[Yeni ve En Basit ] System Hack,Sertifika Sorununa Son - HelloCarbide

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LiveForSpeed

Üye
e52de olmadı.

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
olmuyo yha olmuyo

kademli

Üye
FerreT arkadaşım ben 5800 kullanıyorum ve başardım yazıım guncellemesinden dolayı yapamıyordum.Ama senin açtığın bu kounyla başardım sonunda :) ÇOK TEŞEKKÜRLER Teşekkürümü Verdim Bayadır burdayım ilk yorumum heralde hatırlamıyorum (h)

NOT:Yes diyecektik ya bende direk kapandı soru sormadı :oke:

:bye2::bye2::bye2::bye2::bye2::bye2:

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada 5800 da SYS .sys olduğu içinde Bin ve hash i da .bin .hash olarak yapın atarken içindekileri atın hashinda ismini öyle yapın iş tamamdır :oke:

bykabusss_38

Üye
slm kardeş sertifika hatası veriyor

usenoglu28

Üye
çok teşekkürler kardeşim.

kosezade

kosezade

Üye
ya abi s.a bende su hello carbideyi kurdumda o menü 1'i sectim ama bi yazı fln gelmiyor tekrar menuye geliyor napacam

kosezade

kosezade

Üye
meraba abiler benim n 79 da o hello carbideye giriom menu 1'tıklıom otomatik menuden cıkıyor xploreyi kuruom kurdum o romları fln gizli klosorleri actım sys 'ye girmiyor hello carbide den çıkıyor butun hepsine tıklıyom gene cıkıyor o napacam ?

asukacs

Üye
yaw kardes X-PLORER s60 ı bıle kuramıyom sertıfıka hatısı verıor napmam lazım yaw

asaser

Üye
dostum 1.22 xplore kurduğumuzda yeni sürümü var diyor güncelleme ıstıyor. Şu işi daha açık anlatsan olurmu

gokhan83

Üye
hghgjhhgjghgıuhuuuuuuuuuuu

m17

m17

Üye
5230'a olur mu.?

javadunya

Üye
kardeşim bazı prg yükle diyorsun ama onlarıda yüklemen için sertifika istiyorNASI İŞTİR BUUU YA BU SERTİFİKA İŞİNİ ÇKRANN BN....

AllEyesQnMe

Üye
Ben hem X-Lore ile hemde Modo ile hiç bi şekilde SYS dosyasını açamıyorum Telefonum 5800. Hiç bir şekilde açılmıyor. HelloBilmem ne de hiç bi soru sormuyor Menu1 deyince otomatik olarak kapatıyor kendisin.

CoDeYs

CoDeYs

Üye
ellerine saglık ama ben telefonu güncelledim şimdi exploreyı kurdum açiliyor ama hellocarbideyı kuruyorum sonra açiyorum hanı birkere basıyoruz ondan sonra sis tem dosyaları gözukuyorya işte olmuyor bunda o sistem dosyalarını açmıyor güncelleme yapmadan once eski versiyonda oluyordu ama yeni versiyonda olmuyor nasııl olcak yardım edebilirmisin şimdiden teşekür ederim

mesut1985

Üye
hello carpide slm kardeş sertifika hatası veriyor yardim edermisin nokia n97mini

cilekes-03

cilekes-03

Üye
hellocarbide yi yükleyemiyorum süresi geçmiş sertifika diye uyarı veriyor yardım edermisiniz

tiaras34

tiaras34

Üye
hepsi içinde süresi geçmiş sertifika diyo dostum.bi bakarmısın...

emrah8230

Üye
aynen yaptım dosya bozuk hatası veriyo tüm program yüklemelerinde sağolun artık hiç bi program yüklenmiyo

denek123

Üye
hellocarbide açılıp menu1 e bastığımda anamenüye dönüyor bişey olmuyor.ve dosya göstericisinde dediğiniz klasörler hiç görünmüyor

O-Xan

O-Xan

Üye
Kusura bakmada böyle önemli konuyu açıyorsun biraz da ilgilen... Eklentideki dosyaların hiçbiri açılmıyor " Süresi geçmiş sertifika " hatası alıyoruz. Bir an önce ilgilenen çıkarsa seviniriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt