[Yeni ve En Basit ] System Hack,Sertifika Sorununa Son - HelloCarbide

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vitriolic

vitriolic

Üye
bi kere helocarbide yüklenmiyo ki nası hackleyecez sizinkide iş yani dosya bozuk diyo bütün sitelerde böyle hack yapacaz diyolar ama şu programı kurman lazım diyolar o programı bi kurabilsek şaka gibi yahu adamlar kafa kırıyo resmen

kenando_07

kenando_07

Üye
ben beceremedim :( : ( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

yet_one

Üye
Bütün bu işlemlerden sonra hala olmadıysa hello carbideyi tekrar çalıştırın ve menuden önce patch ı çalıştırın gelen yönergede evete basın buda olmuyorsa patch ı seçin gelen soruya yes diyin bunun sonucunda telefon kapanıp açılır ve artık işlem tamamdır. NOKİA E 65 İLE DENENMİŞTİR SERTFİKA SORUNUNA BİREBİR ÇÖZÜMDÜR. ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞ.

huppi

Üye
hellocabirey çalıştırıyorum menu1 diyorum kapanıyor sonrasinda hiç bişi olmuyor....

kocgurbuz

Üye
bu sıteyı kuranlardan allah razı olsun okadar telefon kullandım hepsınde problem yasarken maxıcepyardım ettı bana sıte yonetıcılerıne cok tesekkurler

wer50ni

Üye
nokia 6220 classic var 3 defa yaptım olmadı olmuyor

krmsavaci

krmsavaci

Üye
ya kardesim seni rahatsız ettim ama snden bişi rica edicem cevap verirsen cok memnun olurum ya bnde n 95 var normal olandan ben bi turlu sertifika işini halledemiyorum v31 yeni versiyon var ne yaptıysam olmadı programı kurdu hellocarbideyide secmanıda bi turlu c:sys bini goremedim sys var ama bin yok kafayı yicem bi yardım edersen sevinirim

'Davut

'Davut

Üye
Tesekkurler :oke:

emre3582

Üye
Arkadaşım çok teşekkurler gercekten ıse yaradı artık programları yukleyebılıyorum sorunsuzca

emre kocamaz

Üye
kardeş ya hellocarbide açıorm menu1e basıyorum program kapanıyo nedir çözümü bunun

--------------- Ekleme ---------------

birde bede bin yok telefon v31

--------------- Ekleme ---------------

birde bende sys nin altı klasoru yok görünüyo yani bin görünmüyo telefon yeni sürüm yazılım v31 ya mümkünse yazılımı düşürmek istiyorum nasıl yapıcaz her şeyde bu yuksek surum yazılım sorun çıkartıyor off

swango

swango

Üye
Valla ben N82 telefon aldım...7-8 aydır Hackleyemiyorum...en iyisi signed programları bulup yüklemek...gerçekten hiç uğraşmayın derim...

sabottt

Üye
HelloCarbide xplore hiç bir şekilde telefona kuramıyorum.bunun için ne yapabilirim

n 78 telefonum

BestHacker

BestHacker

Üye
n73 te basarili .. eline saglik

MaximRom

Üye
bi işe yaramıyor :s

Revengeful

Emekli Yönetici
bakalım

mu_sa

Üye
n73 te gayet güzel kurulup çalışıyor
ama 5800 da x plore kuruluyor fakat hellocarbide kurulamıyor

selamolsun1

Üye
samsung g810 yapmaya çalıştım sys klasörü boş tu muavfak olamadım

matematiqci

Üye
e71 için yardım edin arkadaşlar.bi türlü sertifika yada hack olayını yapamadım nağıcamyaa offf

yesrip2

yesrip2

Üye
vallahi oldu dostum ya n73 kullanıyorum ve bütün programlar sorunsuz yükleniyor çok çok teşekküler...

washaq

Üye
HelloCarbide yükler sertifika hatası alıyorum anlamadığım şey bizim de bu sorunu çözüyor olmamız ama bunu halletmek içinde yükleyeceğimiz proramın sertifikalı olması lazım ama kader işte, boşuna kimse demesin formda aradın mı evet bi göz gezdirdim son sertifikalı sürümü yok bu da yalan oldu yanii tüh..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt