25s06k
Üye
bu hatayi bende de verdi ama olsun 1. yontemi yapar xpoleri alta atip butun sorulari yes lerim(ki bende de 1 tane soru soruyor sonra pro kendi kapaniyorModo programının üstüne tıklıyorum şöyle bir uyarı geliyor..''''menü:güvenlik nedeniyle dosya çalıştırılamıyor'''' diyor...yardımcı olabilir misiniz
n95 te denerken 2 kere düşünün gitti benim sapsağlam cihaz herseyi harfiyet yaptım simdi cihaz acılınca menulerde biraz dolasınca (örnein araclara temalara girince kamera acınca vs) donuyor yada restat atıyor
soft hard ne tür format varsa attım
nokia updater ile versiyonu tekrar kurdum olmadı.cihazın açılmasında problem yok ama 2 dakka menulerde gez ya kilitleniyor ya donuyor
ne yapabiliriz simdi?servis yolu gözüktü sanırım keske yapmasaydım off serviste kullanıcı hatası derse yandık o zaman : (((
hocam nasil os9.2 oldugunu anladin bende n80 ie var ama os9.2 midir acaba?Hocam ellerine sağlık gerçekten süper ve çalışıyor çok da basit.
Ben yaptığım bir yanlışı size söyliyim bende E51 var bu sayfadaki işlemleri yaptım fakat sis dosyalarda direk dosya bozuk demeye başladı bende installserver.exe yi geri sildim ve eski haline dönderdim.Sonrada farketimki benim telefon OS9.2 ben OS9.1 i kullanmışım. OS9.2 için olan installserver.exe ye burdan ulaşabilirsiniz.zaten bu sayfayada ordan gelmiştim
http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...tall-server-yeni-modeller-eklendi-142133.html
şuan sorunsuz çalışıyor. daha önce sertifika hatası veren dosyayı sorunsuz kurdum herşey yolunda herkeze kolay gelsin.
valla ben sonra os9.2 ile deiştirdim olmadı,sonra serverı sildim yine olmadı
bugün kvk ya verdim bi flash atımlık sorunu varmıs aksam aradılar gelin alın diye allahtan kurtardık.
kendi adıma uzak dursun bu yontemsecman denicem artık
kardeşim her dediğini harfiyen yaptım şimdide dosya bozuk diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?