Sevgili dostlar bende n82 var ve ne yüklediysem sertifika sorunu veriyo.süresi dolmuş vb. Hatalar veriyor.bunu halletmeme yardımcı olum allah rızası için.yoksa teli satıcam direk uyuz oldum
Hocam Sçylediklerinin aynısın yaptım x plore 1.22 yi indirdim sertfifikalı hellocarbide açıyorum option basınca menu1 tuşunu bastığımda soru gelmiyor hellocarbide otomatik olarak kapanıyor
--------------- Ekleme ---------------
Sorun hall oldu teşekkürler yalnız 2 sorun daha var:
1.sorun: c: sys klasörü gizliydi açıldı fakat içine bir şey atamıyorum.
2.sorun: e: private klasörü hala gizli ne yapmam gerekiyor
-----------------------
Tamam indirmeyi buldum da verdiğin hellocarbide.sisx dosyasının süresi geçmiş sertifika diyo.
Zaten biz imzalama işini yapmamak için bunu kurmaya çalışıyoruz ama illa bu dosyaları bizmi imzalıcaz kafam çok karıştı offf
Arkadaslar telefon cöktu baska uygulama hatasından dolayı yeniden flas yukledık ancak hellocarbide calısmıyor sımdı oysa onceden calısıyordu
yuklemd tamam uygulamayı acınca menu1 dıyorum uygulama kapanıyor yardım
dosya bozuk hatası alan arkadaşlar install.exe yi bin klasöründen silerseniz sorun çözülür ama budurumda telefonu hacklemiş olmuyosunuz haliyle.enazından sertifikalı proları tekrar yükleyebilirsiniz.
yazdığınız herşeyi sırasıyla gerçekleştirdim ve hepsi olumlu sonuç verdi, unsigned programıda telefonuma sonunda yüklemiş bulunmaktayım.. fakat bişey sorucam, şimdi bi sertifikasız programı yükledik telefona.. söylenilen şeyleride yaptık ama şimdi ben hello carbide,modo, x plore hepsini kaldırsam telefondan.. tekrar eski halinemi dönücek? yani tümünü kaldırmamın bi sakıncası varmı?
teşekkür ederim paylaşım ve cevaplarınız için.. mutlu kallın.
Arkadaslar telefon coktu yeniden flas atıldı versiyon yukseldi 4.0633.74.003
simdi hellocarbide yukleniyor ama calısmıyor hellox 1.3 ile hackleniyormus ama onunda signed olanı bulamadım sertifikalı olanından varsa uplayın lutfen yada baska nasıl hackleyebilırim e65 telefon
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaslar telefon coktu yeniden flas atıldı versiyon yukseldi 4.0633.74.003
simdi hellocarbide yukleniyor ama calısmıyor hellox 1.3 ile hackleniyormus ama onunda signed olanı bulamadım sertifikalı olanından varsa uplayın lutfen yada baska nasıl hackleyebilırim e65 telefon