kafayı direğe çarpmaya son :D Haha :) bu iyiydi
Kayahan14 Üye Ooow keşke paralı olmasaydı daha doğrusu bi.kartım olsaydı sen çok uygulama çıkarıyosun ve yapıcamda demiştin hatırladım
Ooow keşke paralı olmasaydı daha doğrusu bi.kartım olsaydı sen çok uygulama çıkarıyosun ve yapıcamda demiştin hatırladım
SymbianHacker Kapalı Hesap ellerine sağlık dostum bunlara harcadığın emeği ve vakti çok taktir ediyorum
slant1111 Üye teşekkürler.Telefonla entegre Facebook ve twitter uygulaması yapılamaz mi .bildirimler sesli olarak gelecek şekilde .whatsapp gibi ?
teşekkürler.Telefonla entegre Facebook ve twitter uygulaması yapılamaz mi .bildirimler sesli olarak gelecek şekilde .whatsapp gibi ?
SymbianHacker Kapalı Hesap slant1111' Alıntı: teşekkürler.Telefonla entegre Facebook ve twitter uygulaması yapılamaz mi .bildirimler sesli olarak gelecek şekilde .whatsapp gibi ? Genişletmek için tıkla ... fmobi var
slant1111' Alıntı: teşekkürler.Telefonla entegre Facebook ve twitter uygulaması yapılamaz mi .bildirimler sesli olarak gelecek şekilde .whatsapp gibi ? Genişletmek için tıkla ... fmobi var
slant1111 Üye SymbianHacker' Alıntı: fmobi var Genişletmek için tıkla ... fmobi kasma yapıyor + geciktriyor anlık olmuyor bazen.çeşitli sorunları var o uygulamanın
SymbianHacker' Alıntı: fmobi var Genişletmek için tıkla ... fmobi kasma yapıyor + geciktriyor anlık olmuyor bazen.çeşitli sorunları var o uygulamanın