installserver.exe dosyasını ise Hafıza kartının ana dizinine atın. installserver.exe dosyasını Bluetooth cihazı ile telefona gönderdım ama mesaj kutusundan hafıza kartının ana dizinine atamadım yardım edermisiniz
BEN menu1 i SECTİM HEMEN KAPANDI soru felanda sormadı... kurcalamadım prog kapandıktan sonra neler yapılyorsa aynısını yapmaya devam ettim ve oldu.... yaw harbiden manyak bişey bu yaw eskiden sign.sis kullanıyordum fazla işe yaramıyordu ama bu süper... bu arada bundada sertifika sorunu vardı sign kullanıp düzelttim o yüzden sign in hakkını yemeyeyim
1 haftadır gece gündüz bütün sitelerde yeni aldığım E50 yi hacklemek ve bilmediğim güvenlik kodunu kırmak için uğraşıyorum.. Sonuç mu? telefonun anası ağladı onu yükle bunu yükle hiç bir sonuç alamadım sadece telefonum yavaşladı.. bi de gidip yarın 15 lira verip de kilit kodunu kırdırcam başka yolu kalamdı. Hacke gelince uğraşmıcam bıraktım sadece mp3 atıp kızlar gibi kullancam telefonu hiç bir pro yüklenemiyo (( milyonlarca yöntem denedim bi sonuca varamadım. sadece Xplore ve Segmanı çalıştırıyo. bunada şükür
İyi aksamlar pardon benim bir arkadaşım E71 satın aldı. ben daha önce E 72 için signsis kurup cer dosyalarını göstererek sertifikalama işlemlerini yapıp sisx vs gibi dosyalar üreterek sertifikalama yapıyordum, ancak E71 için Signsis.sisx programını kuramıyorum o programı kurarken de sertifika hatası veriyor. Nasış çözebilirim bu sorunu acaba...??
Arkadaşlar herkese öncelikle iyi akşamlar.. benim telefonda mesajlarda hotmail klasörü var ve bu dosyaya tıkladığımda "güvenlik nedeniyle dosya çalıştırılamıyor" hatasını alıyorum ve üzerinde hiçbir işlem yapamıyorum.. Kaldırmak istiyorum çünkü mesaj geldiğinde ses çıkmıyo ve telefona zarar veriyo.. Format attım ama geri yükleme yaptığım için tekrar geliyo.. Bu işlem işe yarar mı birileri yardım etsin