Yenişehir modernleşiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NoScatter

NoScatter

Üye
    Konu Sahibi
Yenişehir modernleşiyor
Yenişehir Belediyesi tarafından Şehitlik Mahallesi'nin ulaşım sorununu çözmek amacıyla Köy Hizmetleri Caddesi ile Yaradanakul Caddesi'ni birbirine bağlayan yol törenle hizmete açıldı.

Yenişehir Belediyesi, Şehitlik Mahallesi'nin ulaşım sorununa çözüm bulmak için Köy Hizmetleri Caddesi ile Yaradanakul Caddesi'ni birbirine bağlayan 250 metre uzunluğunda 8 metre genişliğindeki yol çalışması tamamlandı. Yolun hizmete açılış törenine Yenişehir Belediye Başkanı Selim Kurbanoğlu, Sur Belediye Başkan Vekilli Bedri Turan, Belediye İş Sendikası Diyarbakır Şube Başkanı Vezir Perişan, Tüm Bel-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Edip Yaşar, Şehitlik Mahalle Muhtarı Fahrettin Güler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yenişehir Belediye Başkanı Selim Kurbanoğlu, yapılan yolun Şehitlik Mahallesi'nin ulaşım sorununa önemli bir rahatlama getireceğini belirterek, döşenen parke taşları ve modern ışıklandırma ile yayalar için de çok cazip halle geldiğini söyledi.

'Baskılara rağmen hizmetten taviz vermeyeceğiz'

Kurbanoğlu, Yenişehir İlçesi'nde alt yapıya yönelik yürütülen çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü ifade ederek, tüm olumsuzluklara rağmen hizmet kalitesini yükseltmeye devam edeceklerini vurguladı. Kurbanoğlu, hükümetin bölge belediyelerine yönelik politikalarını da eleştirerek, 'Şuan bir çok seçilmiş ve halkın büyük bir desteği ile belediye başkanı olmuş arkadaşlarımız tutuklanmış bulunmaktadır. Bu asla kabul edilemez bir durumdur. Hükümetin bütün bu olumsuz tutumuna rağmen halkımıza yönelik hizmetlerimizden asla taviz vermeyeceğiz' dedi.

Toplam 80 bin TL'ye mal olan yolun açılış töreni katılımcıların hep birlikte yolu yaya geçmeleri ile son buldu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt