sen daha yarbaydın demi
Kingmortall Üye Konu Sahibi tncxxx' Alıntı: BöbürLenme Albay senden rütbeLi generaL var Genişletmek için tıkla ... allah izin verirse 3 4 ay içinde bende generalim
tncxxx' Alıntı: BöbürLenme Albay senden rütbeLi generaL var Genişletmek için tıkla ... allah izin verirse 3 4 ay içinde bende generalim
Kingmortall Üye Konu Sahibi sahra25' Alıntı: Tebrikler ..... Genişletmek için tıkla ... darısı senin başına abla